Rapture Akvizice ApF HU

Alza TopOffice Mini i7

Termékkatalógus
Alza TopOffice Mini i7
Számítógép - Intel Core i7-7567U 3.5GHz Kaba Lake, Intel Graphics Iris Plus 650, WiFi, BT 4.2 + választható nagyságú RAM és SSD, választható operációs rendszer
Kód:  NADALZM4

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alza TopOffice Mini i7

MIÉRT VÁLASSZ ALZA PC-T ALZA PC

  • 3 év garancia
  • Garantált javítás 10 munkanap alatt
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Kiállunk számítógépeink minősége mellett, ezért nem félünk 3 év garanciát adni, és ha számítógéped javítása meghaladja a 10 munkanapot, kicseréljük egy újra.

Irodai szerkezet közvetlen az Alza komponensei felhasználásával. Kis méretének ellenére a legkülönfélébb feladatok teljesítésére is alkalmas. Otthon fogja magát érezni például a nappaliban az internet böngészése közben, médiafogyasztás közben, valamint a kevésbé igényes játékokat is tudja kezelni. Lehetőség van rögzíteni a számítógépet a monitor hátuljára egy VESA tartó segítségével, így a csúnya kábelezés láthatatlanná válik külső szemlélők számára. 

Alza TopOffice Mini számítógép főbb jellemzői

  • Intel Core i7 nagy teljesítményű processzor
  • Elegendő mennyiségű gyors port
  • A számítógép házának vonzó megjelenése
  • Kiváló ár / teljesítmény arány
  • Wi-Fi modul
  • Bluetooth 4.2-es verzió

Munka és multimédiás teljesítény a minimalista számítógépen

A szerkezet egy nagy teljesítményű Intel Core i7 processzorral van ellátva. Az alap frekvenciáról a Turbo Boost II technológia segítségével felturbózható maximálisan 3,5 GHz frekvenciára, így kényelmes és tökéletes munkavégzést tesz lehetővé még abban az esetben is, ha több alkalmazást futtat egyszerre. Filmek lejátszása, fényképek megtekintése valamint általános tevékenységek elvégzése teljesen problémamentesen lehetséges. A számítógép grafikus teljesítményéről Intel Iris Graphics Plus 650 grafikus kártya gondoskodik. 

Az SSD meghajtó gyors, megbízható válasza

A jó processzorral azonban a számítógép teljesítménye határozottan nem ért véget. A beépített SSD meghajtó kellemessé teszi a rendszerrel való munkát, valamint felgyorsítja az alkalmazások működését. Az erőteljes memória DDR4 típusú, amely biztosítja a zavartalan működést, valamint a rendszer kiváló válaszadási idejét. 

Elegendő csatlakozó további eszközök csatlakoztatására

A monitor csatlakoztatásán felül a számítógépet miniHDMI és mini Displayport csatlakozókkal is ellátták. Nem hiányozhat a beépített hálózati kártya sem, melynek sebessége 1 Gbps. Az összekötő felszerelés négy USB 3.0 csatlakozót tartalmaz. A világgal való egyszerű kapcsolódást Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás teszi lehetővé. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alza TopOffice Mini i7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza TopOffice Mini i7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alza TopOffice Mini i7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza TopOffice Mini i7.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ