Shop roku Akvizice ApF HU

Alza.hu Net Promoter Score: A legjobbak között!

Termékkatalógus

Alza.co.uk NPS count NPS 69.1

Az Alza.hu elkötelezett a vásárlók bizalmának megszerzése és megtartása iránt hosszútávon. Tudjuk, hogy az ügyfél a legnagyobb érték, ezért minden újításunk az ügyfeleket célozza meg, ezzel megszerezve ügyfeleink abszolút bizalmát. Az ügyfél elégedettségre irányuló szüntelen figyelmünk eredménye az, hogy folyamatosan, számos módon mérjük teljesítményünket. Az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb mód a mérésre a Net Promoter Score.

Mi az a Net Promoter Score?

Net Promoter Score, azaz NPS, egy, az ügyfeleknek feltett kérdésre alapul, amely így hangzik: „Ajánlaná-e ezt a céget barátainak és családtagjainak?”. Az ügyfél egy skálán helyezheti el válaszát, a „Nagyon valószínű, hogy ajánlanám”, a „Valamelyest ajánlanám”, és hasonló válaszoktól egészen a skála másik oldaláig, az „Egyáltalán nem valószínű, hogy ajánlanám” értékig. Az összes eredmény kombinálásra kerül egy értékben -100 és +100 között.

i NPS (Net Promoter Score) ügyfél elégedettséget mér. Több pont = nagyobb elégedettség.

Alza.hu a legjobbak között

És itt a nagy pillanat: büszkén jelentjük be, hogy az Alza.hu 69.13 NPS értékkel rendelkezik. A piacon átlagos NPS kereskedők esetében 35, így a mi eredményünk garantálja helyünket a legjobbak között. Azonos szinten az olyan e-kereskedelmi óriásokkal, mint az Amazon vagy a Libri Bookline. Úgy gondoljuk, hogy ez nagyszerű eredmény!

Segíts, hogy még jobbá válhassunk

Legközelebb, amikor grafikus kártyát vagy mobiltelefont vásárolsz nálunk, figyelj a kérdésre, mennyire ajánlanád az Alzát másoknak, és ha van valami, amelyet javítani tudnánk, ne habozz, oszd meg velünk. Végül is te, az ügyfél vagy számunkra a legfontosabb promoter.

Nyomtatás
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ