Alza utalványok általános felhasználási feltételei

Felhasználási feltételek

 1. Az  ajándékutalványon szereplő érték az ajándékutalványon található kódhoz van hozzárendelve, melynek összege a felhasználáskor a www.alza.hu webshopban történő vásárlás összegéből levonásra kerül.
 2. Az ajándékutalványt ill. az azon szereplő kódot nem lehet készpénzre váltani. Az ajándékutalvány értékét csak egyszeri vásárlással lehetséges felhasználni. 
 3. Amennyiben az ajándékutalvány kódja érvényesítésre került és az Ügyfél vásárlástól való elállás vagy jogos reklamáció miatt a termék vételárának visszatérítését kéri, a termék vételára az Ügyfél részére egy utalvány (vagy helyettesítő kód) formájában kerülhet megtérítésre.
 4. Az ajándékutavány kódja a vásárlás dátumától számított 1 évig érvényes, ezen időtartam letelte után a kód érvénytelenné válik és érvényességét nem lehetséges meghosszabbítani. 
 5. Az ajándékutalvánnyal kódjával kizárólag a www.alza.hu webshopon vásárolt terméket lehetséges kifizetni. 
 6. Az ajándékutalvány összegének kifizetésével (mely a jelen dokumentumon van megjelenítve) az Ügyfél elfogadja az ajándékutalvány felhasználási feltételeit. 
 7. Az ajándékutalvány kódjának felhasználása után (mely a www.alza.hu webshopon történt vásárlás során felhasználható) az ajándékutalvány kódja érvénytelenné válik.
 8. Az ajándékutalvány kódja semmilyen módon nem pótolható.
 9. Amennyiben megtekintené az ajándékutalvány érvényesítésének menetét a webshopon történő vásárlásnál, kérjük látogasson el a Hogyan érvényesítsd akciós kuponodat? cikkünkre vagy weboldalunkra, vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat a 06-1-701-1111 telefonszámon.  
 10. Az Ügyfél nem jogosult az ajándékutalvány-kód továbbértékesítésére harmadik személy részére. Abban az esetben, ha az Ügyfélezt ezen tiltás ellenére megtenné, a harmadik személynél keletkező esetleges károkért teljes mértékben az Ügyfél felel. 
 11. Az ajándékutalvány felhasználásával történő vásárlásra az Általános Szerződési Feltételekben és a Reklamációs Kódexben foglaltak alkalmazandók.  
 12. A felhasználással kapcsolatos részletes feltételeket a Alza ajándékutalványok kategóriánkban vagy a Hogyan érvényesítsd akciós kuponodat? cikkünkben találja. 
Nyomtatás

30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ