AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Alza W2413A No. 216A magenta HP nyomtatókhoz

Termékkatalógus
Alza W2413A No. 216A magenta HP nyomtatókhoz
Utángyártott toner - utángyártott toner a HP Color LaserJet Pro MFP M182n, MFP M183fw nyomtatókhoz, akár 850 oldal (egy új chipet tartalmaz, amely a festékkapacitás értékét mutatja) !!! Ezek a patronok jelenleg nem működnek a legutóbb letöltött, 20230705. számú frissítéssel, hacsak nem kapcsolta ki manuálisan az automatikus frissítésletöltést. A legújabb frissítéssel működő patronok a lehető leghamarabb raktáron lesznek.!!!
Kód:  ALZ7784u5l2 Termékszám:  120022 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alza W2413A No. 216A magenta HP nyomtatókhoz

Kiváló minőségű szöveges dokumentumok vagy marketinganyagok nyomtatásához a megfizethető ALZA toner a tökéletesen teljesíti a feladatát. Tökéletes megjelenés és kiváló eredményeket ér el a lézernyomtatóhoz alkalmas papírtípusok széles skáláján. A toner kapacitása legfeljebb 850 oldal. A teljesítményt egy szabványosított módszerrel végzett teszttel határozták meg és egy A4-es oldal 5%-os fedettsége esetén helytálló. Ez egy utángyártott toner, ami a fontos számlák és dokumentumok költséghatékony nyomtatását jelenti. A nyomtató toner por formulája nem szárad be, ami lehetővé teszi a csökkentett nyomtatási gyakoriságú használatot is. A csomag tartalma: egyszínű. Magenta kivitelben.

Utángyártott toner Alza W2413A No. 216A magenta HP nyomtatókhoz ...

A takarékos Alza W2413A No. 216A magenta HP nyomtatókhoz legfontosabb jellemzői

  • A tartós ALZA lézernyomtatóhoz alkalmas toner első osztályú nyomtatást biztosít szöveges dokumentumok esetén
  • A nyomtatható oldalszám 5%-os oldalfedettség mellett 850 oldal
  • Utángyártott nyomtató toner a számlák és egyéb anyagok gazdaságos nyomtatásához
  • A csomag tartalma: egyszínű
  • A hatékony ALZA toner színe: magenta

Nyomtató modell:

Pro M182, M182n típushoz, Pro M183 és M183fw típushoz

Paraméterek

Szín
Magenta Kész!
Csomagolás
Egyszínű Kész!
Típus
Utángyártott Kész!
Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett)
850 oldal Kész!

Szín

Szín
Magenta Kész!
Csomagolás
Egyszínű Kész!

Típus

Típus
Utángyártott Kész!

Kapacitás

Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett)
850 oldal Kész!
Megjegyzés:

Az Alza tonerekben található tonerpor ezért megfelel az összes uniós irányelvnek, az európai ECHA által itt közzétett SVHC-elemzésnek megfelelően került elemzésre: http://echa.europa.eu/web/guest/candidate-list-table, és az összes vizsgált anyagra vonatkozóan ≤ 0,1%-os SVHC-tartalmú vizsgálati eredményekkel rendelkezik.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alza W2413A No. 216A magenta HP nyomtatókhoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza W2413A č. 216A purpurový pro tiskárny HP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alza W2413A č. 216A purpurový pre tlačiarne HP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza W2413A Nr. 216A magenta für HP Drucker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza W2413A Nr. 216A magenta für HP Drucker.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ