Akvizice ApF HU Shop roku

Irodai asztalok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alak
L alakú
(6)
Téglalap alakú
(128)
Hossz
15,6 cm
170 cm
-
Szín
Antracitszürke
(2)
Bézs
(2)
Fehér
(50)
Fekete
(52)
Barna
(52)
Kék
(5)
Rózsaszín
(4)
Szürke
(14)
Türkiz
(1)
Arany
(1)
Szűrés

Az irodai asztalok egyetlen dolgozószobából vagy gyerekszobából sem hiányozhatnak. Választékunk igazán széles; az egyes íróasztalok konstrukciójukban, anyagukban, tárolóhelyük mennyiségében és sok más paraméterben különböznek egymástól. Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, melyek a legfontosabb tulajdonságok, és hogyan válasszuk ki a megfelelő irodai asztalt.

Tovább

Az irodai asztal kiválasztása

Az irodai asztalok általában szerkezetükben különböznek egymástól. Érdemes először azzal tisztában lenni, milyen irodai asztal felel meg legjobban az igényeidnek, mielőtt magukat a paramétereket megvizsgálnád. Íme néhány a leggyakoribbak közül.

Klasszikus irodai asztalok alacsony áron

Az íróasztalok azoknak valók, akiknek nincsenek különleges igényeik. A munkához szükséges íróasztalok és székek évszázadok óta léteznek, és bizonyos hagyományokon nem szükséges változtatni. Az íróasztalok különösen vonzó választás lehetnek alacsony árfekvésüknek köszönhetően. Ezek az asztalok általában különféle fiókokkal rendelkeznek, ahol íróeszközöket, papírokat, jegyzetfüzeteket és bármi egyebet tárolhatsz, amit kéznél szeretnél tartani.

A sarokasztal növeli a hatékonyságot

A sarokasztal derékszögű kialakításának köszönhetően bizonyos mértékig körülvesz téged, így egyetlen asztalon sokkal több helyet biztosít a munkához, a számítógépezéshez vagy az íráshoz. Bár ezt az irodai asztal modelleket elsősorban a sarokba tervezték, a T alakban egymás mellett elhelyezett asztalok ösztönzik a kommunikációt is.

Az összecsukható irodai asztal az autóba is bepakolható

Az összecsukható irodai asztal jól jön, ha utazni készülsz, de szeretnél magaddal vinni egy munkafelületet, amely alkalmas ételkészítéshez, dolgok tárolásához vagy egyszerűen csak ahhoz, hogy oda tudj ülni. A barkácsolni szeretők különféle útközbeni javításokhoz alkalmas összecsukható asztalt találnak kínálatunkban. Fontos megjegyezni, hogy ezek az asztalok kézi szállításra általában nem alkalmasak.

Az összecsukható irodai asztal kis lakásokban is hasznos lehet. Ha szükséges, egyszerűen összecsukható, így sok helyet takaríthatsz meg.

A hordozható irodai asztal ideális választás a nyaralóba vagy a kertbe

A hordozható irodai asztal általában sokkal könnyebb, mint a többi asztal. Ezek a típusok gyakran készülnek műanyagból, puha fából vagy akár a bambuszból. A hordozható irodai asztalok oldalán fogantyúk is találhatók, amelyek segítségével könnyen mozgathatók.

Irodai asztal
Klasszikus

Irodai sarokasztal
Sarokasztal

Asztalok a műhelybe
Összecsukható

Asztalok a konyhába
Hordozható

Fontos az irodai asztal anyaga is

Gyakran az anyag a legfontosabb tényező, amely az irodai asztalok teherbírását, kinézetét és nem utolsósorban árát meghatározza. Míg kisebb laminált íróasztalok néhány ezer forintért is vásárolhatók, addig a minőségi tömörfa irodai asztalok ára akár több tízezer forintra rúghatnak.

  • A tömörfa (természetes fa) irodai asztalok tartósság és a kivitelezés szempontjából páratlanok. Ezek a bútordarabok általában drágábbak.
  • A laminált irodai asztalok élettartama rövidebb, viszont olcsók, és megfelelnek rendszeres munkaterületként.
  • A fém irodai asztalok kiváló teherbíró képességűek és tartósak, emiatt hasznosak a műhelyben.

Irodai asztal tárolóval vagy anélkül?

A tárolóval ellátott irodai asztal tökéletes választás a gyerekszobába. A gyerekek az íróasztalban tárolhatják füzetüket, könyveiket és egyéb iskolai kellékeiket. Ha azonban például csak a számítógépedhez keresel irodai íróasztalt, nem biztos, hogy fontos a tároló. Ebben az esetben pénzt takaríthatsz meg, ha egy egyszerű irodai asztalt választasz.

A gyermek irodai asztalok magasságának megfelelőnek kell lennie

A gyermek irodai asztalok elsősorban magasságukban különböznek a többitől. Míg egy felnőtt számára az ideális magasság – testmagasságtól függően – körülbelül 75 cm, addig a gyermekek számára sokkal alacsonyabb magasság az ideális. Az gyermekeknek szánt asztalok magassága körülbelül 50 cm-nél kezdődik. A megfelelő asztal kiválasztásával megelőzheted a korai hát- és nyaki gerincproblémák kialakulását.

i

Ha több gyermeked van, érdemes megfontolni a két gyerek számára kialakított íróasztal vásárlását. A gyerekek így egymás mellett vagy egymással szemben ülhetnek, segíthetnek egymásnak a házi feladatban, vagy egyszerűen csak együtt játszhatnak az irodai asztalnál.

Milyen egyéb irodai asztal kapható még kínálatunkban?

Manapság az irodai asztalok már nem csak négy lábból és egy asztallapból állnak, hanem kifejezetten egyes feladatokra szánt darabokat vásárolhatsz. Az utóbbi időben népszerűek az alábbi bútordarabok.

  • Az állítható magasságú irodai asztalok lehetővé teszik, hogy a hosszú ideig tartó ülés után felállj és kinyújtózz.
  • A számítógépasztalok általában hasonlítanak a normál íróasztalokra, de külön hely van kialakítva a számítógép gépházának.
  • A laptopasztal általában kisebb, dönthető és könnyen ölbe helyezhető.
  • Az irodai tárgyalóasztalok helyet biztosítanak az egész csapat számára kínálnak, és lehetővé teszik a személyes megbeszélések megtartását.
  • A gamer asztalokhoz gyakran tartozik háttérvilágítás, USB-hub, fejhallgatótartó vagy egyéb hasznos funkciók.
  • A dohányzóasztal főleg dokumentumok, papírok és hasonlók tárolására szolgál.
  • A munkaasztalokat olyan irodákban használják, ahol a munka kézzel történik.

Az irodai asztalok nélkülözhetetlen elemei a kiegészítők

Az irodai asztalok kiegészítői között minden megtalálható, amire szükséged lehet az irodában. Kínálatunkban például lámpák, rendszerezők, íróasztalok elhelyezéséhez szükséges pótalkatrészek, de speciális tisztítószerek is megtalálhatók.

Ha kedvezőbb árú irodai íróasztalokat keresel az Outlet általában a legjobb minőségű termékeket garanciával és akár több tíz százalékos kedvezménnyel találod meg.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AlzaErgo Table ET1 NewGen, fekete Szállításra kész > 5 db
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektronikusan állítható, szélessége 100-170 cm, magassága 62-128 cm, 2 motor, LED érintésvezérlés, memória 3 pozíció tárolására, innovatív 2 szenzoros ütközésgátló rendszer, időzített emlékeztető a munkapozíció megváltoztatására, ajánlott lapméret (100-220) × (70-100) cm, teherbírás 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
180 490 Ft

2.
AlzaErgo Table ET2.1 Essential, fekete Szállításra kész > 5 db
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 82-128 cm, magasság 71-119 cm, 1 motor, két 2 szegmensű, szögletes láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, 2 gombos kezelőpanel, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (82-160) × (60-80) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, terhelhetőség 70 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
114 790 Ft

3.
AlzaErgo Table ET3, szürke Szállításra kész > 5 db
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, kézzel állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, fogantyú lehajtható fogantyúval, két 2 szegmensű négyzet alakú láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 70 kg
+2 ajándék melynek értéke 11 680 Ft
98 390 Ft

Még több
137 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,7 244×
AlzaErgo Table ET1 NewGen, fekete
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektronikusan állítható, szélessége 100-170 cm, magassága 62-128 cm, 2 motor, LED érintésvezérlés, memória 3 pozíció tárolására, innovatív 2 szenzoros ütközésgátló rendszer, időzített emlékeztető a munkapozíció megváltoztatására, ajánlott lapméret (100-220) × (70-100) cm, teherbírás 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
180 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806d
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
AlzaErgo Fixed Table FT1 fekete - Íróasztal
Típusok
4,5 26×
AlzaErgo Fixed Table FT1 fekete
Íróasztal - fix, munkalap nélkül, a szélesség (100-140) és a magasság (60-90) cm beállítható, állítható magasságú lábak a vízszintes helyzet eléréséhez, az asztallap ajánlott mérete: 110-180 × 70-100 cm, acél konstrukció, max. terhelhetőség: 100 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
57 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809o1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
AlzaErgo Table ET2, fekete - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,6 79×
AlzaErgo Table ET2, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, 1 motor, nyomógombos vezérlés, memória akár 3 pozícióhoz, ütközésgátló rendszer, emlékeztető időzítő a munkapozíció megváltoztatásához, ajánlott munkalap mérete (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 80 kg, 100-240 V.
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
131 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 244×
AlzaErgo Table ET1 NewGen, fehér
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektronikusan állítható, szélessége 100-170 cm, magassága 62-128 cm, 2 motor, LED érintésvezérlés, memória 3 pozíció tárolására, innovatív 2 szenzoros ütközésgátló rendszer, időzített emlékeztető a munkapozíció megváltoztatására, ajánlott lapméret (100-220) × (70-100) cm, teherbírás 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
197 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806c
AlzaErgo Table ETJ100 kék - Gyerek íróasztal
Típusok
4,7 60×
AlzaErgo Table ETJ100 kék
Gyerek íróasztal - székkel, az asztal és a szék magassága állítható, fiók az írószerek számára, az asztallap dőlésszöge akár 40°, az asztal teherbírása 75 kg, a szék teherbírása 100 kg, anyaga: MDF, acél, műanyag
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
53 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809f
4,7 244×
AlzaErgo Table ET1 NewGen fehér + TTE-01 140x80 cm fehér tölgy asztallap
Állítható magasságú asztal - asztallappal, elektromosan állítható, magasság: 62 - 128 cm, 2 motor, LED érintéses vezérlés, memória akár 3 pozícióra, innovatív 2 érzékelős ütközésmegelőző rendszer, időzítő figyelmeztet a testhelyzet megváltoztatására, max. teherbírás: 125 kg, 100 - 240 V, préselt fa asztallap laminált felülettel, fehér színben, PVC szegély az élek védelmére, méretek: 1,8 cm × 140 cm × 80 cm (ma×sz×mé)
Szuper ár
213 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BUNAEY0806cb
4,7 16×
AlzaErgo Table ET2.1 Essential, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 82-128 cm, magasság 71-119 cm, 1 motor, két 2 szegmensű, szögletes láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, 2 gombos kezelőpanel, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (82-160) × (60-80) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, terhelhetőség 70 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
114 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807m
AlzaErgo Table  ET3, szürke - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,8 71×
AlzaErgo Table ET3, szürke
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, kézzel állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, fogantyú lehajtható fogantyúval, két 2 szegmensű négyzet alakú láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 70 kg
+2 ajándék melynek értéke 11 680 Ft
Szuper ár
98 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY08081a
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fekete - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,6 27×
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-150 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, szilikon gombokkal ellátott kezelőpanel, az asztallap alá csúsztatható, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott asztallap mérete (100-170) × (60-90) cm, vastagsága ≥ 1,8 cm, terhelhetősége 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
164 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806ea
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fehér - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,6 27×
AlzaErgo Table ET1 Ionic, fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-150 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű, kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, szilikon gombokkal ellátott kezelőpanel, az asztallap alá csúsztatható, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott asztallap mérete (100-170) × (60-90) cm, vastagsága ≥ 1,8 cm, terhelhetősége 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
164 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806eb
AlzaErgo Table ET2.1, fekete - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,7 49×
AlzaErgo Table ET2.1, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 84-130 cm, magasság 73-123 cm, csendes motor, nyomógombos vezérlés, ajánlott munkalap méret (84-160) × (65-85) cm, terhelhetőség 70 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
122 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807g
AlzaErgo Table ET3 Essential, szürke - Állítható magasságú asztal
Típusok
5,0 17×
AlzaErgo Table ET3 Essential, szürke
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, kézzel állítható, szélesség 86-133 cm, magasság 70-118 cm, kurbli lehajtható fogantyúval, két 2 fokozatú szögletes láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyag acél, szintező lábak, asztallap mérete (86-160) × (60-75) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, teherbírás 60 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY08081ac
AlzaErgo Table ET3 Essential, fehér - Állítható magasságú asztal
Típusok
5,0 17×
AlzaErgo Table ET3 Essential, fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, kézzel állítható, szélesség 86-133 cm, magasság 70-118 cm, kurbli lehajtható fogantyúval, két 2 fokozatú szögletes láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyag acél, szintező lábak, asztallap ajánlott mérete (86-160) × (60-75) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, teherbírás 60 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY08081ab
AlzaErgo Table ETJ200 kék - Gyerek asztal Típusok
5,0 14×
AlzaErgo Table ETJ200 kék
Gyerek asztal - kézi magasságállítás 55 és 89 cm között, asztallap mérete: 100 × 50 cm, akasztó hátizsákhoz, teherbírás: 40 kg, lekerekített élek, antireflexiós felület, anyaga: MDF, acél
Szuper ár
65 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809i0
3,0
HOMEPRO Asuan polcrendszeres, fekete-barna, 121 cm
Íróasztal - téglalap alakú, mérete: 121×121×60 cm (ma×sz×mé), fém konstrukció, egyéb funkciók: fix magasságú, polcokkal és tárolóhellyel, teljes súlya: 16 kg
29 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ATR054a
AlzaErgo Table ET3, fehér - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,8 71×
AlzaErgo Table ET3, fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, kézzel állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, fogantyú lehajtható fogantyúval, két 2 szegmensű, négyzet alakú láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott munkalap méret (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 70 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
98 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807y
AlzaErgo Table ET1 Essential, fekete - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,3 15×
AlzaErgo Table ET1 Essential, fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-170 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű, szögletes láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, nyomógombos kezelőpanel, memória 3 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, asztallap ajánlott mérete (100-200) × (65-90) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, terhelhetőség 100 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
147 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806ef
4,7 244×
AlzaErgo Table ET1 NewGen, szürke
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektronikusan állítható, szélessége 100-170 cm, magassága 62-128 cm, 2 motor, LED érintésvezérlés, memória 3 pozíció tárolására, innovatív 2 szenzoros ütközésgátló rendszer, időzített emlékeztető a munkapozíció megváltoztatására, ajánlott lapméret (100-220) × (70-100) cm, teherbírás 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
180 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806e
AlzaErgo Table ET2, szürke - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,6 79×
AlzaErgo Table ET2, szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-160 cm, magasság 73-123 cm, 1 motor, nyomógombos vezérlés, memória akár 3 pozícióhoz, ütközésgátló rendszer, emlékeztető időzítő a munkapozíció megváltoztatásához, ajánlott munkalap mérete (100-180) × (70-85) cm, terhelhetőség 80 kg, 100-240 V
+2 ajándék melynek értéke 11 680 Ft
Szuper ár
131 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807b
AlzaErgo Table ET1 Essential, fehér - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,3 15×
AlzaErgo Table ET1 Essential, fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-170 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű szögletes láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, nyomógombos kezelőpanel, memória 3 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, asztallap ajánlott mérete (100-200) × (65-90) cm, vastagság ≥ 1,8 cm, terhelhetőség 100 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
147 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806eg
AlzaErgo Table ETJ100 rózsaszín - Gyerek íróasztal
Típusok
4,7 60×
AlzaErgo Table ETJ100 rózsaszín
Gyerek íróasztal - székkel, az asztal és a szék magassága állítható, fiók az írószerek számára, az asztallap dőlésszöge akár 40°, az asztal teherbírása 75 kg, a szék teherbírása 100 kg, anyaga: MDF, acél, műanyag
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
53 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809h
AlzaErgo Table ETJ100 szürke - Gyerek íróasztal Típusok
4,7 60×
AlzaErgo Table ETJ100 szürke
Gyerek íróasztal - székkel, az asztal és a szék magassága állítható, fiók az írószerek számára, az asztallap dőlésszöge akár 40°, az asztal teherbírása 75 kg, a szék teherbírása 100 kg, anyaga: MDF, acél, műanyag
Szuper ár
49 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809d
AlzaErgo Table ET1 Ionic, szürke - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,6 27×
AlzaErgo Table ET1 Ionic, szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 100-150 cm, magasság 62-128 cm, 2 motor, ütközésgátló rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű, kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, szilikon gombokkal ellátott kezelőpanel, az asztallap alá csúsztatható, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő- vagy állóidő emlékeztetésére, anyaga acél, szintező lábak, ajánlott asztallap mérete (100-170) × (60-90) cm, vastagsága ≥ 1,8 cm, terhelhetősége 125 kg, 100-240 V
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
164 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806ec
AlzaErgo Table  ET2.1, szürke - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,7 49×
AlzaErgo Table ET2.1, szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, szélesség 84-130 cm, magasság 73-123 cm, csendes motor, nyomógombos vezérlés, ajánlott munkalap méret (84-160) × (65-85) cm, terhelhetőség 70 kg, 100-240 V
+2 ajándék melynek értéke 11 680 Ft
Szuper ár
122 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807k

Irodai asztalok

Irodai asztalok

A Irodai asztalok kategóriában összesen 137 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó irodai asztalok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább irodai asztalok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb irodai asztalok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: irodai asztalok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ