Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AlzaGuard Crystal Clear TPU FullCase Apple Watch 38mm készülékhez

Termékkatalógus
AlzaGuard Crystal Clear TPU FullCase Apple Watch 38mm készülékhez
4,0 3 értékelés
Okosóra tok - tartós és puha, TPU, könnyen felhelyezhető és levehető, kivágások a csatlakozók és gombok számára, kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel, nem korlátozza az érintésérzékenységet, vastagság: 1 mm
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  AGDWCT0001 Termékszám:  AGD-WCT0001Z Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AlzaGuard Crystal Clear TPU FullCase Apple Watch 38mm készülékhez Megszűnt

AlzaGuard Crystal Clear TPU FullCase Apple Watch 38mm készülékhez

Védi az eszközt a karcolásoktól

A karcolások és hasonló, gyakran szükségtelenül bekövetkező sérülések könnyen elkerülhetők az óra kijelzőjén. Mindössze egyetlen apróságra van szükség, mégpedig a védőtok felhelyezésére.Az óra kijelzője védve lesz anélkül, hogy a tok bármilyen módon befolyásolná a használatot és a funkciókat.

AlzaGuard Crystal Clear TPU FullCase for Apple Watch 38 mm tökéletesen illik az órához

Védőtokunkkal nem kell aggódnod amiatt, hogy órád extrém méreteket ölt. Úgy tervezték, hogy ultravékony, feltűnés nélküli legyen, és zökkenőmentesen illeszkedjen a készülékhez.Ezenkívül az óra designja is látható marad, hiszen a tok átlátszó.

Nem korlátozza a kijelző reagálását

Nyugodtan elfelejtheted azon félelmedet, hogy a tok bármilyen negatív hatással lenne a kijelzőre. A kijelző 100%-os pontossággal reagál továbbra is minden érintésre.

Megőrzi a kijelző remek minőségét

Biztos lehetsz abban, hogy a kijelző megjelenítési teljesítménye a védőtok felhelyezése után is változatlan marad. A színmegjelenítés, az élesség és a fényerő továbbra is ugyanolyan kiváló és pontos lesz, mint a védőtok nélkül.

Ellenállóbbá teszi az órát

Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy megvédd órádat a sérülésektől. A védőtok felhelyezése igencsak egyszerű.Baleset esetén pedig sok bajtól és váratlan javítási költségtől kímél meg.

Olyan, mint új korában

Védőtokjainkat alapos és gondos tesztelésnek vetjük alá, ennek köszönhetően garantálhatjuk, hogy több hónapos használat után is úgy néznek ki, mintha újak lennének.Termékeink határozottan nem lesznek csúnya, sárgás árnyalatúak, és nem válnak le a felületről.

Az AlzaGuard család termékei

Az AlzaGuard termékekkel biztonságban tudhatod elektronikus eszközeidet. Tartós japán üveg, minőségi fóliák, privát filterek és okosan tervezett tokok védik a mobiltelefonokat, tableteket vagy okosórákat a sérülésektől.Tárold fejhallgatódat stílusos tartóban, és használd az AirTags vagy MagSafe pénztárcák széles választékát praktikus kiegészítőként.

Paraméterek

Típus
Az oldalakat és a kijelzőt is védi Kész!
Tok anyaga
TPU Kész!
Szín
Átlátszó Kész!

Konstrukció

Típus
Az oldalakat és a kijelzőt is védi Kész!
Tok anyaga
TPU Kész!
Szín
Átlátszó Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaGuard Crystal Clear TPU FullCase Apple Watch 38mm készülékhez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaGuard Crystal Clear TPU FullCase pro Apple Watch 38mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaGuard Crystal Clear TPU FullCase pre Apple Watch 38 mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaGuard Crystal Clear TPU FullCase für Apple Watch 38mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaGuard Crystal Clear TPU FullCase für Apple Watch 38mm.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ