A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Samsung MB

AlzaGuard FlexGlass Xiaomi Mi Smart Band 6 üvegfólia

Termékkatalógus
AlzaGuard FlexGlass Xiaomi Mi Smart Band 6 üvegfólia
2,8 48 értékelés
Üvegfólia - plexiüvegből a Xiaomi Mi Smart Band 6 készülékhez, keménység: 5H, rugalmas anyag, vastagság: 0,55 mm, ragasztó a teljes felület mentén, nem befolyásolja az érintőképernyő működését, a csomag része: tisztítókendő, alkoholos kendő, pormatrica
Kód:  AGDTGW025 Termékszám:  AGD-TGW025 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AlzaGuard FlexGlass Xiaomi Mi Smart Band 6 üvegfólia

Ütés hatására nem reped

Az óra üvegfóliájával szemben támasztott fő követelmény, hogy elég kemény legyen ahhoz, hogy ellenálljon a mechanikai sérüléseknek. Bizonyos esetekben azonban, például az okosórák esetében fontosabb, hogy az üveg rugalmas is legyen, és ne törjön meg azonnal, ha óvatlan helyzetben megmozdul vagy megütődik.

Üveg keménysége 5H

Az 5H keménység ideális kompromisszum a keménység és a rugalmasság között. Az üvegfólia elég kemény ahhoz, hogy ellenálljon a karcolásoknak, ugyanakkor elég rugalmas ahhoz, hogy ne törjön el, ha véletlenül beütöd az órát az asztalba vagy az ajtókeretbe.

AlzaGuard FlexGlass az Xiaomi Mi Smart Band 6-hez - védelmet nyújt a karcolások ellen

Könnyedén megelőzheted az óra kijelzőjének karcolásait és egyéb, gyakran szükségtelen sérüléseit. Mindössze annyit kell tenned, hogy kijelzővédőt alkalmazol. Az óra kijelzője úgy lesz védve, hogy a funkciókat és a jellemzőket semmilyen módon nem befolyásolja.

Tökéletesen illeszkedik az órádhoz

Edzett védőüvegünkkel nem kell aggódnod amiatt, hogy az alkalmazásával megváltoztatod az órád kinézetét. Az üveget úgy tervezték és gyártották, hogy tökéletesen illeszkedjen a készülékhez, és a lehető legkevésbé legyen feltűnő. Ezt úgy értük el, hogy a fedőüveg szélei íveltek.

Nem korlátozza a kijelző reakcióját

Nyugodtan elfelejtheted a félelmeidet, hogy az üvegfólia bármilyen negatív hatással lenne a kijelzőre. 100%-os pontossággal reagál minden érintésre.

Megőrzi a kijelző minőségét

Számíthatsz arra, hogy a kijelző teljesítménye az üvegfólia felhelyezése után is teljesen változatlan marad. A színmegjelenítés, az élesség és a fényerő ugyanolyan tiszta és pontos lesz, mint üvegfólia nélkül.

Az üveg vízálló

A vízálló órákon se félj üvegfóliát alkalmazni. Így is zuhanyozhatsz vagy úszhatsz vele. A víz semmilyen módon nem befolyásolja a szilárd kapcsolódást, az üvegfólia nem fog leválni, és az órád továbbra is tökéletesen fog kinézni.

Szilárdan és buborékmentesen tapad

Kijelzővédőink kizárólag prémium tulajdonságokkal rendelkeznek. A kiváló minőségű ragasztónak köszönhetően a felhelyezésük egyszerű lesz. Tökéletesen tapadnak a képernyőhöz, nem képződnek csúnya buborékok, és az üvegfólia hosszú ideig szilárdan a helyén marad.

Az AlzaGuard FlexGlass a Xiaomi Mi Smart Band 6 készülékhez könnyedén alkalmazható

Az üvegfólia felragasztása egyáltalán nem bonyolult. A speciálisan erre a célra kifejlesztett ragasztó használatának köszönhetően ez nagyon egyszerű. A kívánt eredmény érdekében a csomag tartalmazza a helyes alkalmazáshoz szükséges összes eszközt.

Minden ami szükséges lehet, benne van a csomagban

Az üvegfóliát már a csomag kézhetvétele után elkezdheted alkalmazni. Tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, azaz alkoholos törlőkendőt, tisztítókendőt, poreltávolító matricát és útmutató matricát is.

Követi az óra görbületét

Az üvegfóliák kaphatók merőleges élekkel és lekerekített élekkel is, amelyek tökéletesen követik az óra görbületét. Az üveg így tökéletesen beleolvad a készülékbe, és aligha fogod észrevenni, hogy a kijelzőre egy védőréteg került.

Az AlzaGuard termékcsalád

Az AlzaGuard termékek biztonságban tartják elektronikai eszközeidet. Tartós japán üveg, minőségi fóliák, betekintésvédelmi szűrők és okosan megtervezett tokok védik a mobiltelefonokat, tableteket vagy okosórákat a sérülésektől. A fejhallgatókat stílusos tokokban tárolhatod, az AirTags vagy MagSafe pénztárcák széles választéka pedig praktikus kiegészítőként szolgál.


Paraméterek

Kijelzőt védő anyag
Plexiüveg Kész!
Üvegvastagság
0,55 mm Kész!
Keménység
5H Kész!
Üveg tulajdonságai
Fényes Kész!
Ívelés
3D Kész!

Típus

Kijelzőt védő anyag
Plexiüveg Kész!

Üveg kialakítása

Üvegvastagság
0,55 mm Kész!
Keménység
5H Kész!
Üveg tulajdonságai
Fényes Kész!
Ívelés
3D Kész!

Használati mód

Rögzítés módja
Teljes felületű ragasztás Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaGuard FlexGlass Xiaomi Mi Smart Band 6 üvegfólia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaGuard FlexGlass pro Xiaomi Mi Smart Band 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaGuard FlexGlass na Xiaomi Mi Smart Band 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaGuard FlexGlass für Xiaomi Mi Smart Band 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaGuard FlexGlass für Xiaomi Mi Smart Band 6.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ