A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

AlzaGuard Glass Protector Lenovo TAB P11 Pro üvegfólia

Termékkatalógus
AlzaGuard Glass Protector Lenovo TAB P11 Pro üvegfólia
2,0 13 értékelés
Üvegfólia - Lenovo TAB P11 Pro üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
1 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AGDTGT021 Termékszám:  AGD-TGT0021Z Gyártó honlapja:
AlzaGuard Glass Protector Lenovo TAB P11 Pro üvegfólia 1 890 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

AlzaGuard Glass Protector Lenovo TAB P11 Pro üvegfólia

AlzaGuard Glass Protector Lenovo TAB P11 Pro üvegfólia egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Minőségi Asahi üveg

A minőség a mi prioritásunk. Ezért szállítjuk Neked a világ vezető biztonsági és kijelzővédő gyártójának, a japán AGC Asahi Glass vállalatnak az üvegfóliáit. A kiváló minőségű ragasztóval tökéletesen felragasztva hosszú ideig tökéletesen védi a tableted képernyőjét.

Üveg keménysége 9H

A 9H keménységű üveg a legmagasabb keménységi szabvány az üvegfóliák között. Ennek segítségével számíthatsz arra, hogy a tableted képernyője nem reped meg a gyakori balesetek során, és természetesen ellenáll mindenféle ütésnek és kellemetlen karcolásnak.

AlzaGuard Glass Protector az Lenovo TAB P11 Pro (gen. 1)-hez - védelmet nyújt a karcolások ellen

Könnyedén megelőzheted a tablet kijelzőjének karcolásait és egyéb, gyakran szükségtelen sérüléseit. Mindössze annyit kell tenned, hogy kijelzővédőt alkalmazol. A tablet kijelzője úgy lesz védve, hogy a funkciókat és a jellemzőket semmilyen módon nem befolyásolja.

Nem befolyásolja a tok használatát

Az üvegfólia beszerzésétől elriaszthat az a rossz tapasztalat, hogy a tablet tokjával érintkezve leválik. A Case Friendly üvegfólia azonban kifejezetten a tokokkal való használatra lett tervezve, így semmiképpen nem zavarják egymást.

Nem korlátozza a kijelző reakcióját

Nyugodtan elfelejtheted a félelmeidet, hogy az üvegfólia bármilyen negatív hatással lenne a kijelzőre. 100%-os pontossággal reagál minden érintésre. Előfordulhat azonban, hogy az ujjlenyomat-olvasó nem fog működni, miután felragasztottad. A probléma egyszerűen megoldható az ujjlenyomat újra-beállításával.

Megőrzi a kijelző minőségét

Számíthatsz arra, hogy a kijelző teljesítménye az üvegfólia felhelyezése után is teljesen változatlan marad. A színmegjelenítés, az élesség és a fényerő ugyanolyan tiszta és pontos lesz, mint üvegfólia nélkül.

Szilárdan és buborékmentesen tapad

Kijelzővédőink kizárólag prémium tulajdonságokkal rendelkeznek. A kiváló minőségű ragasztónak köszönhetően a felhelyezésük egyszerű lesz. Tökéletesen tapadnak a képernyőhöz, nem képződnek csúnya buborékok, és az üvegfólia hosszú ideig szilárdan a helyén marad.

Az AlzaGuard Glass Protector a Lenovo TAB P11 Pro (gen. 1) készülékhez könnyedén alkalmazható

Az üvegfólia felragasztása egyáltalán nem bonyolult. A speciálisan erre a célra kifejlesztett ragasztó használatának köszönhetően ez nagyon egyszerű. A kívánt eredmény érdekében a csomag tartalmazza a helyes alkalmazáshoz szükséges összes eszközt.

Minden ami szükséges lehet, benne van a csomagban

Az üvegfóliát már a csomag kézhetvétele után elkezdheted alkalmazni. Tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, azaz alkoholos törlőkendőt, tisztítókendőt, poreltávolító matricát és útmutató matricát is.

Növeli az ellenállóképességet

Tegyél meg mindent azért, hogy megvédd a tabletedet a sérülésektől. Az üvegfólia felhelyezése a képernyőre és a tablet tartós tokba helyezése egyszerű. Baleset esetén pedig sok bosszúságtól és váratlan javítási költségtől kímél meg.

Az AlzaGuard termékcsalád

Az AlzaGuard termékek biztonságban tartják elektronikai eszközeidet. Tartós japán üveg, minőségi fóliák, betekintésvédelmi szűrők és okosan megtervezett tokok védik a mobiltelefonokat, tableteket vagy okosórákat a sérülésektől. A fejhallgatókat stílusos tokokban tárolhatod, az AirTags vagy MagSafe pénztárcák széles választéka pedig praktikus kiegészítőként szolgál.


Paraméterek

Ívelés
2.5D Kész!
Üveg tulajdonságai
Fényes Kész!
Üvegvastagság
0,33 mm Kész!
Típus
Full cover Kész!
Keménység
9H Kész!

Jellemzők és kialakítás

Ívelés
2.5D Kész!
Üveg tulajdonságai
Fényes Kész!
Üvegvastagság
0,33 mm Kész!
Típus
Full cover Kész!
Keménység
9H Kész!
Üveg
Asahi Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica, Guide sticker Kész!

Modellsorozat

Modellsorozat
Lenovo Tab P Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaGuard Glass Protector Lenovo TAB P11 Pro üvegfólia
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ