Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AlzaGuard Shockproof Case Huawei P30 Lite készülékre

Termékkatalógus
AlzaGuard Shockproof Case Huawei P30 Lite készülékre
5 3 értékelés
Telefon tok - Huawei P30 Lite telefonhoz, tartós és puha, TPU, a tok könnyen fel- és levehető, a megemelt hátsó rész védi a fényképezőgép lencséjét, vastagság: 2 mm, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, csuklópánt nyílással, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion
Kód:  AGDPCS0001 Termékszám:  AGD-PCTS0001Z Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AlzaGuard Shockproof Case Huawei P30 Lite készülékre

AlzaGuard Shockproof Case - rendkívül ellenálló tok

Te is gyakran ejted le a telefonodat, a szükséges javítások pedig sokba kerülnek? Amennyiben ez igaz rád, akkor éppen elérkezett az ideje annak, hogy kipróbáld a megerősített sarkakkal készült AlzaGuard Shockproof Case ellenálló hátlapot, amely maximális védelmet nyújt a mobiltelefonnak nemcsak a karcolásokkal és ütődésekkel, hanem a földre eséssel szemben is. A saját AlzaGuard márkájú tok kivételes védelmet biztosít, áttetsző formatervezésének hála pedig megőrzi a készülék eredeti megjelenését.

TPU

A nagy ellenállású anyag erős és kellemes tapintású.

Huawei P30 Lite


A tok a telefonhoz készült, minden kivágás pontosan illeszkedik és passzol.

Áttetsző kialakítás

Az átlátszó kialakítás kiemeli a telefon eredeti megjelenését.

Air Cushion technológia

Amikor a telefon leesik a földre, általában az egyik sarka sérül, amely a legtöbb esetben berepedt kijelzőt vagy más komoly mechanikai sérülést jelent a telefon szerkezetére nézve. Ebből az okból kifolyólag az AlzaGuard Shockproof Case tokot a sarkoknál megerősítették, ez azt jelenti, hogy jobban nyeli el az ütéseket, ezáltal pedig megakadályozza a telefon sérülését a különféle behatások vagy földre esés alkalmával.

Minden részletében precíz feldolgozás



Az AlzaGuard Shockproof Case hátlap precíz kivágásokkal gondoskodik a gombok, a csatlakozók és a kamera teljes hozzáféréséről és használatáról. Emellett a kameramodul területe kiemelkedik, így nem kell amiatt aggódnod, hogy a kameralencse karcolódik vagy megsérül. Másik kellemes előnye, hogy található rajta egy nyílás a nyakpántnak, illetve hogy kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel.

Maximális biztonság a funkcionalitás korlátozása nélkül


Az AlzaGuard védőtok TPU anyagból készült, amely amellett, hogy vékony és alacsony tömegű, kivételes merevséget garantál a kellően ellenálló kialakításával. A TPU anyagot nagyfokú rugalmasság és kopásállóság jellemzi, miközben kellemes az érintése és nem akadályozza a gombok használatát sem. Lehetővé teszi a telefon hátlapjának könnyű rögzítését és eltávolítását is.


Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
TPU Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, Csuklópánt nyílással, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion Kész!
Szín
Átlátszó Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
TPU Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, Csuklópánt nyílással, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Air cushion Kész!

Szín és motívum

Szín
Átlátszó Kész!

Méret

Vastagság
2 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz
» További Huawei P30 Lite tokok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaGuard Shockproof Case Huawei P30 Lite készülékre Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaGuard Shockproof Case pro Huawei P30 Lite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaGuard Shockproof Case pre Huawei P30 Lite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaGuard Shockproof Case für Huawei P30 Lite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaGuard Shockproof Case für Huawei P30 Lite.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ