30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector az iPhone 12 Pro készülékhez

Termékkatalógus
AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector az iPhone 12 Pro készülékhez
3,8 10 értékelés
Kamera védő fólia - Apple iPhone 12 Pro mobilhoz, japán Asahi üvegből, a szélek 2,5D ívelésűek, case friendly kialakítás, full cover kialakítás, fényes felületű, keménység: 9H, teljes felületen ragasztós, csomag tartalma: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  AGDTGL0003Z Termékszám:  AGD-TGL0003Z Gyártó honlapja:
AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector az iPhone 12 Pro készülékhez Megszűnt

AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector az iPhone 12 Pro készülékhez

Az AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector az iPhone 12 Pro készülékhez megvédi a fotómodult a sérülésektől


Bár a mobiltelefontokokat úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtsanak a fényképezőgép objektívjének, nem biztos, hogy minden esetben elegendőek a veszélyek elhárítására. Különös figyelmet fordítottunk erre a kérdésre, és megalkottuk az AlzaGuard Ultra Clear Lens Protectort az iPhone 12 Pro készülékhez, amely teljesen biztonságban tartja a fotómodult. Ez egy apró részlet, de minden nap értékelni fogod a funkcionalitását - amikor a telefont leteszed az asztalra, vagy a zsebedben, hátizsákodban vagy táskádban hordod.

Minőségi Asahi üveg

A minőség a legfontosabb számunkra. Ezért szállítjuk a világ vezető biztonsági és védőüveggyártójának, a japán AGC Asahi Glass cégnek az üvegeit használjuk. A kiváló minőségű ragasztóval tökéletesen felragasztva hosszú ideig tökéletesen védi telefonod fotómodulját. 

Az üveg keménysége 9H

A 9H keménységű üveg a legmagasabb keménységi szabvány az üvegfóliák között. Ennek segítségével számíthatsz arra, hogy az objektív lencséje nem sérül vagy reped meg a gyakori balesetek során, és természetesen ellenáll mindenféle ütésnek és kellemetlen karcolásnak is. 

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz és a tokhoz

Edzett védőüvegünk, az AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector az iPhone 12 Pro készülékhez alkalmazásával nem kell aggódnod telefonod kinézetének megváltoztatása miatt. Az üvegfóliát úgy tervezték és gyártották, hogy tökéletesen illeszkedjen a készülékhez, és a lehető legkevésbé legyen feltűnő. 

Szilárdan és buborékok nélkül tapad

Üvegfóliánk prémium tulajdonságokkal rendelkezik. A kiváló minőségű ragasztónak köszönhetően a felhelyezése egyszerű lesz. Tökéletesen tapad a lencséhez, nem képződnek csúnya buborékok, és az üveg hosszú ideig szilárdan a helyén marad. 

AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector az iPhone 12 Pro készülékhez

Az edzettüveg-fólia felragasztása egyáltalán nem bonyolult. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett ragasztó használata nagyon megkönnyíti a munkát. A tökéletes eredmény érdekében a csomag tartalmazza a megfelelő alkalmazáshoz szükséges összes eszközt. 

Minden szükséges kellék a csomagban

Nyugodtan elkezdheted felhelyezni a védőfóliát, amint megkaptad a csomagot. Tartalmazza az összes szükséges kelléket, azaz alkoholos törlőkendőt, tisztítókendőt, poreltávolító matricát és útmutatót. 

Növeli az ellenállást

Tegyél meg mindent, hogy megvédd telefonodat a sérülésektől. Edzett üveget nemcsak a kijelzőre, hanem a fotómodulra is felhelyezhetsz, a telefont tartós tokban tárolni pedig egyszerű. Baleset esetén pedig sok bajtól és váratlan javítási költségtől kímél meg. 

Az AlzaGuard család termékei

Az AlzaGuard termékek biztonságban tartják elektronikádat. Tartós japán üveg, minőségi fóliák, adatbiztonsági szűrők és okosan tervezett tokok védik a mobiltelefonokat, tableteket vagy okosórákat a sérülésektől. Tárold fejhallgatóidat stílusos tokokban, és használd az AirTag vagy MagSafe pénztárcák széles választékát praktikus kiegészítőként. 


Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica, Guide sticker Kész!
Ívelés
2.5D Kész!
Üveg tulajdonságai
Kamera védő, Fényes Kész!
Típus
Case friendly Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica, Guide sticker Kész!

Jellemzők és kialakítás

Ívelés
2.5D Kész!
Üveg tulajdonságai
Kamera védő, Fényes Kész!
Típus
Case friendly Kész!
Keménység
9H Kész!
Üveg
Asahi Kész!

Használati mód

Rögzítés módja
Teljes felületű ragasztás Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector az iPhone 12 Pro készülékhez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector pro iPhone 12 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector na iPhone 12 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector für iPhone 12 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector für iPhone 12 Pro.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ