AlzaNEO szolgáltatás: iPad mini 4 tabletta Retina kijelzővel 128GB WiFi Silver 3Y

Termékkatalógus
AlzaNEO szolgáltatás: iPad mini 4 tabletta Retina kijelzővel 128GB WiFi Silver 3Y
4,9 86 értékelés
Szolgáltatás Az Apple A8 64 bites architektúrával és M8 mozgókompresszorral, érintse meg a 7,9 "LED 2048x1536 IPS, 128 GB, WiFi, Bluetooth 4.2, 2x webkamera, Touch ID, Lightning csatlakozó, iOS9
Kód:  NSKR_1474 Termékszám:  MK9P2FD/A_ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AlzaNEO szolgáltatás: iPad mini 4 tabletta Retina kijelzővel 128GB WiFi Silver 3Y Megszűnt

AlzaNEO szolgáltatás: iPad mini 4 tabletta Retina kijelzővel 128GB WiFi Silver 3Y

Hatalmas. És kicsit.

Az új iPad mini 4 megtéveszti a testet. Ez kompromisszummentes teljesítményt és potenciált nyújt. még vékonyabb és könnyebb, mint korábban. És mégis elég erős ahhoz, hogy tovább segíts az ötleteket.

Ez nevetségesen könnyű.
Komolyan vékony.

Bármit szeretsz az iPad készüléken, az iPad mini 4-et hihetetlenül elegáns és hordozható objektumra összpontosítja. Bárhol és bármikor játszhat kedvenc filmet, játszhatsz egy nagyszerű játékot, hívhatsz FaceTime-en egy barátodnak, vagy végezhetsz munkát.

Směšně lehký
Směšně lehký

Erős motor a motorháztető alatt.

Az iPad mini 4 az A8 chipet használja egy második generációs 64 bites asztali architektúrával. Akár fényképek megtekintése, videó szerkesztése, akár diavetítés végrehajtása, sima és sima lesz.

30% CPU-gyorsítás.
A grafika 60% -os gyorsulása.

Két nagy fényképezőgép.
IPad-ként álcázva.

Az iSight kamera az iPad mini 4-ben fejlett optikával, jobb érzékelővel és az Apple szabadalmaztatott video jelfeldolgozójával rendelkezik. Szintén olyan vonzó tulajdonságokkal rendelkezik, mint a panoráma, az időeltolódás, a lassított videó, a sorozatfelvétel és az önkioldó. Az elülső HD kamerát is átdolgoztuk, amely jelenleg jobb érzékelővel és nagyobb pixelekkel rendelkezik még jobb felvételek készítéséhez. Eredmény? Minden fotó és videó - beleértve a videohívásokat és az öncímeket - nagyszerűnek tűnik.

Fejlett biztonság
a hüvelykujjad alatt van.

A forradalmi Touch ID technológia az iPad mini 4 ujjlenyomatát olyan tökéletes jelszóvá változtatja, amelyet nem fog elfelejteni. Ezért nyissa ki a készüléket egy érintéssel. És miközben Ön iPad-et használja valaki másnak, személyes adatai biztonságban lesznek. A Touch ID használatával megerősítheti az iTunes, az iBooks és az App Story vásárlásait. Gyors, kényelmesen és biztonságosan vásárolhat együttműködő alkalmazásokban.

Gyors vezeték nélküli kapcsolat.

A WiFi iPad iPad 4 miniatűrje több mint kétszer olyan gyors, mint a korábbi generációk. A Wi-Fi-n kívül a WiFi + Cellular csatlakozik a gyors mobil adatátviteli hálózatokhoz világszerte. Lehet letölteni, megosztani vagy böngészni a weben gyakorlatilag bárhonnan. Az Apple SIM segítségével könnyedén csatlakozhat több mint 90 országhoz és területhez, mint korábban.

Legfeljebb 866 Mbps WiFi.
Akár 150 Mbps 4G LTE-vel.

Minden érintés tapasztalat.

Az IPad mini 4 az iOS 9-et, a világ legintelligensebb, legfejlettebb és legbiztonságosabb mobil operációs rendszere. A továbbfejlesztett alkalmazások és az új többfeladatos funkciók, mint a Slide Over, a Split View és a Picture in Picture segítenek Önnek abban, hogy hatékonyabbá váljon. Akár dolgokat kell keresnie az interneten, amikor ír egy könyvet, vagy ha szeretnél dolgozni egy kollégával az előadás során Face Face hívás közben, az iOS 9 segíteni fog, hogy még többet kap az iPad-től, mint korábban.

IPad-hez készült app.
És mindent, amit akarsz vele.

Az iPad mini 4-ben olyan hétköznapi alkalmazások, mint például a webböngészés, e-mail kezelés, film és fotó szerkesztés, cikkek írása vagy könyvek olvasása hozható létre. Az App Store-ban több százezer alkalmazást terveztek a nagy Retina kijelzőhöz. Ezek nem csak bővített telefonalkalmazások. Tehát, készítsünk fotókat, játékokat, utazásokat vagy személyes pénzeket, biztosan találsz egy alkalmazást, amely jobban teheti.

A borítók ülnek az iPad mini 4-hez.
Színek és minden más.

Az iPad mini 4 Smart Cover egy szilikon tok védi a készüléket bárhonnan. Gyönyörűen kiegészítve - az intelligens fedél fogantyúja a készülék elején, miközben a szilikon tokot a hátára helyezi. És tíz nagyszerű színek közül választhat.

Barevné kryty
Barevné kryty

iCloud.
Minden, amire szüksége van, bárhol is vagy.

Fotókat, videókat és egyéb fájlokat közvetlenül az iPad mini 4-re tárolhat vagy tárolhat a Cloudon, és biztonságosan hozzáférhet bárhonnan. Természetesen tárolhat és kezelheti őket más operátorok, például a Dropbox vagy a Google Drive alkalmazásaiban. És egyszerűen egyszerűen érintse meg dokumentumait és fájljait az AirDrop segítségével a közeli emberekhez. módosítás nélkül.

Biztonságos. És biztonságban van.

Az iPad mini 4 és az iOS 9 fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy zökkenőmentesen működjenek és nagyszerű élményt nyújtsanak egy rendkívül biztonságos környezetben. Mivel az iOS ilyen hangsúlyt fektet a biztonságra, a legtöbb mobil malware a világon más platformokon végződik. És folyamatosan arra törekszünk, hogy biztonságosabbá tegyük. Mi vagyunk a legfontosabbak az operációs rendszer frissítéseinek a számítógépipar tetejébe történő továbbításában. A frissítések összeragasztása és frissítések telepítése az iPad számára maximálisan kihasználható, hogy naprakészen tartsa a legújabb védelmet.

Bezpečný iPad
Bezpečný iPad

Az adatvédelem fontos.

Az Apple nem célozza meg e-mailben vagy webes böngészési tartalmakon keresztül, hogy eladja profilját a hirdetőknek. Nem "bevételszerzést" adunk az iPad vagy iCloud áruházban tárolt adatokra. nem olvassuk el e-mailjeinket vagy híreinket, így termékeket tudunk eladni. Szoftvereink és szolgáltatásaink egyszerűen növelik eszközeink értékét. Semmi más.

Csatlakoztassa vezeték nélkül.
Bluetooth, AirPrint, AirPlay.

Az iPad mini 4 több ezer vezeték nélküli tartozékhoz kapcsolódik - beleértve a harmadik féltől származó billentyűzeteket is. A legtöbb vezeték nélküli nyomtatóra nyomtathat az AirPrint felett. Az AirPlay és az Apple TV segítségével az iPad mini 4 vezeték nélküli csatornáit bárhová továbbíthatja a HDTV-re.

Paraméterek

Kijelző mérete
7,9" (20,07 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2048 × 1536 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!
RAM mérete
2 GB (2 048 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
7,9" (20,07 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2048 × 1536 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!

Tárhely

RAM mérete
2 GB (2 048 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
1,2 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzormagok száma
119 114 × Kész!
Processzor frekvencia
1,5 GHz Kész!
Processzor modell
Apple A8 Kész!

Software

Operációs rendszer
iPadOS Kész!
Operációs rendszer verziója
iOS 9 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
203,2 mm (20,32 cm) Kész!
Szélesség
134,8 mm (13,48 cm) Kész!
Mélység
6,1 mm (0,61 cm) Kész!
Tömeg
299 g (0,3 kg) Kész!
Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaNEO szolgáltatás: iPad mini 4 tabletta Retina kijelzővel 128GB WiFi Silver 3Y Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Služba Alza NEO: Tablet iPad mini 4 s Retina displejem 128GB WiFi Silver 3Y. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Služba AlzaNEO: Tablet iPad mini 4 s Retina displejom 128 GB WiFi Silver 3Y. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaNEO-Service: iPad mini 4 mit Retina-Display 128GB WiFi Silber 3Y Tablet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaNEO-Service: iPad mini 4 mit Retina-Display 128GB WiFi Silber 3Y Tablet.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ