A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Alza TopOffice Pentium SSD

Termékkatalógus
Alza TopOffice Pentium SSD
Számítógép - Intel Pentium G4400 3.30GHz, Intel H110, DVD-RW, WiFi + választható nagyságú RAM és SSD lemez, választható operációs rendszer
Kód:  NADALZT1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alza TopOffice Pentium SSD

MIÉRT VÁLASSZ ALZA PC-T ALZA PC

  • 3 év garancia
  • Garantált javítás 10 munkanap alatt
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Kiállunk számítógépeink minősége mellett, ezért nem félünk 3 év garanciát adni, és ha számítógéped javítása meghaladja a 10 munkanapot, kicseréljük egy újra.


Alza TopOffice Pentium = személyreszabható PC minden irodában

Intel platform

Minden irodai tevékenységhez szükség van egy megbízható PC-re, amely nem fog cserben hagyni még a legpörgősebb napokon sem. Az Intel platformot megújítottuk a hardware és software eszközökkel való bizonyított kompatibilitása miatt.

Wifi csatlakozás

Egy irodai PC a hely hálózat és a web csatlakozása nélkül használhatatlan. Az Alza TopOffice sorozat kábeles és vezetéknélküli csatlakozást is kínál a beépített WiFi kártyának köszönhetően.

3 év garancia

A számítógépeink 100%-ig magas minőségű elemekből állnak és tesztelt komponensekkel rendelkeznek, tehát aggódalom nélkül adhatunk 3 év garanciát. Ez nyilvánvalóan igaz minden üzleti ügyfelekre is.


Személyre szabható RAM

Minden irodai dolgozó különböző dolgokra használja a számítógépét. Így logikus, hogy különböző méretű RAM-ot ajánlunk.

4GB - alap verzió, kevésbé megterhelő és nem rendszeres használathoz.

8GB - alkalmas a mindennapi irodai használathoz. Tud egyszerre futtatni több alkalmazást, továbbá, tartalmazza a MS Office csomagot.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Alza TopOffice 1025

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
DDR4

Személyreszabható SSD kapacitás

A modern SSD elengedhetetlen minden számítógép számára. Ez garantálja a villámgyors választ a rendszertől, virtuális programok indítását és a gyors fájl keresést.

120GB - elég a kevésbé megterhelő irodai munkához; miután az operációsrendszert és pár programot feltelepít, már majdnem tele lesz.

240GB - tökéletes méret szinte minden irodába.

480GB - tökéletes választás nehéz irodai munkához és adat-intenzív alkalmazásokhoz.


Válaszd ki az operációs rendszert

Általában, az Alza TopOffice rendszerhez a Microsoft Windows 10 Pro operációs rendszert ajánluk, ha a számítógépet vállalati használatra veszik.

Operációs rendszer nélkül is megvásárolható a gép, ha már rendelkezel Windows 10 liszenszel vagy inkább Linux-alapú rendszert szeretnél telepíteni.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Alza TopOffice 1025

Minőségi PC tok

Az Alza TopOffice rendszer modern fraktális kialakítású tokkal rendelkezik. Az elülső panel DVD meghajtót és két könnyen elérhető USB portot tartalmaz (1db USB 3.0 + 1db USB 2.0).

Ezeken kívül, hátul megtalálható további 2db USB 3.0 és 4db USB 2.0 port, valamint monitor csatlakoztatók (VGA, HDMI).

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alza TopOffice Pentium SSD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza TopOffice Pentium SSD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alza TopOffice Pentium SSD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza TopOffice Pentium SSD.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ