Rapture 30 dnů na vrácení

AlzaPower Wall VelcroStrap+ 50pcs fehér

Termékkatalógus
AlzaPower Wall VelcroStrap+ 50pcs fehér
3,8 43 értékelés
Kábelrendező - VelcroStrap+ kábelkötegelő, falra, tépőzáras, akár 4 kábelre, 50 db a kiszerelésben, hosszúsága 9 cm, szélessége 11 mm, fehér - 195,80 Ft/db
Változat
Kód:  APWCOG07a4 Termékszám:  APW-COGWS50W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AlzaPower Wall VelcroStrap+ 50pcs fehér

Ints búcsút a kusza kábeleknek

Manapság az irodákban és a háztartásokban is több tíz méternyi kábel kuszálódik össze és gyakran nagy rendetlenséget csinálnak. Ne add meg ezt az esélyt a kábeleknek és tartsd őket rendezetten az AlzaPower VelcroStrap+ Wall kábelrendezővel, amelynek ragasztós oldalát rögzítheted a falra. Megbízható és erős tépőzárral rendelkezik.

AlzaPower Wall VelcroStrap+

Könnyű
használat

Összesen 50 kábelrendező található a csomagban. Egyszerűen kiválogatod a kábeleket és a VelcroStrap+ Wall segítségével összerendezed őket.  
AlzaPower Wall VelcroStrap+

Go green
with Alza

Környezetbarátak vagyunk, ezért termékeinket újrahasznosítható, frusztrációmentes csomagolással látjuk el. Válts zöldre az AlzaPower segítségével.

AlzaPower Wall VelcroStrap+
AlzaPower Wall VelcroStrap+

Az AlzaPower termékcsalád

Az AlzaPower termékeket úgy terveztük, hogy azok megfeleljenek a legszigorúbb elvárásoknak. Pontosan ennek köszönhető, hogy minden egyes termékünk esetében prémium minőséget és jóval átlag feletti szolgáltatásokat biztosítunk. Ezért ha bármilyen probléma lépne fel, a legtöbb termékünk esetében azonnali cserét kínálunk egy új modellre minden üzletünkben.

AlzaPower Wall VelcroStrap+

Részletes
specifikáció

  • Szín: fehér
  • Típus: kábelrendező
  • Darabszám a csomagban: 50
  • Rögzítés módja: tépőzáras
  • Teljes hossz: 90 mm
  • Szélesség: 11 mm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaPower Wall VelcroStrap+ 50pcs fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaPower Wall VelcroStrap+ 50pcs bílé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaPower Wall VelcroStrap+ 50 pcs biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaPower Wall VelcroStrap+ 50 Stück - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaPower Wall VelcroStrap+ 50 Stück - weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ