Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Alzátka

Termékkatalógus
Alzátka
4,3 219 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - univerzális használatra, beépített mikrofon a telefonhívásokhoz, hangvezérlés, vezeték nélküli aptX kodek, Bluetooth 4.0, 20 Hz-20 KHz, egy feltöltéssel 4,5 órányi üzemidő, tömeg: 16,4 g
Kód:  CEL100x1 Termékszám:  1503-061 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alzátka

Az Alzátka egy elegáns, vezeték nélküli fejhallgató minden fajta felhasználásra. Kiváló minőségű kidolgozás, kiváló hangzás és beépített mikrofon jellemzik. Felejtsd el a kábeleket és élvezd a szabad mozgást, amit a Bluetooth 4.0 vezeték nélküli kapcsolat jelent!


Főbb jellemzők:

  • APTX kodek támogatás
  • Tiszta hangzás
  • Beépített zajcsökkentő és zajszűrős mikrofon
  • Multi-point csatlakozás 2 mobiltelefonhoz

Hű hangzás

A nagy hanghűségű hangzásért az APTX kodeket támogató fejlett chipset felel, amely alkalmas a vezeték nélküli kapcsolatokra. Ez teszi lehetővé a hangok gyors átvitelét széles dinamikatartományban. A fejhallgató beépített mikrofonja a CVC 6.0 technológiának köszönhetően képes csökkenteni a környezeti zajokat. Mindkét fél tisztán hallja a másikat. Az Alzátka támogatja a Multi-point csatlakozást, így két mobiltelefonhoz is tud egyszerre kapcsolódni. 

Hosszú üzemidő egy feltöltéssel

A fejhallgatót a zene forrásával Bluetooth-on keresztül párosítani kell ami maximum 10 méteren belül lehetséges. A beépített 80mAh lítium-ion akkumulátor életben tartja a fejhallgatót akár 4,5 órán át is megszakítás nélküli zenehallgatás mellett. Ugyanez az érték vonatkozik a hívás hosszára is, készenléti üzemmódban pedig akár 180 órát bír. A töltés az USB-csatlakozón keresztül történik. Szerezd be ezt a kiváló minőségű, elegáns fejhallgatót közvetlenül Alzától és élvezd a minőséget és a kényelmes zenehallgatást!


További információk:

Műszaki adatok:
Bluetooth verzió 4.0
Támogatás, profilok: HFP, HSP, AVRCP, A2DP
Hatótáv: 10 m

Akkumulátor:
Típus: Lítium-ion
Kapacitás: 80 mAh
Üzemidő: 4,5 óra
Beszélgetési idő: 4,5 óra
Készenléti idő: akár 180 óra

Fizikai adatok:
Méretek: 40 × 24 × 32 mm
Tömeg: 16,4 g

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alzátka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alzátka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alzátka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alzátka. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alzátka.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ