Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

AMA BonELF X, zöld

Termékkatalógus
AMA BonELF X, zöld
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos,, zárt, Bluetooth, IP65 védettség, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz, 42 dB/mW érzékenység, levehető, akár 6 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  AMA1100d Termékszám:  ELF_X_GREEN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AMA BonELF X, zöld

A modern, zöld színű AMA BonELF X vezeték nélküli fejhallgató az arccsontokon keresztül továbbítja a hangot, valamint hosszú használat alatt is kényelmes viselést és nagyszerű zenei élményt kínál. A mikrofonnak köszönhetően a hívásokat is kezelheted. A gyors és problémamentes zeneátvitel érdekében a fejhallgató Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológiával rendelkezik. Az ergonomikus kialakítás és az ultrakönnyű szerkezet lehetővé teszi a fejhallgató széleskörű használatát. Kiválóan alkalmas sportoláshoz és otthoni használathoz. Az arccsontokon keresztüli hangterjesztésnek hála odafigyelhetsz a téged körülvevő hangokra, ami sok esetben szükséges lehet. Gondolj a biztonságodra, miközben hallgatod a kedvenc dallamaidat. A zöld színű AMA BonELF X fejhallgató igazán nagyszerűen néz ki.

A zöld színű AMA BonELF X vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Az AMA vezeték nélküli fejhallgató a halántékcsontokon keresztül továbbítja a hangot
  • Szabadon hagyja a füled
  • IP65 védettség
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia
  • Mikrofon a hívások kezelésére
  • Akár 6 órás üzemidő, 3 óra alatt feltölthető
  • Kényelmes és könnyű szerkezet (34 g)
  • Vezetékes csatlakoztatás microUSB segítségével

A zöld színű AMA BonELF X fejhallgató esőálló

A zöld színű AMA BonELF X vezeték nélküli fejhallgató IP65 védettséggel rendelkezik, így nem kell félned a rossz időjárástól. Teljes mértékben ellenáll az esőnek vagy az izzadtságnak. A kiváló minőségű, 140 mAh kapacitású, beépített akkumulátor zavartalan hallgatást biztosít akár 6 órán keresztül egyetlen feltöltéssel. A teljesen lemerült fejhallgató 2-3 óra alatt feltölthető.


Paraméterek

Szín
Zöld Kész!
Kialakítás
Csontrezgéses Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Csontrezgéses Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMA BonELF X, zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMA BonELF X zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMA BonELF X zelené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMA BonELF X grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMA BonELF X grün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ