A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Automata fogkefe

Termékkatalógus
Automata fogkefe
Fogkefe -
Kód:  AMAa001

Automata fogkefe

Automatic Toothbrush - a forradalmi fogtisztítás

Néha elfelejt fogat mosni? Vagy fáradtság miatt hagyja ki a fogmosást? Az Automatic Toothbrush automatikus fogkefe a megoldás az Ön számára. Ez a világ első teljesen automatikus fogkeféje, amely 10 másodpercen belül megtisztítja az összes fogát. Ez a fogkefe gyorsabb és hatékonyabb, így több ideje marad az élet fontos dolgaira. A fogpasztát automatikusan a fogakra adagolja. Minden fogat mindhárom oldalról tíz másodpercig tisztít.


Helyezze az fogkefét a szájába, és nyomja meg a gombot!


Amabrush Automatic Toothbrush

Az fogkefe tisztítási ideje mindössze 10 másodperc!


Amabrush Automatic Toothbrush

Öblítse ki a száját, majd mossa el az fogkefét!


Amabrush Automatic Toothbrush

Helyezze az fogkefét a töltőállomásra!


Miért forradalmi az Automatic Toothbrush fogkefe?

Az Automatic Toothbrush minden olyan módszerrel rendelkezik, amelyek szükségesek a fogak megfelelő tisztításához. A sörték 45°-os szögben helyezkednek el, és elég lágyak ahhoz, hogy ne sértsék meg az ínyt. A fogakra rendkívül lágy nyomást gyakorol. A rezgés elvén működik, amely előre és hátra mozgatja a sörtéket, így téve lehetővé a lepedék eltávolítását anélkül, hogy a fogak sérülnének. Az mindenki számára egyaránt alkalmas. A férfiak és nők közti állkapocs különbséget kiegyensúlyozza a fogkefe rugalmas anyaga. A felhasznált alapanyag probléma nélkül igazodik minden típusú állhoz.


Főszerepben az antibakteriális szilikon 

Az fogkefe rugalmas szopókája beépített mikrocsatornákkal rendelkezik, amelyek a fogkrémet tárolják.

Ez a rész olyan antibakteriális szilikonból készült, amely elpusztítja az összes baktérium 99,99%-át. Rendkívül puha, így megakadályozza az íny sérülését, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy tökéletesen megtisztítsa a fogakat.

Amabrush Automatic Toothbrush

Amabrush Automatic Toothbrush

Az fogkefe főbb tulajdonságai

  • Az alapos fogmosás időtartama mindössze 10 másodpercre csökken.
  • Minden ínytípushoz alkalmas.
  • A mágnessel rögzített fogkrémkapszula megközelítőleg 1 hónapig használható.
  • Egyetlen töltéssel 28 ciklus végezhető el.
  • A töltőállomás a csomagolás része.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Webáruház! Szeretném megkérdezni,hogy az Automatic Toothbrushoz,kapható lesz-e hozzá való fogkrém? Tisztelettel: Róbert

Kérdések és válaszok: Automata fogkefe
Kiegészítők: Automata fogkefe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Automatic Toothbrush. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Automatic Toothbrush. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Automatische Zahnbürste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Automatische Zahnbürste.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ