Antikámen Haztartasi-nagygepek

Amazfit GTR 3 és GTR 3 Pro (PREVIEW) - Stílusos társ minden alkalomra

Termékkatalógus

Szponzorált cikk

Aktualizálva • Szerző: Daniel Voice

Két okosóra, az Amazfit GTR 3 és az Amazfit GTR 3 Pro most jelent meg a hordható elektronikai eszközök piacán, az előző generációk nagy sikerére építve. Mindkét modell számos érdekes újítást hoz, többek között továbbfejlesztett designt, kibővített felszereltséget és új operációs rendszert. Mit várhatunk még az Amazfit GTR 3 (Pro) készüléktől, és miben különböznek ezek a változatok? Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amit kell...

Amazfit GTR 3 és Amazfit GTR 3 Pro

Amazfit GTR 3 és GTR 3 Pro - TARTALOM

  1. Szebb, mint amire számítottunk
  2. Új rendszer, új lehetőségek
  3. Sportrajongóknak
  4. További adatok az egészségi állapotunkról
  5. Amazfit GTR 3 és GTR 3 Pro - változatok, elérhetőség és ár

Szebb, mint amire számítottunk

Az Amazfit GTR 3 és GTR 3 Pro okosórák igazi designer darabok, így bárkinek megfelelőek lehetnek. Maga a szerkezet alumíniumötvözetből készült, amely például a repülőgépiparban már bizonyította, mennyire könnyű és tartós. Ezért nem meglepő, hogy a készülék vastagsága nem haladja meg a 11 mm-t, és a pánt nélküli tömege az alig érzékelhető 32 gramm alatt marad. Egy másik jól látható újdonság a haptikus reakcióval rendelkező vezérlő korona, amely még élvezetesebbé teszi a tartalmak megtekintését. A szíj anyaga és szélessége a választott okosóra-változattól függ, de a jól bevált Quick Release mechanizmus standardnak számít, amely bármilyen helyzetben azonnali cserét tesz lehetővé.

Az 1,39 colos AMOLED kijelző szintén kiváló minőségű, és 66%-os képernyő-készülék arányú. A prémiumnak számító Amazfit GTR 3 Pro esetében a kijelző 1,45 colos, és az előlap 70%-át fedi le. Természetesen a nagy felbontás, az első osztályú képfinomság és az akár 1000 nit fénysűrűség még napsütéses időben is kiváló olvashatóságot biztosít. A külső sérülések elleni megfelelő védelemről az ujjlenyomat-taszító réteggel ellátott képernyővédő gondoskodik, amely megkímél minket a felesleges tisztítástól is.

A több mint 100 gyönyörű számlapból álló választéknak köszönhetően még nagyobb öröm lesz ránézni a kijelzőre. A legtöbbjük egyedi always-on funkcióval rendelkezik, és tizenöt tárcsát mozgó animáció is díszít. Különleges megjelenést egyéni háttérfotókkal vagy 8 részletesen szerkeszthető számlap (az Amazfit GTR 3 Pro esetében 23) segítségével is létrehozhatsz.

Amazfit GTR 3; Amazfit GTR 3 Pro; Amazfit;smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;

Új rendszer, új lehetőségek

A korábbi generációkkal ellentétben az Amazfit GTR 3 (Pro) Zepp OS-sel büszkélkedhet, amely szebb megjelenéssel, zökkenőmentesebb működéssel és összességében intuitívabb vezérléssel rendelkezik. Az akkumulátor üzemideje is lenyűgöző, aminek köszönhetően az Amazfit GTR 3 akár három hétig is kitart normál működés mellett, míg az Amazfit GTR 3 Pro esetében "mindössze" 12 nappal be kell érnünk. Energiatakarékos üzemmódban azonban akár 35 napot (a Pro verzióban 30 napot) is elérhetünk, vagy 35 órát, ha a GPS folyamatosan működik. Magasabb követelményeket támasztanak az okostelefonnal szemben is, amelynek Android 7.0, iOS 12.0 vagy újabb verziójú operációs rendszerrel kell rendelkeznie.

A funkciók hosszú listájában megtalálható az ébresztő, a stopperóra, a világidő, a pomodoro időzítő, az időjárás, a zseblámpa, a telefon helymeghatározó és a kamera kioldójának a vezérlése. A telefonon lejátszott médiát is vezérelheted, és az Amazfit GTR 3 Pro esetében akár közvetlenül az óra memóriájába is menthetsz számokat. Az Amazfit GTR 3 Pro Wi-Fi technológiával is rendelkezik, amelyet kifejezetten zenei streamingre terveztek. Természetesen az értesítések sem hiányozhatnak, így nem maradsz le egyetlen hívásról, SMS-ről vagy alkalmazásüzenetről sem.

Egy hangalapú asszisztens, Alexa is rendelkezésedre áll, aki ugyan nem beszél magyarul, de angolul több mint eleget tud. Internetkapcsolat nélkül sem vagyunk elveszve, hiszen az offline asszisztens számos parancsot önállóan is képes végrehajtani. A Pro verzióval ellentétben azonban az Amazfit GTR 3 nem rendelkezik hangszóróval, így a hangasszisztens válaszait nem fogjuk hallani. Ugyanezen okból kifolyólag a telefonhívások sem kezelhetők az alapmodellel.

Amazfit GTR 3; Amazfit GTR 3 Pro; Amazfit;smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;

Sportrajongóknak

Tekintettel arra, hogy maga a gyártó az Amazfit GTR 3 (Pro) okosórát a designos modellek közé sorolja, kellemes meglepetés, hogy végül milyen fejlett sporteszközöket kaptunk. A sportolási módok száma a generációk során 90-ről 150 fölé emelkedett, és 8 tevékenységet teljesen automatikusan felismer. Nem fordulhat elő, hogy véletlenül nem veszi észre, hogy elkezdtük a kemény edzést. Emellett az 5 ATM vízállóság, a víz alatti pulzusmérés és az öt úszási stílus felismerése a vízi sportok szerelmeseinek is meg fog felelni.

A szabadtéri kalandok során öt műholdas rendszer, köztük a GPS, a GLONASS, a Galileo, a BDS és a QZSS kísér minket. Ugyanilyen fontos az iránytű és a barometrikus magasságmérő, amely a magasság mellett a környezeti légnyomást is meghatározza. Azokról a futókról sem feledkeztek meg, akik a Virtual Pacer funkciót részesítik előnyben, amely a korábbi futások alapján létrehozott virtuális ellenfelet jeleníti meg.

Az Amazfit GTR 3 és az Amazfit GTR 3 Pro számos különösen fejlett mutatóval is rendelkezik, beleértve az edzésterhelést, az edzéshatást, a regenerációs időt vagy a VO2 Max-ot, amely az állóképesség állapotát jelzi. Egy egyedi PAI (Personal Activity Intelligence) mutatóval is rendelkezik, amely minden tevékenységünket rögzíti, és ebből számítja ki a teljes mozgási arányt. Az a cél, hogy az értéket 100 pont felett tartsuk, így biztosítva elegendő testmozgást számos civilizációs betegség megelőzéséhez.

Amazfit GTR 3; Amazfit GTR 3 Pro; Amazfit;smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;

További adatok az egészségi állapotunkról

Az Amazfit GTR 3 és Amazfit GTR 3 Pro okosórák sokat elárulnak a saját egészségi állapotunkról. Ez a továbbfejlesztett PPG 3.0 biometrikus érzékelőnek köszönhető, amely hat fotodiódát használ, hogy egyszerre akár négyféle adatot is megfigyelhessen. Másodperceken belül meghatározhatjuk az aktuális pulzusszámot, a stressz-szintet, a légzésszámot vagy a vér oxigénszintjét. Ezenkívül a pulzus, a véroxigénszint és a stressz folyamatosan nyomon követhető, és minden rendellenes értékről is értesítést kapunk. A magas stresszszint felismerésének képessége a légzőgyakorlatokhoz is kapcsolódik, amelyek segítségével bármikor csökkenthetjük a felesleges feszültséget.

Az Amazfit GTR 3 és GTR 3 Pro az alvást is szemmel tartja, ezen belül meghatározza az alvás teljes hosszát, az egyes fázisokat, a pulzusszámot vagy éppen a légzésszámot. A szunyókálást is rögzíti, amivel végre teljes lesz a regenerációról szóló áttekintésünk. A nők számára egy menstruációs ciklus figyelés is rendelkezésre áll, amely figyelmeztetheti őket a közelgő menstruációra. Az Amazfit GTR 3 Pro esetében egy új hőmérséklet-érzékelőnek is örülhetünk, amely a bőr és a levegő hőmérsékletét is méri, ez utóbbihoz az órát le kell venni a csuklódról.

Amazfit GTR 3; Amazfit GTR 3 Pro; Amazfit;smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;
Az Amazfit GTR 3 Pro okosóra kétféle színben érkezik.
Amazfit GTR 2 GTR 3 GTR 3 Pro
Kijelző átlóméret
1.39"
1.39"
1.45"
Vezérlő korona
×
Hőmérséklet-érzékelő
×
Műholdas helymeghatározó rendszerek
GPS + GLONASS
GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS
Sportmódok száma
90
150+
Zene tárolása
×
Bluetooth hívás

×

Normál akkumulátor üzemidő
14 nap
21 nap
12 nap

Részletesebb összehasonlítás megjelenítése

Amazfit GTR 2 GTR 3 GTR 3 Pro
A készülék mérete
46,4 × 46,4 × 10,7 mm
45,8 × 45,8 × 10,8 mm
46 × 46 × 10,7 mm
A készülék tömege
Sport változat: 31,5 g
Klasszikus változat: 39 g
32 g
32 g
A kijelző felbontása
454 × 454 px
454 × 454 px
480 × 480 px
A kijelző finomsága
326 PPI
326 PPI
331 PPI
Képernyő/készülék arány
Ismeretlen
66%
70,6 %
Akkumulátor kapacitás
471 mAh
450 mAh
450 mAh
Akkumulátor üzemidő takarékos használat mellett
38 nap
35 nap
30 nap
Beépített hangszóró

×

Wi-Fi 2,4 GHz (csak zeneátvitel)

×

Támogatott operációs rendszerek
Android 5.0, iOS 10.0 és újabb
Android 7.0, iOS 12.0 és újabb
Android 7.0, iOS 12.0 és újabb

Amazfit GTR 3 és GTR 3 Pro - változatok, elérhetőség és ár

Amint az már a fent leírtakból is kiderül, a harmadik generáció két különböző modellel érkezik, amelyek a kivitelezésben, felszereltségben és árban különböznek egymástól. Az Amazfit GTR 3 okosóra alapváltozata tisztességes 57 790,- Ft-ért kerül forgalomba, itt a Thunder Black és Moonlight Grey színváltozatok közül választhatunk. Az inkább luxus kivitelezésű Amazfit GTR 3 Pro ára 74 190,- Ft, és a hasonlóképpen vonzó Infinite Black és Brown Leather árnyalatokban érkezik. Mindkét modell előrendelhető a cikk alján található zöld gomb segítségével. Az első darabok kiszállítása a következő napokban várható.

i Az alábbiak is érdekelhetnek

Az Amazfit GTR 3 és Amazfit GTR 3 Pro okosórák a lenyűgöző design, a prémium funkciók és a kiváló ár/teljesítmény arány csábító kombinációját testesítik meg. Ezért nagy meglepetés lenne, ha a harmadik generáció nem ismételné meg népszerű elődeinek sikerét.

4,5 61×
Amazfit GTR 3 Pro Black
Okosóra - uniszex,, AMOLED kijelző, GPS, telefonálás módja az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, zenelejátszó az órában, mobil zenelejátszójának vezérlése, alvás / Ne zavarjanak mód és navigáció, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 720 óra, tok anyaga alumínium

62 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIgtr3Pra
4,5 61×
Amazfit GTR 3 Pro Brown
Okosóra - uniszex,, AMOLED kijelző, GPS, telefonálás módja az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, zenelejátszó az órában, mobil zenelejátszójának vezérlése, alvás / Ne zavarjanak mód és navigáció, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 720 óra, tok anyaga alumínium

72 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: XIgtr3Prb
4,5 17×
Amazfit GTR 3 Black
Okosóra - uniszex,, AMOLED kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód és navigáció, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 960 óra, tok anyaga alumínium

55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIgtr3b
4,5 17×
Amazfit GTR 3 Grey
Okosóra - uniszex,, AMOLED kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód és navigáció, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 960 óra, tok anyaga alumínium

48 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIgtr3a
Nyomtatás
P-DC1-WEB33
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ