Haztartasi-nagygepek Alza tavaszi TOP ajánlatok

Amazfit GTS 3 (PREVIEW) - négyszögletes szépfiú már harmadik alkalommal

Termékkatalógus

Szponzorált cikk

Frissítve 2021. október 13. • Szerző: Daniel Hlas

Akárcsak az előző két évben, idén is megjelent az elegáns okosórák új generációja, az Amazfit GTS, ezúttal a 3-as számmal. A fejlesztések több területen is jelentkeznek, legyen szó a csodás kijelzőről, a kibővített funkciókról vagy a hosszabb akkumulátor-üzemidőről. Az árcédula is meglepően alacsony, ami felveti a kérdést, hogy ez lesz-e az új bestseller az 60 000 forint alatti árkategóriában.

Amazfit GTS 3; Amazfit; Xiaomi; smartwatch; viselhető elektronika; okosórák; wearables;

Amazfit GTS 3 – TARTALOMJEGYZÉK

  1. Vonzó formatervezés az eddiginél is jobb kijelzővel
  2. Rengeteg funkció és 12 napos akkumulátor-üzemidő
  3. Meglepő sportfelszerelések
  4. A jobb egészség felé
  5. Amazfit GTS 3 - változatok, elérhetőség és ár

Vonzó kialakítás az eddiginél is jobb kijelzővel

Az Amazfit GTS 3 okosóra kifinomult formatervezést hoz magával, amely nem sokban különbözik a második generációtól. A műanyag alján kívül az egész kialakítás repülőgép-ipari minőségű alumíniumötvözetből készült, amely könnyű, tartós és prémium érzetet ad az egész készüléknek. A jobb oldalát pedig egy forgó lünetta díszíti, amely ezúttal még a haptikus visszajelzéseket is kezeli. Az általános méretek nem sokat változtak, de ki kell emelnünk a rendkívül vékony testet, amely az érzékelő nélkül mindössze 8,8 mm vastag. Ráadásul a kényelmes szilikonpánt bármikor könnyen cserélhető, így az általános megjelenés könnyen a saját elképzeléseinkhez igazítható.

Amazfit GTS 3; Amazfit; Xiaomi; smartwatch; viselhető elektronika; okosórák; wearables;
Az Amazfit GTS 3 okosóra három különböző színváltozatban érkezik.

A harmadik generáció is gyönyörű AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely élénk színeiről, hű feketeségéről és tökéletes betekintési szögeiről ismert. Mi több, az Amazfit GTS 3 okosóra egy megnövelt, 1,75 hüvelykes képernyővel csábít, amelyen többet láthatunk, mint eddig valaha. Ehhez párosul a megnövelt felbontás, amely kiemelkedő 341 PPI finomságot eredményez. A képernyő-test arány is javult 14 %-kal, immár egészen 72 %-ra, búcsút mondva a feleslegesen vastag széleknek. Az akár 1000 nites csúcsfényerő és az automatikus környezeti fényerő beállítás révén a tökéletesen kiegyensúlyozott kép szintén adott. Az ujjlenyomat elleni bevonat pedig már csak a hab a tortán, amely megakadályozza a felesleges összemaszatolást.

A több mint 100 eredeti megjelenéssel ellátott számlap-választék ezesetben sem maradhat el. Tizenöt közülük mozgó animációkkal rendelkezik, amelyek üdvözlendő dinamikát kölcsönöznek az Amazfit GTS 3 okosóráknak. Ezenkívül még tizenkét számlap részletesen beállítható, és ennek köszönhetően nagymértékben személyre szabhatjuk az eszközt. Természetesen ott van az Always-On funkció is, amely szinte minden egyes számlaphoz különleges megjelenést ígér.

Amazfit GTS 3; Amazfit; Xiaomi; smartwatch; viselhető elektronika; okosórák; wearables;
Az Amazfit GTS 3 okosóra egy gyönyörű divatos kiegészítő, amellyel mindig garantáltan jól fogsz kinézni.

Rengeteg funkció és 12 napos akkumulátor-üzemidő

Még az alacsony ár sem akadályozta meg a gyártót abban, hogy az Amazfit GTS 3 okosórának egynél több megbízható funkciót biztosítson. Várhatunk például ébresztőórát, stopperórát, pomodoro timert, világidőt, hangjegyzeteket, naptárat, zseblámpát, időjárás-előrejelzést, jelszóvédelmet vagy a kamera exponálásának vezérlését a telefonon. Az összes üzenetről, alkalmazásról és bejövő hívásról szóló értesítések is jelen vannak, bár az Amazfit GTS 3 okosóra nem rendelkezik hangszóróval, így nem teszi lehetővé a közvetlen hívások lebonyolítását.

Alexa, a hangalapú asszisztens segítségével ébresztést állíthatunk be, szöveget fordíthatunk vagy választ kaphatunk kíváncsi kérdéseinkre. A hangasszisztens állítólag offline módban is jelen lesz, bár itt korlátozott funkciókörrel kell számolnunk. A Bluetooth az új, 5.1-es verzióban érkezik, ami még a legdrágább modellekben is ritkaságnak számít egyelőre az okosórák piacán. A kompatibilitás is változott, amely mostantól Android 7.0, iOS 12.0 vagy újabb verziót igényel.

A Zepp mobilalkalmazás mellé mostantól a vadonatúj Zepp OS operációs rendszer is jár. Ez szebb formatervezést, simább működést és összességében jobb felhasználói élményt eredményez. A megnövekedett akkumulátor-üzemidő szintén nagy pozitívum, amely lehetővé teszi, hogy az Amazfit GTS 3 okosóra akár 12 napos normál használatot is kibírjon. Energiatakarékos üzemmódban ezután akár 24 napos működésre számíthatunk vagy a GPS folyamatos használatával akár 20 órányi működésre. Természetesen van egy mágneses töltő is, amely kevesebb mint 2 óra alatt feltölti a készüléket. 

Amazfit GTS 3; Amazfit; Xiaomi; smartwatch; viselhető elektronika; okosórák; wearables;
Az Amazfit GTS 3 okosóra mindenféle sportágban elkísér minket.

Meglepő sportfelszerelések

Az Amazfit GTS 3 okosórát a gyártó elsősorban a megjelenésre összpontosító készüléknek minősíti. Annál meglepőbb az átlagon felüli sportfelszereltség, amely még a legigényesebb ügyfelek feltételeit is garantáltan kielégíti. Természetesen teljes áttekintést kapunk a napi aktivitásunkról, legyen szó a lépések számáról, a megtett távolságról vagy az elégetett kalóriák számáról. A PAI-mutató, amely az életkor és a nemek figyelembevételével az összes mozgásunkra vonatkozó információkat használja fel, megmondja, hogy elegendő testmozgást végzünk-e az egészségünk megőrzése érdekében.

Míg a második generáció 90 sportmódot támogatott, az Amazfit GTS 3 okosóra már egészen 150 különböző sportágat ismer fel, így az egyik abszolút csúcsteljesítményt nyújtja a piacon. Nyolc sportágat automatikusan azonosít, míg ráadásul az úszáson belül négy úszóstílust különböztet meg. Természetesen öt atmoszféráig vízálló, ami a legkevésbé sem okoz gondot a kisebb mélységekben való alámerüléseknél. A szabadtéri tevékenységek során használhatod az iránytűt vagy a barometrikus magasságmérőt, amely a magasságot és a nyomást jelzi. Egy másik kellemes meglepetés a műholdas helymeghatározó rendszerek kibővített választéka, amelyek közül jelenleg öt – GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo és QZSS – áll rendelkezésünkre.

De ez még mindig nem minden. Az Amazfit GTS 3 okosóra fejlett sportmutatókat is kínál, beleértve az edzésterhelést, az edzés hatását, a regenerálódási időt és a VO2 Max-ot, amely jelzi az aktuális fittségi állapotot. A futás esetében egy Virtuális Pacer is rendelkezésre kell hogy álljon, amely motivál minket a hatékony edzésre a legjobb hosszú távú hatás elérése érdekében.

Amazfit GTS 3; Amazfit; Xiaomi; smartwatch; viselhető elektronika; okosórák; wearables;
Amazfit GTS GTS 2 GTS 3
A kijelző mérete 1,65" 1,75"
A kijelző felbontása
348 × 442 px 390 × 450 px
A készülék méretei
43,25 × 36,25 mm 42,8 × 35,6 mm 42,4 × 36 mm
A készülék vastagsága
9,4 mm
9,7 mm 8,8 mm (szenzor nélkül)
Sport üzemmódok száma
12
90 150+
Műholdas navigációs rendszerek
GPS, GLONASS GPS, GLONASS GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS
Standard akkumulátor élettartam
14 nap
7 nap
12 nap

Részletesebb összehasonlítás megjelenítése

Amazfit GTS GTS 2 GTS 3
A vér oxigénellátásának mérése
×
Mikrofon és hangszóró a telefonhívásokhoz
× mikrofon igen, hangszóró nem
WiFi × ×
Bluetooth 5.0 5.0 5.1
Támogatott operációs rendszerek
Android 5.0, iOS 10.0 és újabb Android 5.0, iOS 10.0 és újabb Android 7.0, iOS 12.0 és újabb
Az akkumulátor kapacitása
220 mAh
246 mAh
250 mAh

A jobb egészség felé

Az Amazfit GTS 3 okosóra többet tud meg a testünkről, mint azt első pillantásra gondolnánk. Ez az új BioTracker 3.0 biometrikus érzékelőnek köszönhető, amely egészen hat fotodióda szolgáltatásait használja, hogy ennek köszönhetően számos adatot szolgáltasson, beleértve az egész napos pulzusszámmérést és a rendellenes riasztásokat. A stressz is nyomon követhető a nap folyamán, amely bármikor csökkenthető az előkészített légzőgyakorlatok segítségével.

A vér oxigénszintje (SpO2) is folyamatosan nyomon követhető, ami szintén figyelmeztet minket az esetleges, kockázatos alacsony szintre. Az okosóra alvást is részletesen elemzi, legyen szó annak fázisairól, a szívritmusról vagy a légzés minőségéről. A szunyókálás nem elhanyagolható, és az általános pihenés javítására vonatkozó javaslatok mindenképpen hasznosak lesznek. A nők értékelni fogják a menstruációs ciklus nyomon követésének lehetőségét is, amely lehetővé teszi a menstruációs és termékeny időszakok előrejelzését.

smartwatch; viselhető elektronika; okosórák; wearables;
Az Amazfit GTS 3 okosóra három különböző színváltozatban érkezik.

Amazfit GTS 3 - változatok, elérhetőség és ár

Az Amazfit GTS 3 okosóra univerzális méretben és három színváltozatban érkezik, nevezetesen Graphite Black, Terra Rosa és Ivory White színkivitelben. Ez utóbbi árnyalat szintén kizárólag az Alza.hu oldalon vagy a hivatalos weboldalon kapható. Az előrendelések október 15-től érhetők el az alábbi zöld gombon keresztül, a szállítás pedig az azt követő napokban várható. A vételár mindössze 57 790 forint, így ennek köszönhetően egyértelmű, hogy a harmadik generáció sok vásárlót fog elcsábítani a szinte ellenállhatatlan ár/teljesítmény arányával.

i Szintén érdekelhet

Az Amazfit GTS 3 okosóra méltó folytatása egy népszerű sorozatnak, amely egyesíti a prémium kategóriás kialakítást, a lenyűgöző kijelzőt és a meglepően sokoldalú funkciókat. Mindezt rendkívül kedvező áron kaphatod meg, így ez a készülék az egyik legcsábítóbb ajánlat az 58 000 forint alatti árkategóriában.

4,5 30×
Amazfit GTS 3 Black
Okosóra - uniszex,, AMOLED kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, alvás / Ne zavarjanak mód és navigáció, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 480 óra, tok anyaga alumínium

56 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIgts3Pra
4,5 30×
Amazfit GTS 3 Rose
Okosóra - női,, AMOLED kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, alvás / Ne zavarjanak mód és navigáció, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 576 óra, tok anyaga alumínium

51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIgts3Prc
4,5 30×
Amazfit GTS 3 White
Okosóra - női,, AMOLED kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, alvás / Ne zavarjanak mód és navigáció, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 480 óra, tok anyaga alumínium

51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIgts3Prb
Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ