A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Amazfit GTS 4 Mini Black

Termékkatalógus
Amazfit GTS 4 Mini Black
4,4 65 értékelés
Okosóra - uniszex, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, egyedi számlapok, always On Display és játék, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 1152 óra, tok anyaga alumínium
Kód:  AMF001b1 Gyártó honlapja:

Amazfit GTS 4 Mini Black

Kompakt okosóra lenyűgöző funkciókkal, elegáns formatervezéssel és hosszú akkumulátor-üzemidővel

Szeretnéd figyelemmel kísérni a fizikai aktivitásodat, de nem szeretnél sok pénzt költeni egy okosórára? Az Amazfit GTS 4 Mini a sikeres okosóra-sorozat utódja, amely elegáns kialakítással, nagyszerű akkumulátor-üzemidővel és számos hasznos funkcióval és érzékelővel rendelkezik. A helymeghatározás, a pontos távolság és általában a jobb mérés érdekében az Amazfit GTS okosóra saját GPS-szel van felszerelve. Az elegánstéglalapalakú kijelző képátlója 1,65", finomsága pedig 309 PPI. Az órát alig fogod érezni a kezeden, ugyanis a szíjjal együtt is mindössze 31,2 g-ot nyom. Több mint 120 sportmód áll a rendelkezésedre. Természetesen 5 ATM-ig vízálló, amelyet a vízi szórakozás vagy az úszás rajongói örömmel fogadnak majd. Az Amazfit okosóra képes érzékelni az aktivitást, és legfeljebb 7 tevékenységhez ajánlja a sportmód aktiválását. A készülék 2óraalatt teljesen feltöltődik mágneses töltővel, és akár 15 napig is bírja szusszal.

A fekete Amazfit GTS 4 Mini okosóra legfontosabb jellemzői

  • Az óra téglalap alakú, 1,65" HD AMOLED kijelzője 2,5D edzett üveggel + AF bevonattal védett
  • Kijelző felbontása 384×336, 309 PPI finomsággal
  • A beépített 270 mAh-s akkumulátor akár 15 napos üzemidőt biztosít töltésenként
  • A mágneses töltő teljes feltöltése körülbelül 2 órát vesz igénybe
  • Az óra gyorsulásérzékelővel, geomágneses érzékelővel, környezeti fényérzékelővel és GPS-szel rendelkezik
  • Több mint 120 sportmód áll rendelkezésre
  • Vízálló 5 ATM-ig, így az órával gond nélkül úszhatsz
  • Az Amazfit GTS 4 Mini képes a pulzusszám, az SpO2, a stresszszint, az alvásfázisok és a légzés minőségének monitorozására
  • Az összes mért adat egyértelműen megjelenik a Zepp alkalmazásban, miután párosítottad az okostelefonoddal
  • A Bluetooth 5.2 technológia stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít
  • Az Amazfit óra tömege a szíjjal együtt mindössze 31,2 g
  • Töltés mágneses töltővel

Könnyű és nagy teljesítményű okosóra

Az Amazfit GTS óra 1,65"-es HD AMOLED kijelzőjét öröm nézni. A színes, teljes érintőkijelzőn minden információ világosan és élesen látható. A finomság eléri a 309 PPI-t, a felbontás pedig 384 × 336 px-t. A 2,5D edzett üveggel borított, speciális ujjlenyomat-elleni bevonattal ellátott kijelzőt masszív alumíniumötvözet keretbe építették be. A 31,2 g össztömegű, nagyon könnyű és vékony kialakítás ellenére az Amazfit GTS 4Miniokosóra 270mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely akár 15 napig is üzemképes lehet.

Az Amazfit GTS 4 Mini órával mindennel képben leszel

Ha az Amazfit GTS 4 Mini okosórát Bluetooth vezeték nélküli interfészen keresztül párosítod az okostelefonodhoz, közvetlenül a csuklódra kaphatod a bejövő hívásokról, SMS-üzenetekről, e-mailekről, tervezett eseményekről, közösségi média bejegyzésekről stb. szóló értesítéseket. Az Amazfit GTS 4 Mini olyan praktikus funkciókkal is rendelkezik, mint a stopperóra, az időzítő, az ébresztő és a fizikai inaktivitásravonatkozófigyelmeztetések - mindezt a csuklódon.

Több mint 120 sportmód intelligens tevékenységfelismeréssel

Az Amazfit GTS 4 Mini okosóra több mint 120 sportmóddal rendelkezik, köztük a legnépszerűbbekkel, mint például futás, gyaloglás, kerékpározás, úszás, ellipszis tréner és még sok más. Az Amazfit okosóra az 5 ATM-ig tanúsított ellenállóságának köszönhetően úszóknak is megfelel. Minden sportmód professzionális aktivitási naplót kínál, amely tartalmazza az edzésidőt, a távolságot, a tempót és az elégetett kalóriákat.Miutánbefejezted az edzést, részletes elemzési jelentést készíthetsz a Zepp mobilalkalmazásban (Android és iOS egyaránt), hogy segítsen tovább javítani edzéstervét. Az Amazfit GTS 4 Mini karóra az ExerSense funkciónak köszönhetően automatikusan érzékeli az aktivitást akár 7 tevékenység esetében. Az eszköz ezután javaslatot tesz a megfelelő sportmód megnyitásához.

Az Amazfit GTS 4 Mini óra figyeli az alvás- és stresszszintet

A pulzusszámmérés ma már mindennapos. Az Amazfit GTS 4 Mini okosóra képes az alvás mélyreható megfigyelésére és a különböző szakaszok (könnyű alvás, mély alvás, REM) elemzésére. Az óra képes folyamatosan nyomon követni a légzés állapotát, és minőségi elemzést és javaslatokat nyújt az alvás javítása érdekében. A készülék egész nap figyeli a stresszszintet, és az ingadozásokat egyértelmű grafikonon mutatja. Az Amazfit GTS 4Minilehetővé teszi a vér oxigéntelítettségének SpO2 mérését. A telítettségi szintet abban a pillanatban tesztelheted, amikor rosszul érzed magad. Ezáltal jobban megértheted a fittségi állapotodat, és az Amazfit GTS 4 Mini segít kordában tartani az egészségedet.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Hegymászás, Séta, Jóga, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
1 152 óra (48 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
41,8 mm Kész!
Tok anyaga
Alumínium Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
31,2 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Hegymászás, Séta, Jóga, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!
Üzenetek
Előre beállított üzenetválaszok (csak Androidon) Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Zepp OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Szíj színe
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
13,5 cm Kész!
Csukló max. kerülete
19 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
20mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
1 152 óra (48 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
360 óra (15 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amazfit GTS 4 Mini Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit GTS 4 Mini Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazfit GTS 4 Mini Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit GTS 4 Mini Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit GTS 4 Mini Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ