A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Amazfit Stratos

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
nem elérhető
Xiaomi Amazfit Stratos

Amazfit Stratos: okosórák nem csak az edzőterembe

Az Amazfit Stratos okosóra a legjobb barátod lesz minden sporttevékenység során. Elegáns formatervezésének köszönhetően azonban a mindennapi viselethez is tökéletesen illik. A különleges transzflektív kijelzőt még napsütéses időben is garantáltan látni fogod, az üveg fólia pedig maximális védelmet biztosít a törés ellen. A Stratos okosóra egészen 19 sportolási üzemmódot kínál, és természetesen olyan fontos funkciókkal is rendelkezik, mint például a lépésszámláló, a pulzusmérő, a giroszkóp vagy a GPS. Az Amazfit Stratos okosóra belső zene tárhellyel rendelkezik, így nyugodtan elszakadhatsz a telefonodtól, és a zenéid ettől függetlenül továbbra is szólhatnak.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
4,1 11×
Amazfit Stratos 3
Okosóra - férfi, GPS, pulzusmérés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM)
Megszűnt
Termékkód: XI300i09a
4,7 13×
Amazfit Stratos 2S
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, megtett távolság mérése, sebességmérés, útvonalrögzítés, emelet számlálás, intervallum edzés, barométer, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, GLONASS érzékelő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, rezgés funkció, vízállóság: 50 m (5 ATM), iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, üveg anyaga: gorilla glass,
Megszűnt
Termékkód: XI300i06s
4,6 58×
Amazfit Stratos 2
Okosóra , GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , kerámia tok
Megszűnt
Termékkód: XI300i06
cikkAmazfit GTR 3 és GTR 3 Pro (PREVIEW) - Stílusos társ minden alkalomra Kivételes design, szuverén felszereltség és vonzó ár/teljesítmény arány. Mindezt az Amazfit GTR 3 és Amazfit GTR 3 Pro okosóra páros képviseli, amelyek megpróbálják megismételni népszerű elődeik sikerét....
A népszerű GTS sorozat harmadik generációja az ellenállhatatlan formatervezés, a kiváló felszereltség és a kiváló ár/teljesítmény arány már jól bevált kombinációját használja. Ez lesz netán az új kasszasiker az 60 000 forint alatti kategóriában?
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ