Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Amazon Alexa

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(549)
Apple Siri
(377)
Samsung SmartThings
(287)
Xiaomi Home
(8)
Lidl Home
(188)
Szűrés

Az Amazon Alexa az Amazon által kifejlesztett intelligens otthoni hangalapú asszisztens. Először az Amazon Echo okoshangszórókban jelent meg, de ma már számos eszközt, köztük harmadik féltől származó termékeket is képes vezérelni. Így az egész házat irányíthatod, egyetlen asszisztens segítségével. Kíváncsi vagy, mit tud az Amazon Alexa? Az alábbiakban megtudhatod.

Tovább

Mi az Amazon Alexa?

Alexa az Amazon cég egy olyan virtuális, hangalapú szolgáltatása, amely megérti hangparancsaid vagy feltett kérdéseid, majd elvégzi a kívánt feladatokat, vagy választ ad a kérdéseidre. Esetleg továbbítja a parancsokat a háztartás egyéb okos rendszereinek. Célja, hogy beszédhang alapú interaktív kommunikáció segítségével gyorsan és hatékonyan segítse a mindennapok során felmerülő információs vagy szórakozási igényeid kielégítését. Ez a szolgáltatás felismeri a hangod, elvégez különféle vezérlési feladatokat, információkat keres ki és tárol el illetve emberi hangon válaszol, vagy tesz fel a további feladatvégzéshez szükséges kérdéseket.

Az Amazon Alexa az okosotthonok középpontjában álló hangalapú asszisztens

Ha szeretnél megismerkedni az Amazon Alexa világával, kezdd az Amazon Alexa hangasszisztensekkel. Akár a legújabb Amazon Echo Dot 5 hangszórót választod, akár a Show táblagépet részesíted előnyben, az Amazon Alexa hangasszisztens minden más otthoni okoseszközhöz hozzáfér, és más gyártóknál is megtalálható.

Egyes Amazon Echo készülékek a Zigbee protokollt is használhatják, így még több okos otthoni elemhez csatlakoztathatod őket.

Milyen nyelveken használható az Amazon Alexa?

Sajnos, mint a legtöbb hangasszisztens, az Amazon Alexa nem beszél magyarul. Angolul, németül vagy spanyolul tudsz beszélni az eszközzel. A legújabb funkciók általában csak angolul elérhetők.

i

Bár maga az Amazon Alexa nem beszél magyarul, számos, harmadik féltől származó eszközre készült alkalmazás le van fordítva magyarra. Tehát hacsak nem tervezed a hangvezérlés használatát, boldogulsz az angol nyelv nélkül is.

Idegen nyelvű szövegek fordítása, hírek, receptek, rendezvények adatainak kikeresése, zenék lejátszása, feladatlisták készítése, ébresztés, podcast-ek streamelése, hangoskönyvek lejátszása, időjárási, közlekedési vagy egyéb információk közlése vagy okosotthon rendszerek vezérlése az Amazon Alexa kompatibilis hangasszisztensek segítségével gyerekjáték. Nem kell hozzá más, csupán egy Wi-Fi kapcsolat.

Az Amazon Alexa szolgáltatás lehetőségeit további alkalmazások (skills) telepítésével lehet bővíteni.

i

Az utóbbi időben úgy tűnik, minden, ami körülvesz bennünket, az valamiféle smart, azaz okos dolog. Legyen az okostelefon, hűtő, kamera, autó, okosotthon rendszer, vagy mindennapi életünk bármilyen egyéb segítőeszköze. Ám ez még nem a szó valódi értelmében vett AI (artificial intelligence/mesterséges intelligencia). A mesterséges intelligencia múltjáról, jelenéről és jövőjéről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

Az Amazon Alexa szolgáltatás segítségével vezérelhető okos rendszere

Az Amazon Alexa számos funkciót kínál alkalmazásként vagy a hangszóró részeként, és számos okos eszközhöz csatlakoztatható. Mindent egy helyről, hanggal vagy a képernyőn keresztül vezérelhetsz vele.

  • Környezetünk megvilágításának okos funkciói már jó ideje elérhetők. A távirányítási lehetőségek egy újabb, hangvezérelt módját kínálják az Amazon Alexa kompatibilis világító elemek és érzékelők, melyek az Amazon Alexa kompatibilis okos világítás alkategóriában tekinthetők meg. Ilyen például az Amazon Echo Glow asztali lámpa, amely angol és német nyelvű mobilalkalmazással vezérelhető. Gyakran a világítás színe és intenzitása is változtatható.
  • A védelmet biztosító biztonsági rendszerek Amazon Alexa szolgáltatással kompatibilis elemeinek kínálatából (mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, kamerák, kulcskeresők) az Amazon Alexa kompatibilis okos biztonsági rendszer kategóriában válogathatsz.
  • A takarékos fűtéssel nem kevés pénzt spórolhatunk meg. Az Amazon Alexa kompatibilis okos termosztátok és egyéb rendszerelemek segítségével olyan klímarendszert alakíthatsz ki otthonodban, melyet Alexa segítségével hatékonyan irányíthatsz.
  • Csökkenteni szeretnéd az áramfogyasztást otthonodban vagy meg szeretnéd akadályozni egy aljzat túlmelegedését? Használd az Amazon Alexa kompatibilis okos konnektorok kategória kínálatában található termékeket! Csatlakoztasd őket a WiFi hálózatodra s eszközeid fogyasztását egy App vagy Alexa segítségével is kézben tarthatod.
  • Egy hangparancsokkal is működtethető okosotthon kiépítése számos komponenst igényel. Ezeket tekintheted meg az Amazon Alexa kompatibilis okos vezérlők és kapcsolók kategóriánkban.

i

A különféle intelligens detektorok és szenzorok feladata az, hogy érzékeljék a biztonság megsértését vagy más nemkívánatos helyzeteket otthonodban, és értesítés útján azonnal tájékoztassanak az adott problémáról. Így nagyon könnyen megelőzheted a hirtelen katasztrófákat, amelyek egyébként sokba kerülnének. Hogyan lehet okos otthonodat intelligens detektorokkal és érzékelőkkel biztosítani – s így biztonságos otthont kialakítani?

Az Amazon Alexa okos időjárás állomás pontosan figyeli a házon kívüli és belüli körülményeket, és képes adatokat szolgáltatni más eszközöknek is.

i

Vajon milyen lesz az időjárás az elkövetkezendő néhány órában vagy napban? Az előrejelzések esetenként nagyon pontatlanok, mivel terjedelmesebb földrajzi területre vonatkoznak. A megoldást egy otthoni időjárás állomás jelentheti, amely konkrétan meghatározott helyen, pontos mérési adatokat figyel. Az okos időjárási állomások nagyobb pontosságot és számos érdekes funkciót kínálnak. A következő cikkünk talán segít neked abban, milyen időjárás állomást kellene vásárolnod?

Építs okosotthont az Amazon Alexa segítségével

Az Amazon Alexa szolgáltatással kompatibilis termékeink segítségével kiépítheted vagy fejlesztheted saját Alexa okosotthonodat. Az ilyen intelligens otthon megtervezéséhez szükséges néhány alapelv betartása illetve a rendszer kiépítéséhez szükséges termékek beszerzése. Hogyan legyen okos otthonod? Ebben a cikkben választ találhatsz kérdéseidre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Outdoor Camera CW400 EU Szállításra kész > 5 db
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 360° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, hang, arc és behatolás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és google Home segítségével, mérete 146 × 103,5 × 187 mm (Ma×Sz×Mé)
24 990 Ft

2.
TP-Link Tapo C510W Szállításra kész > 5 db
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, motoros forgás, mérete 12 × 12 mm (Ma×Mé)
25 190 Ft

3.
Xiaomi Mi Smart Plug 2 Szállításra kész > 10 db
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Xiaomi Home kompatibilis, éjszakai világítás, energiafogyasztás mérése és újraindítás funkció, alkalmazás: angol, cseh és német, Android, Windows és iOS támogatása,
4 890 Ft

Még több
2 149 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 70×
TP-Link Tapo C510W
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, motoros forgás, mérete 12 × 12 mm (Ma×Mé)
25 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_066
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Hue Enrave M fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0 10×
Philips Hue Enrave M fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 19,2 W teljesítmény, 2450 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP20
Szuper ár
81 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PHL21048
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,3
Eufy SoloCam S340 Dual 3K
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2880 × 1620 px, színes éjjellátás 8 m maximális hatótávval, 135° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, személy(ek) és állatok érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 120 × 87 × 87 mm (Ma×Sz×Mé)
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker23_017
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér - Okos zár Típusok
4,6 11×
NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fehér
Okos zár - WiFi 2,4 GHz és Bluetooth segítségével vezérelhető, Android és iOS operációs rendszer támogatása, szabványos betét csatlakozóval, töltő, hozzáférés megosztása és hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés), angol nyelvű alkalmazás
127 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nuki23_04
4,1 17×
AQARA Presence Sensor FP2
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, zárt rendszer, Mozgás és Fény érzékelése, Google Home kompatibilis, kihasználhatóság - világítás és biztonsági rendszer - angol, cseh és szlovák nyelvű alkalmazás, tápegység: hálózati és USB-s,
31 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_002
4,2 11×
XtendLan OKO 1 Tuya
IP kamera - beltéri, mozgásérzékelés, mozgáskövetés (automatikus követés), beépített mikrofon, beépített hangszóró, felhőplatform és kétirányú hang, 1920 × 1080 px felbontás, 103° látószög, forgatás, éjjellátó max. 10 m hatótávolsággal, MicroSD kártyahely max. 128 GB, kompatibilis a Google Assistant, Amazon Alexa és Tuya rendszerekkel, WiFi és ethernet kapcsolat, Android és iOS alkalmazások angol nyelven, tápellátás: hálózatról
13 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DAH21iP005
3,9 16×
Tellur WiFi Smart AC Plug, energy reading, 3680 W, 16 A, fehér
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német és szlovák, Android és iOS támogatása,
8 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TLLR2122
4,2 15×
Xiaomi Outdoor Camera CW400 EU
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 360° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, hang, arc és behatolás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és google Home segítségével, mérete 146 × 103,5 × 187 mm (Ma×Sz×Mé)
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAcam03
4,6 67×
Xiaomi Mi Smart Plug 2
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Xiaomi Home kompatibilis, éjszakai világítás, energiafogyasztás mérése és újraindítás funkció, alkalmazás: angol, cseh és német, Android, Windows és iOS támogatása,
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIACHZ01
4,7 101×
TP-LINK Tapo C320WS, Outdoor Home Security Wi-Fi Camera
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 64,3 × 145,3 mm (Ma×Sz)
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_08
3,0
Xiaomi Outdoor Camera CW300 EU
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, hibrid éjjellátás, 350° betekintési szög, motoros forgás, mozgás, behatolás és személy(ek) érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés mobilra is, fény és hang riasztás, WiFi 2,4 GHz és ethernet csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és gyártó saját alkalmazása segítségével, mérete 135 × 200 × 170 mm (Ma×Sz×Mé)
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAcam06
4,7 515×
TP-LINK Tapo C200 Pan/Tilt Home Security Wi-Fi Camera 1080P
IP kamera - beltéri, felbontás: 1920 x 1080 px, 360 fokos horizontális és 114 fokos vertikális forgás, éjszakai látás 9 m maximális hatótávval, mozgásérzékelő, PIR érzékelő, beépített mikrofon, beépített hangszóró és cloud hozzáférés, micro SD kártya foglalat - max. 512 GB, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilitás, WiFi csatlakozás, Android és iOS alkalmazás, hálózati tápellátás
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP820f
4,6 23×
TP-Link Tapo C225
IP kamera 4MP otthoni Wi-Fi kamera
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_012
4,6 35×
TP-Link Tapo Tapo C220
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás, hang és arc érzékelése, beépített mikrofon, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 112 × 87 × 85 mm (Ma×Sz×Mé)
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_071
4,9 34×
Home Assistant Green
Központi egység - otthoni vezérléshez, kommunikáció Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Home és a gyártó alkalmazásán keresztül, kompatibilis Android és iOS rendszerekkel, cseh és angol nyelvű vezérlés, hálózati tápellátás
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HA23_01
NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fekete - Okos zár
Típusok
4,6 11×
NUKI SMART LOCK 4.0 PRO, fekete
Okos zár - WiFi 2,4 GHz és Bluetooth segítségével vezérelhető, Android és iOS operációs rendszer támogatása, szabványos betét csatlakozóval, töltő, hozzáférés megosztása és hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés), angol nyelvű alkalmazás
127 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nuki23_05
5,0
TP-Link C325WB
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2688 × 1520 px, színes éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 127° betekintési szög, üvegtörés, személy(ek) és autók érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés mobilra is, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz és ethernet csatlakozás, mérete 14,5 × 10,4 × 137,9 mm (Ma×Sz×Mé)
37 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_083
4,5 83×
Sonoff S26R2TPE(E) Wi-Fi Smart Plug
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása,
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa031a
4,6 92×
TP-Link Tapo C100
IP kamera - beltéri, 1920 × 1080 felbontás, 105°-os látószög, éjszakai látás 9 m maximális hatótávval, MicroSD memóriakártya-nyílás (max. 128 GB), Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, WiFi, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű alkalmazás, hálózati, mozgásérzékelő, hangérzékelő, e-mail értesítések küldése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és cloud platform
Szuper ár
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP820g
4,9 53×
Home Assistant SkyConnect USB hub
Központi egység - smart-home, Google Home kompatibilis, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatása, angol és magyar nyelvű felület, USB-s
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HASKY23_01
4,5 30×
Yeelight LED Lightstrip 1S
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
Szuper ár
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_01
4,5 15×
Amazon Echo Dot (5th Gen) with Clock Cloud Blue
Hangsegéd Amazon Alexa - támogatott nyelv angol, támogatott nyelv spanyol, Android és iOS támogatás, WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz és bluetooth csatlakozás, nyílt rendszer, működés önállóan, vezérelhető háztartás, szcenáriók létrehozása és távoli hozzáférés, kijelző, óra és mikrofon kikapcsoló gomb, 1 mikrofon a környezeti hangok észlelésére, Spotify, Apple Music és Amazon Music támogatás
Leárazás -18 %
23 990 Ft 29 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AMAECHDO5THBGC
4,1 69×
Sonoff L2 Lite Smart LED Light Strip - 5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNF21a041a
4,2 29×
ARENTI 1080p Rechargeable Battery Camera
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 145° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, tartó a csomag része, mérete 95 × 50 × 52 mm (Ma×Sz×Mé)
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Arenti_21_9

Amazon Alexa

intelligens otthonMi az a Matter szabvány? Nem hallottál még a Matter szabványról? Ebben az esetben ajánljuk figyelmedbe az erről készült cikkünket. Ez egy régóta várt szabvány, amely összeköti az okosotthon különböző elemeit. Mit tud a Matter és milyen márkák kínálják a Matter szabványt?
A központi egység, más szóval a smarthome távirányító, minden okosotthon szíve. Választhatsz a szabványosak közül, amelyeket közvetlenül az okosotthonok gyártói állítanak elő, de szétnézhetsz a számos hangasszisztens között is, amelyek lehetővé teszik az okosotthonba...
A házi időjárás állomás egy igazán hasznos eszköz – és még csak nem is kell megszállott időjárás-elemzőnek lenned ahhoz, hogy figyelemmel kísérd az időjárást. A hőmérsékletre, páratartalomra, légnyomásra és még az időjárás-előrejelzésre vonatkozó információk is...
smart homeIntelligens detektorok és érzékelők - hogyan lehet a biztonságos otthont biztosítani? Amit a szem nem lát, azt az intelligens detektorok és érzékelők megbízhatóan ellenőrzik. Minden okos otthonnak részét kell képezniük azoknak az eszközöknek, amelyek távollétedben is gondoskodnak a biztonságról és az egészségről. Mit tehetnek az intelligens biztonságnak...
Ki vigyáz a házunkra? Soha többé nem kell aggódnod e kérdés miatt, amikor tervezed a nyaralásodat. Az okos háztartás tökéletesen gondoskodik magáról. Cikkünkből megtudhatod, hogyan menj okos nyaralásra!
Az AI, vagy mesterséges intelligencia egy olyan kifejezés, amelyet az utóbbi időben nagyon gyakran hallunk. De mi is az a mesterséges intelligencia? Hol találkozhatunk vele? Hogyan határozható meg, hogyan alkalmazható és mik a legújabb fejlemények vele kapcsolatban?...
További cikkek Összes cikk

Amazon Alexa

A Amazon Alexa kategóriában összesen 2148 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó amazon Alexa Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább amazon Alexa A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb amazon Alexa A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: amazon Alexa vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ