A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal

Termékkatalógus
Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal
4,7 102 értékelés
Hangsegéd - Amazon Alexa, Android és iOS operációs rendszer támogatás, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 4 mikrofon a környezeti hangok érzékelésére, Spotify támogatás és 3,5mm audio kimenet, US és UK disztribúció, angol nyelvű alkalmazás.
Kód:  AME1018e

Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal

Az Amazon Echo Dot 3. generációja a tökéletes belépő az okosotthonba

Az Amazon bemutatja Echo Dot okos otthoni asszisztensének 3. generációját. Ez az intelligens asszisztens átvette az előző modell összes funkcióját, a kezelőszervek elrendezése szinte azonos maradt, ám a nagy változást a megjelenés és a hangzás jelenti egy új hangszóró formájában.

A praktikus és elegáns asszisztensed

Az Amazon Echo Dot korábbi generációihoz hasonlóan az Alexa mesterséges intelligenciáját hangutasításokkal használhatod zene lejátszására, intelligens otthoni eszközök vezérlésére, telefonhívások kezdeményezésére, hangoskönyvek olvasására és sok másra. Az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és más hasonló szolgáltatások segítségével streamelt zenét is hallgathatsz. A továbbfejlesztett hangszórónakköszönhetően sokkal jobb minőségű hangkimenetet fogsz tapasztalni.

Az Amazon Echo Dot 3. generáció garantálja a teljes körű adatvédelmet

Az Amazon Echo Dot 3. generációs eszköz maga is több rétegű adatvédelemmel van ellátva. Emellett bármikor megnyomhatod a fizikai gombot a mikrofonok teljes kikapcsolásához.

Új parancsok és jobb mesterséges intelligencia

Alexa egyre okosabb és új funkciókkal bővül - mostantól nyomon követi a napi tevékenységeket, lehetővé teszi a játékokat és még sok mást. Összesen több mint 60 000 funkciót és parancsot kezel. Emellett a kínálat folyamatosan bővül és frissül. A funkciók teljes skáláját lásd az Alexa alkalmazásban. Az Amazon Echo Dot 3. generációjával a mesterséges intelligenciát otthonod minden helyiségébe behozhatod.Az Echo Dot eszközöket párosíthatod egymással, vagy a 3,5 mm-es csatlakozó segítségével csatlakoztathatod Bluetooth hangszóróidhoz. Az Amazon Echo Dot 3. generáció természetesen támogatja a Wi-Fi-t, mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es sávban.

Alexa, a hangalapú asszisztens valóra váltja a kívánságaidat

Egyszerűsítsd a mindennapjaidat az Amazon Echo Dot 3. generáció Heather Gray és az Alexa mesterséges intelligencia segítségével - állíts be riasztásokat, figyelmeztetéseket, hozz létre új naptárbejegyzéseket és különböző emlékeztetőket. Egyszerű parancsokkal az aktuális előrejelzés vagy hírek is ellenőrizhetők. Az Alexa lehetőségei szinte végtelenek, és minden kívánságodat teljesíti. Az Amazon Echo Dot HeatherGray több mint 60 000 SmartHome készülékkel kompatibilis, beleértve a világítást, a termosztátokat, a TV-ket és még sok más eszközt.

Az Amazon Echo Dot 3. generáció, Charcoal legfontosabb jellemzői

  • Továbbfejlesztett hangszóró (1,6") és kialakítás
  • Hangalapú asszisztens Alexa mesterséges intelligenciával
  • Több mint 60 000 eszközzel kompatibilis
  • Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es sávban
  • Csatlakoztathatóság Bluetooth-on és 3,5 mm-es audiocsatlakozón keresztül
  • Vezérlés hangutasítások segítségével
  • Egyszerű beállítás a mobilalkalmazáson keresztül
  • Intuitív vezérlés a készülék tetején található fizikai gombokkal
  • Kompakt méretek 99 × 99 × 43 mm

Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Ablak, ajtó, és kapu, Időjárás figyelés, Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fejhallgató kimenet Kész!
Disztribúció (elosztás)
US, UK Kész!
Szín
Szürke Kész!

Hang/Audio

Mikrofonok száma
4 Kész!
Támogatott zenei alkalmazások
Spotify Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Meglehetősen késve és Britt hálózati csatlakozóval érkezett (amit azért tartok problémának, mert nem jelezte az alza.hu a leírásban, hogy ez az ábra. Akkor meglehet, máshonnan rendelem.) Nem a termék a problémám, hanem a tájékoztatás hiánya.) 🙄 Járt más is így?

Csak

Ha csatlakoztatni szeretném okos Tv-hez, okos mosogéphez, okoslámpálhoz, akkor kell venni az eszközökhöz külön kiegészítőt, vagy elég ha az alkalmazásban beállítom?

A jelenleg készleten lévő Echo Dot 3-ak UK csatlakozóval rendelkeznek?

Nagy mennyiségben szeretnék vásárolni Amazon Echo Dot készüléket (100-150db). Hogyan tudnám megrendelni, illetve kapható-e így kedvezmény?

Kedves Alza! Ha kifut ez az angol csatlakozós széria. Legközelebb csak EU csatlakozósat rendeljenek be, legyenek olyan kedvesek!

Kérdések és válaszok: Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal
Kiegészítők: Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Dot 3.generace Charcoal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazon Echo Dot 3. generácie Charcoal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Dot 3. Generation Charcoal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Dot 3. Generation Charcoal.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ