Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Amazon Echo Dot 3. generáció Sandstone

Termékkatalógus
Amazon Echo Dot 3. generáció Sandstone
4,7 41 értékelés
Hangsegéd - Amazon Alexa, Android és iOS operációs rendszer támogatás, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 4 mikrofon a környezeti hangok érzékelésére, Spotify támogatás és 3,5mm audio kimenet, US és UK disztribúció, angol nyelvű alkalmazás.
Kód:  AME1018g

Amazon Echo Dot 3. generáció Sandstone

Az Echo Dot. már az Amazon harmadik generációs okos otthoni asszisztense. Az okos hangvezérlő a korábbi modell minden funkcióját ismeri, a vezérlő gombok elrendezés is szinte ugyanaz maradt, miközben a formatervezés és a hangzás hatalmas változásokon ment keresztül. Ahogy az Amazon Echo Dot. előző generációja esetében, ez a készülék is az Alexa nevű mesterséges intelligenciával és hangvezérléssel játszik lezenét, vezérli az otthoni eszközöket, hívásokat kezdeményez, hangoskönyveket olvas fel, és még sok hasznos funkcióval ajándékozza meg a használóját. Mindemellett továbbra is lehetőség van zenéid streamelésére az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és egyéb zeneszolgáltatókon keresztül. A továbbfejlesztett hangszórók gazdagabb és erőteljesebb hangzást tesznek lehetővé. 

Az Amazon Echo Dot 3. generációs Sandstone okos otthoni asszisztens

  • Továbbfejlesztet (1,6") hangszóró és formatervezés
  • Hangvezérlésű asszisztens az Alexa mesterséges intelligenciával
  • Kompatibilitás több mint 60000 eszközzel
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat 2,4 GHz és 5 GHz sávszélességhez 
  • Bluetooth és 3,5 mm-es audio jack dugó
  • Hangvezérlés
  • Mobil applikációval történő zökkenőmentes együttműködés
  • Intuitív vezérlés
  • Méretek: 99 × 99 × 43 mm

Az Amazon Echo Dot 3. generációja egyszerűbbé teszi az életedet

Alexa egyre okosabbá válik és új funkciókkal gyarapszik – mostantól nyomon követi a napi tevékenységeidet, játékra invitál stb. Több mint 50,000 funkcióval és skillel rendelkezik. Ám az eszköz még így is tovább bővíthető és frissíthető. Az Amazon Echo Dot 3. generációs Sandstone asszisztenssel a mesterséges intelligencia eljuthat az otthonod minden sarkába. Párosíthatod az Echo Dot pontokat egymással, vagycsatlakoztathatod hangszórókhoz Bluetooth vagy egy 3,5 mm-es jack-csatlakozók segítségével. A hangszóró használható az otthoni WiFi-vel mind a 2,4 GHz, mind az 5 GHz sávszélességen.

Az Alexa asszisztens minden kívánságodat teljesíti

A 3. generációs Amazon Echo Dot Heather Grey és az Alexa mesterséges intelligencia használatával nagyban megkönnyítheted a mindennapi életedet – beállíthatod az ébresztőórádat és a figyelmeztetéseket, valamint létrehozhatsz új feladatokat és emlékeztetőket a szerveződben. Egy egyszerű paranccsal pedig az aktuális időjárásnak és a híreknek is utánanézhetsz. Az Alexa lehetőségei szinte határtalanok, így minden kívánságodat képesteljesíteni. Az Amazon Echo Dot Sandstone kompatibilis több mint 60,000 SmartHome eszközzel, beleértve a világítást, a termosztátot, a TV-ket és még sok mást.


Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Ablak, ajtó, és kapu, Időjárás figyelés, Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fejhallgató kimenet Kész!
Disztribúció (elosztás)
US, UK Kész!

Hang/Audio

Mikrofonok száma
4 Kész!
Támogatott zenei alkalmazások
Spotify Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amazon Echo Dot 3. generáció Sandstone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Dot 3.generace Sandstone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Dot 3. Generation Sandstone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Dot 3. Generation Sandstone.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ