Shop roku AP+ plus nový vizuál

Amazon Echo Plus Charcoal (2. generáció)

Termékkatalógus
Amazon Echo Plus Charcoal (2. generáció)
4,5 4 értékelés
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 3"-os mélysugárzó és 0,8"-os magassugárzó, 7 darab mikrofon, spotify támogatás és 3,5mm audio kimenet, disztribúció (elosztás): EU, angol és német nyelvű alkalmazás.
Kód:  AME1018h

Amazon Echo Plus Charcoal (2. generáció)

Megjelent az Amazon legújabb, második generációs Echo Plus digitális asszisztense, Alexa mesterséges intelligenciával. Az Amazon Echo Plus Charcoal 360 fokos hangszóróval rendelkezik, amely úgynevezett Zigbee technológiával büszkélkedhet a vele kompatibilis SmartHome eszközök egyszerű beállításához és vezérléséhez. Az előző generációhoz képest újragondolt formatervezéssel és hangfalakkal (3 hüvelykes neodímium mélysugárzóval és 0,8 hüvelykes hangszóróval), Dolby minőségben, amely színtiszta hangzást és dinamikus basszust kínál. A hangszínszabályzót hangutasításokkal is beállíthatod. A második generációs Amazon Echo Plus készülék és az Alexa mesterséges intelligencia segítségével zenét játszhatsz le, bekapcsolhatod intelligens konyhai eszközeidet, telefonhívásokat indíthatsz, hangoskönyveket hallgathatsz.  A modell egyebek mellett támogatja az Amazon Music, a Spotify és a Pandora szolgáltatásokat is.

A második generációs Amazon Echo Plus Charcoal legfontosabb tulajdonságai

  • 360° hangszórók és Zigbee technológiával
  • Digitális asszisztens, Alexa mesterséges intelligenciával
  • Több 60000 SmartHome eszközzel kompatibilis
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat (2,4 GHz és 5 GHz frekvencia)
  • Bluetooth és 3,5 milliméteres audio jack csatlakozó
  • Hangvezérléssel irányítható eszköz
  • A mobilalkalmazás segítségével könnyedén telepíthető
  • Intuitív használat
  • Méret: 148 × 99 × 99 mm

A második generációs Amazon Echo Plus megkönnyíti az életet

Az Alexa most még intelligensebb és új funkciókkal van felszerelve – nyomon követheted például a napi teendőidet és akár játszhatsz is vele. Összességében több mint 50 ezer funkciót és parancsot képes kezelni, amelyek állandóan bővülnek és frissülnek. A második generációs Amazon Echo Plus Charcoal elhozza a mesterséges intelligenciát a lakásodba. Az Echo Plus eszközöket ráadásul össze is párosíthatod egymással. Az Echo Plus természetesen támogatja a WiFi technológiát (2,4 és 5 GHz frekvencia) és 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is rendelkezik.

Alexa minden kívánságodat teljesíti majd

A második generációs Amazon Echo Plus Charcoal és az Alexa mesterséges intelligencia kettőse egyszerűbbé teszi a hétköznapokat – állítsd be vele az ébresztőórád, hozz létre emlékeztetőket vagy naptárbejegyzéseket. Néhány szó kimondásával megtudhatod azt is, hogy milyen idő lesz holnap. Az Alexa határtalan lehetőségeket rejt és minden kívánságodat teljesíti. Az Amazon Echo Plus Charcoal több 60000 SmartHome eszközzel használható, beleértve a különféle lámpákat, termosztátokat, televíziókat és sok más egyéb készüléket.


Paraméterek

Protokol
ZigBee Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Ablak, ajtó, és kapu, Időjárás figyelés, Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fejhallgató kimenet Kész!
Disztribúció (elosztás)
EU Kész!
Szín
Fekete Kész!

Hang/Audio

Mikrofonok száma
7 Kész!
Hangszóró típusa
Basszus, Magas Kész!
Támogatott zenei alkalmazások
Spotify Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amazon Echo Plus Charcoal (2. generáció) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Plus 2.generace Charcoal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazon Echo Plus 2. generácie Charcoal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Plus 2. Generation Charcoal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Plus 2. Generation Charcoal.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ