Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Amazon Echo Spot (fekete)

Termékkatalógus
Amazon Echo Spot (fekete)
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, 2,4 GHz,5 GHz,2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 4 darab mikrofon, spotify támogatás, 3,5mm audio kimenet és interaktív kijelző, angol és német nyelvű alkalmazás
Kód:  MD050c350 Gyártó honlapja:

Amazon Echo Spot (fekete)

Tedd könnyebbé az életed az Amazon Echo Spot digitális asszisztensével és az Alexa mesterséges intelligenciával. A fekete színű Echo Spot úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen minden lakásba. A modell olyan kijelzővel rendelkezik, amely képes megjeleníteni a legszükségesebb funkciókat. Nem beszélve a hangszórókról és a mikrofonról, amelyen keresztül kommunikálhatsz az Alexával. Néhány mondat kimondásával megtudhatod, milyen lesz az idő, mik a legújabb hírek, lejátszhatod kedvenc számaidat, beállíthatod az ébresztőórád, sőt, forgalmi információkat és sok más értesítést is kaphatsz.

Az Amazon fekete színű Echo Spot tulajdonságai

  • Vezéreld vele intelligens otthoni eszközeidet
  • Kommunikáció Bluetooth és WiFi segítségével
  • Alexa virtuális asszisztens (angol vagy német nyelven)
  • Négy mikrofonnal rendelkezik
  • Színes, 2,5 hüvelykes kijelző, háttérvilágítással
  • Hangszórókhoz való csatlakoztatás lehetősége
  • Internetes alkalmazások széles köréhez való hozzáférés

Mire jó az Amazon Echo Spot?

Azért, hogy még könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, a digitális asszisztens határtalan lehetőségeket kínál. A fekete színű Amazon Echo Spot segítségével távolról bekapcsolhatod a ventilátort, leveheted a fűtést és leolthatod a villanyt. A készülék az intelligens zárakkal, kamerákkal, garázskapukkal és más okos eszközökkel is képes kommunikálni. A hangutasításoknak köszönhetően pihenés közben is használhatod.

Testreszabható megjelenés és hangvezérlés

Az Amazon Echo Spot fekete színű modelljét a saját ízlésedre szabhatod. Megváltoztathatod például a megjelenését vagy használhatod a kedvenc háttérképedet. Sőt, amiatt sem kell aggódnod, hogy a hangos zene miatt Alexa nem hallja majd, amit mondasz. Az Echo Spot kis mérete ellenére ugyanis négy mikrofonnal büszkélkedhet, így nem számít, hogy hol vagy éppen a szobában. Erről ráadásul a kijelző széles látószöge is gondoskodik.

Az intelligens alkalmazások határtalan világa

A Bluetooth technológia segítségével a fekete színű Amazon Echo Spothoz a telefonodat is bármikor csatlakoztathatod. Használd ki a vezeték nélküli WiFi kapcsolat előnyeit és hallgass bele az Amazon Music Unlimited többmilliós kínálatába. Az Echo Spot támogatja a Spotify, Pandora, az iHeartRadio és a TuneIn alkalmazásokat, és természetesen összepárosítható külső hangszórókkal is. Végül, de nem utolsósorban az Echo Spot 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is rendelkezik.


Paraméterek

Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fejhallgató kimenet, Kijelző Kész!

Hang/Audio

Mikrofonok száma
4 Kész!
Támogatott zenei alkalmazások
Spotify Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amazon Echo Spot (fekete) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Spot černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazon Echo Spot čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Spot Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ