Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Amazon Echo Studio

Termékkatalógus
Amazon Echo Studio
Hangsegéd - Amazon Alexa, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 1 mikrofon a környezeti hangok érzékelésére, Spotify támogatás és 3,5mm audio kimenet, EU disztribúció, angol nyelvű alkalmazás.
Kód:  AME1024

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Amazon Echo Studio


Intelligens hangszóró a zene szerelmeseinek

Szereted a zenét? Szereted a kiváló minőségű surround hangzást? Ebben az esetben imádni fogod az Echo Stúdiót - az Amazon újabb intelligens hangszóróját. Csak kérd meg Alexát, hogy játssza le kedvenc dalaidat, és élvezd a tökéletes surround hangzást az Echo Studio-tól. És természetesen ez még nem minden.


Tökéletes hangzás

Az Amazon Echo Studio összesen öt stratégiailag elhelyezett hangszórót tartalmaz, amelyek lenyűgöző hanggal töltik meg a helyiséget. Ezenkívül a Dolby Atmos készülékkel többdimenziós hangélményt élvezhetsz hihetetlen tisztasággal és mélységgel. A sokféle zenei alkalmazás kompatibilitása önmagában is magától értetődő kérdés - az Amazon Music, az Apple Music, a Spotify, a Pandora, az Tidal és a többi.


Az Amazon Echo Studio hangsegédének főbb jellemzői

  • Csúcsteljesítmény 330 W / 24 bites DAC / sávszélesség 100 kHz
  • Lenyűgöző hang - öt hangszóró erőteljes basszust, dinamikus középhangot és éles magas hangot eredményez
  • A Dolby Atmos technológia helyet, tisztaságot és mélységet teremt
  • Hangszórók: 1 × 1 "hangszóró, 3 × 2" közepes tartomány és 1 × 5,25" basszus
  • Könnyen beállítható egy mobilalkalmazással
  • Méretek: 206 x 175 x 175 mm
  • A 3,5 mm-es jack / mini Toslink kimenet kombinációja
  • Mikrofon némítás gombja
  • Integrált Zigbee otthoni központ


Az Echo Studio alkalmazkodik

Az Echo Studio automatikusan elemzi a szoba akusztikáját, és zenei lejátszás közben folyamatosan beállítja a hangszűrőket az audio kimenet optimalizálása érdekében. Tehát támaszkodhatsz arra a tényre, hogy bárhová is helyezted a hangszórót, nem fogja befolyásolni a hangminőséget.


Irányítsd az egész háztartást

Az Amazon Echo Studio és a Smart Alexa Assistant segítségével egyszerűsítheti mindennapi életed ébresztőóra beállításával, értesítésekkel, új naptárbejegyzések létrehozásával és különféle emlékeztetőkkel. A hangutasításokkal is ellenőrizheted az aktuális előrejelzést vagy az üzeneteket. Ezen felül kompatibilis a különféle SmartHome eszközökkel. Az Alexa lehetőségei szinte korlátlanok, és teljesítik minden kívánságod.


Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz Kész!
Protokol
ZigBee Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz Kész!
Protokol
ZigBee Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Hangsegéd Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fejhallgató kimenet Kész!
Disztribúció (elosztás)
EU Kész!
Szín
Fekete Kész!

Hang/Audio

Mikrofonok száma
1 Kész!
Támogatott zenei alkalmazások
Spotify Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ezt a terméket még hány évig fogják hirdetni milőtt tudnak is beszerezni belőle? Külső hirdetésekben is vagy már fél éve hirdetik 68.711Ft-os áron! Rákattintok és erre az oldalra hoz, ahol 1,5 éve nagyon várt termék státuszban van. Kérdés... Minek hirdetik külső hirdetéseben ÁRRAL miközben 1,5 éve nem képesek beszereni? Miért nem törlik addig, amig fogalmuk nincs, hogy mikor tudnak beszerezni belőle?

Kedves Alzs 2020.01.10. -én kérdeztem meg itt első alkalommal, hogy mikor lesz a termék. Vagy ha nincs miért árulják? Több mint 2 év telt el... Ezek szerint, azóta se sikerült beszerezni. Mi a francnak szerepel a kínálatukban olyan termék, amit 2 év alatt se képesek beszerezni... Számtalan ilyen termék van még az oldalon....

2021.03.06 van, de még mindig csak nagyon várt jelzés van. Ez most komoly. hogy több mint 5 hónap alatt nem tudták beszerezni? Akkor miért hirdetik? Ráadásul külső oldalak hidetőcsíkjaiban képpel árral hirdetik.

Tisztelt Ügyfélszolgálat! A termék nagyon rég a kínálatukban szerepel, de mégis folyamatosan "nagyon várt" státuszban van. Tudna infórációval szolgálni, hogy mikor fogják valóban értékesíteni is. Várom válaszukat! Üdvözlettel: Pap Norbert

Kérdések és válaszok: Amazon Echo Studio
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Studio. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazon Echo Studio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Studio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Studio.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ