A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 (8GB) - REKLÁM nélkül

Termékkatalógus
Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 (8GB) - REKLÁM nélkül
4,8 29 értékelés
Ebook olvasó - 6" érintőkijelző háttérvilágítással, E Ink kijelző, WiFi, belső memória 8 GB, memóriakártya nélkül, micro USB csatlakozó
Kód:  MD050c162d51 Termékszám:  B07747FR44

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 (8GB) - REKLÁM nélkül

Az Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 8 GB kapacitású e-book olvasó (REKLÁMOK NÉLKÜL)

A vadonatúj Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 lenyűgöző 6 hüvelykes, 300 ppi felbontású kijelzővel rendelkezik, amely a legújabb E Ink technológiát használja. Az elegáns dizájn is örömet szerez, amely kéz a kézben jár az ergonomikusan kialakított kezelőszervekkel, hogy egy kézzel is olvashass. A 8 GB-os kapacitás óriási szabadságot biztosít hatalmas mennyiségű könyv tárolásához.

Nagyszerűen leolvasható kijelző

A kijelző felbontása 1448 × 1072 pixel 6" képátló mellett, ami 300 ppi finomságot biztosít, ami jóval az átlag felett van. Ennek köszönhetően az Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Első pillantásra a betűk részletesebbek, ezért könnyebben olvashatók, még inkább, mint a normál szövegben. A szövegmegjelenítést fekete háttéren fehér szövegre is átállíthatod.

Az Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 vízálló kialakítású

Az Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 e-könyv olvasó IPX8 vízállósági tanúsítvánnyal készült. E szerint 2 méteres édesvízbe való 60 perces merítéssel tették próbára. Így a medence közelében is gondtalanul olvashatod a könyveidet.

Az Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 legfontosabb jellemzői

  • Modern e-könyv olvasó
  • WiFi változat 8 GB kapacitással
  • E Ink kijelző 300 dpi felbontással
  • Az akkumulátor több hétig bírja egyetlen feltöltéssel
  • Egyszerű egykezes működtetés
  • Reklámok nélküli változat
  • Formátumok széles skáláját támogatja: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, nem védett MOBI, PRC; HTML DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP és AAX audio formátum

Az Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 alacsony tömege

Az Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 e-könyv olvasó jelentősen csökkentett méretű házának tömege mindössze 182 gramm. Ráadásul maga az e-olvasó az elektronikát a vastagabb alsó részbe koncentrálja, amely a tartást szolgálja. Ennek eredményeként optimális a súlyeloszlás, és a súlypont ott található, ahol az ujjaid vannak, amikor a kezedben tartod.

A szöveg beszéddé alakítása

Az Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 támogatja a Bluetooth fejhallgató csatlakoztatását, amelybe könyveket olvastathatsz fel. Az Amazon ehhez a VoiceView képernyőolvasó funkciót használja, de ez csak bizonyos nyelveken érhető el.

Az Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 és egy csomó kiegészítő

Az Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 e-könyv olvasóhoz tartozékok egész sora van forgalomban, köztük elegáns borítók. Ezek különösen olyan helyzetekben ideálisak, amikor gyakran utazol az e-book olvasóddal.

Paraméterek

Kijelző technológia
E Ink Kész!
Kijelző mérete
6" (15,24 cm) Kész!
Kijelző világítás
Igen Kész!
Támogatott formátumok
PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, DOCX, PRC, TXT, JPEG, GIF, PNG Kész!
Funkciók
Fényképnézegető Kész!

Kijelző

Kijelző technológia
E Ink Kész!
Kijelző mérete
6" (15,24 cm) Kész!
Kijelző világítás
Igen Kész!

Támogatott formátumok

Támogatott formátumok
PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, DOCX, PRC, TXT, JPEG, GIF, PNG Kész!

Funkciók

Funkciók
Fényképnézegető Kész!
Felszerelés
Érintőképernyő Kész!

Memória

Belső memória
8 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Memóriakártya nélkül Kész!

Kommunikáció és portok

Vezeték nélküli
WiFi Kész!
Csatlakozók
Micro USB Kész!

Konstrukció

Szín
Fekete Kész!
Szélesség
116 mm (11,6 cm) Kész!
Magasság
167 mm (16,7 cm) Kész!
Mélység
8,12 mm (0,81 cm) Kész!
Tömeg
191 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A 24 hónap garancia gyári garancia vagy kinél lehet érvényesíteni a garanciát? A termék tartalmaz e magyar nyelvű használati útmutatót? Tartoznak e letölthető könyvek és szótárak a termékhez? Köszönöm!

Kérdések és válaszok: Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 (8GB) - REKLÁM nélkül
Kiegészítők: Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 (8GB) - REKLÁM nélkül Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 (8GB) - BEZ REKLAMY. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 (8 GB) – BEZ REKLAMY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 (8GB) - OHNE WERBUNG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Kindle Paperwhite 4 2018 (8GB) - OHNE WERBUNG.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ