Shop roku AlzaBoxy Q1

AMD A4-6300

Termékkatalógus
AMD A4-6300
4,6 38 értékelés
Processzor - Dual-Core 3.70GHz (65W), TurboBoost 3.90GHz AMD Radeon HD 8370D (128core / 760MHz), 1 MB gyorsítótár, BOX, socket FM2 (Richland)
Kód:  BD577d Termékszám:  AD6300OKHLBOX

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AMD A4-6300

A legújabb generációs AMD processzorok képviselője, amely kiváló teljesítményt nyújt optimalizált adatfeldolgozás mellett. A több magos processzor SMP alkalmazásokhoz a legjobb, amely lehetővé teszi több fizikai mag használatát a processzorban lévő magok száma miatt. Támogatja a multimédia felhasználást, illetve számos különböző periféria csatlakoztatását.

A processzor az ún. APU (Accelerated Processing Unit) családba tartozik. Ennek alapja egy innovatív felépítés, amely összeköti a processzormagokat, továbbá a grafikus mag támogatja a Microsoft DirectX 11-et, a DDR3 memóriavezérlőt és az ún. North Bridge-t PCI Express 2.0 interfésszel egyetlen chipben. Ez az architektúra jelentősen alacsonyabb energiafelhasználást eredményez a különálló komponensekhez képest amely tökéletes megoldássá teszi azon felhasználók számára, akik egy középszerű, olcsó számítógépet keresnek.

A szupergyors DDR3 memória támogatása nagyon hasznos, mivel az integrált grafikus processzor saját memóriával rendelkezik, és így nem kell támaszkodnia a memória allokációs rendszerre. Memóriakiosztásban a GPU elsőbbséget élvez a CPU-val szemben, így a 1866 MHz-es DDR3 elméletileg képes legfeljebb 30 GB/s sebességet elérni. A számítógép ezzel a processzorral szerelve ideális univerzális gép lesz multimédiás felhasználásra, néhány játékhoz, szörfözésre az interneten, és a napi rutin munkához. Ajánlható HTPC házimozi építéséhez. A processzor kizárólag az új FM2 foglalattal rendelkező alaplapokkal kompatibilis.

Paraméterek

Processzor sorozat
AMD A4 Kész!
Foglalat
AMD FM2 Kész!
Modellmegjelölés
AMD A4-6300 Kész!
Processzor kódnév
Piledriver Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
AMD A4 Kész!
Foglalat
AMD FM2 Kész!
Modellmegjelölés
AMD A4-6300 Kész!
Processzor kódnév
Piledriver Kész!

Magok száma

Processzormagok száma
2 × Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
3,7 GHz (3,7 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
3,9 GHz (3 900 MHz) Kész!

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa
AMD Radeon HD 8370D Kész!
Frekvencia
760 MHz Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Integrált GPU Kész!
TDP fogyasztás
65 W Kész!
Gyártási technológia
32 nm Kész!
L2 cache
1 MB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMD A4-6300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD A4-6300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMD A4-6300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD A4-6300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD A4-6300.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ