30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

AMD A6-6420K Black Edition

Termékkatalógus
AMD A6-6420K Black Edition
4,5 8 értékelés
Processzor - Dual-Core, 4GHz (65W), 4,2GHz TurboBoost, AMD Radeon HD 8470D (192x / 800MHz), 1 MB cache, FM2 foglalat, Richland, gyári hűtő
Kód:  BD581e2 Termékszám:  AD642KOKHLBOX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AMD A6-6420K Black Edition

A Richland modern platformja a harmadik generációs Piledriver architektúrán alapszik. Összehasonlítva a második generációs Trinity-vel egy Turbo Core 3.0 automatikus órajel emelővel látták el, mely észrevehetően erősebb teljesítményt biztosít az APU grafikus egységén. Mindezek ellenére csökkent a fogyasztása. Nyitott szorzót kínál az órajel emeléséhez! Természetesen minden mag a 32 bites és 64 bites utasítások feldolgozására is képes. A processzor alkalmas a hagyományos számítógép összeállításokhoz, melyek legfőbb elvárása a magas használati érték. A teljesítménye elegendő a mindennapi feladatokhoz, HD felbontású multimédia fájlok lejátszására és alkalmi játékra. Előnye az alaplapok FM2-es foglalatának támogatása, és az A55, A75, valamint az A85X chipsetek.


Az újratervezett APU (Accelerated Processing Unit) nagyobb teljesítményt nyújt az azonos osztályú versenytársakhoz képest mindennapos használat közben. Legyen szó akár HD multimédiás szórakozásról, az Adobre Premiere programokban való fényképek és videók igényes szerkesztéséről, mindenkor kompromisszummentes teljesítmény áll majd rendelkezésére céljainak eléréséhez! Ezt a GPU és a CPU rész, valamint a memóriavezérlő összekapcsolásával sikerült elérni. Ez az architektúra lényegesen alacsonyabb energiafogyasztást nyújt, mint az egyes elemek külön-külön, és tökéletes megoldás a megfizethető középkategóriás számítógépekre vágyó felhasználók számára.

Az integrált kétcsatornás DDR3 memóriavezérlő kiküszöböli a processzor és a külső memóriavezérlő közötti kommunikációs késést, ami gyakorlatilag a teljesítmény és az adatátviteli sávszélesség növelését jelenti. Mivel a Radeon HD8000 sorozat integrált grafikus magja nem rendelkezik saját memóriával, elsődlegesen elkülönített rendszermemóriát használ az adatok tárolására, mintha csak a sajátja lenne.

A 192 magos AMD Radeon HD8470D grafika a 3DMark FireStrike-ben akár 21 százalékkal jobb minősítést ér el, mint a Trinity elődje. Amennyiben megelégszik alacsonyabb grafikai beállításokkal,  akár olyan csúcskategóriás játékokat is futtathat, mint a Crysis 3, az új Sim City, a Tomb Raider vagy a Far Cry 3! Az Eyefinity funkció segítségével akár 3 monitor is csatlakoztatható 5760 x 1080 képponttal egy megfelelő alaplaphoz, így a játékélmény új szintre emelhető. Amennyiben nagy munkabírású felhasználó, biztosan értékelni fogja az átlátható munkamegosztást. Ennek segítségével megspórolhatja a programablakok közötti folyamatos kapcsolgatást egy vagy két monitoron. Ezenkívül a processzor készen áll a vezeték nélküli kép és hangátvitelre, minimális késéssel.

Paraméterek

Processzor sorozat
AMD A6 Kész!
Foglalat
AMD FM2 Kész!
Modellmegjelölés
AMD A6-6420K Kész!
Processzor kódnév
Piledriver Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
AMD A6 Kész!
Foglalat
AMD FM2 Kész!
Modellmegjelölés
AMD A6-6420K Kész!
Processzor kódnév
Piledriver Kész!

Magok száma

Processzormagok száma
2 × Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
4 GHz (4 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
4,2 GHz (4 200 MHz) Kész!

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa
AMD Radeon HD 8470D Kész!
Frekvencia
800 MHz Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Integrált GPU Kész!
TDP fogyasztás
65 W Kész!
Gyártási technológia
32 nm Kész!
L2 cache
1 MB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMD A6-6420K Black Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD A6-6420K Black Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMD A6-6420K Black Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD A6-6420K Black Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD A6-6420K Black Edition.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ