Rapture Shop roku

AMD FX-9370

Termékkatalógus
AMD FX-9370
5 2 értékelés
Processzor - nyolcmagos, 4.4GHz (220W), Turbo Boost 4.7GHz, 8 megabájt L3 cache, socket AM3 + (Vishera)
Kód:  BD495y1 Termékszám:  FD9370FHHKWOF

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AMD FX-9370

Az AMD FX-9370 egy szuper teljesítményű többmagos processzor, mely a  Vishera magon alapszik.A nyolc mag a modern 32 mn gyártási folyamat eredménye, melynek köszönhetően sikerült javítani a feldolgozás hatékonyságát, a teljesítmény növelése mellett, és sikerült csökkenteni a hősugárzás mértékét is. A processzor a Turbo CORE technológia második generációját használva, biztosítja a maximális teljesítményt a széleskörű felhasználás során.

Kellemes bónusz még minden bizonnyal a nyitott órajel-ütemező, ami lehetővé teszi annak maximális felhúzását. A processzor a fejlett DDR3 memóriát támogatja, melynek előnye az optimalizált kommunikáció,  közvetlenül a magok és a memória-modulok között. A processzor egy sor más funkciót is támogat a teljesítmény javítása érdekében, a megbízható működés, és a jelenlegi és jövőbeli virtualizációs környezetben igényelt biztonság érdekében. Nagy előnye az a tény, hogy a virtualizált alkalmazások közvetlenül és gyorsan hozzáférhetnek a hozzárendelt memóriához.

Az AMD FX-8320 lehetővé teszi a vadonatúj utasítások feldolgozását is. Az  AVX (Advanced Vector Extensions) parancs javítja a párhuzamosságot, ami különösen előnyös a tudományos és 3D-s alkalmazásokat használó programoknál, amik összetett lebegőpontos számításokat végeznek. Az AES (Advanced Encryption Standard) parancs pedig jelentősen javítja a legújabb titkosítási alkalmazások teljesítményét, olyanokét mint például a TrueCrypt, vagy a PCMark kiértékelő aplikáció.

Az FX szériás processzorok különösen alkalmasak igényes 3D modellezéshez, videószerkesztéshez és számítógépes játékok futtatásához, így önök is kihasználhatják a processzorok kiváló teljesítményét, vonzó ár-érték aránnyal kombinálva.

Paraméterek

Processzor sorozat
AMD FX Kész!
Foglalat
AMD AM3+ Kész!
Modellmegjelölés
AMD FX-9370 Kész!
Processzor kódnév
Piledriver Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
AMD FX Kész!
Foglalat
AMD AM3+ Kész!
Modellmegjelölés
AMD FX-9370 Kész!
Processzor kódnév
Piledriver Kész!

Magok száma

Processzormagok száma
8 × Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
4,4 GHz (4,4 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
4,7 GHz (4 700 MHz) Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció Kész!
TDP fogyasztás
220 W Kész!
Gyártási technológia
32 nm Kész!
L2 cache
8 MB Kész!
L3 cache
8 MB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMD FX-9370 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD FX-9370. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMD FX-9370. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD FX-9370. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD FX-9370.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ