Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMD Ryzen 5 2600

Termékkatalógus
AMD Ryzen 5 2600
4,8 213 értékelés
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,4 GHz, Boost technológiával akár 3,9 GHz, 16 MB L3 cache, TDP 65 W, Pinnacle Ridge, hűtő, AMD AM4 foglalat, Wraith Stealth
Kód:  BD740h1 Termékszám:  YD2600BBAFBOX

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AMD Ryzen 5 2600

Az AMD vállalat most mutatja be a várva várt Ryzen 2000 processzorokat Pinnacle Ridge kódnév alatt. A várt újdonságok közé tartozik a működési frekvenciák emelkedése, valamint a DDR4 rendszermemória hivatalos támogatása 2 933 MHz-es frekvencián. Az új hatmagos AMD Ryzen 5 2600 processzor akár 3,9 GHz-es frekvencián is képes működésni és megfelel az igényes felhasználók elvárásainak is.

Az AMD Ryzen 5 2600 processzor legfontosabb jellemzői

  • 6 mag / 12 szál
  • Könnyű időzítés gyakorlatilag minden alaplapon
  • Hatalmas, többszálas teljesítmény a támogatott alkalmazásokban
  • A Ryzen 1000 sorozathoz képest megemelkedett a játékteljesítmény is
  • Gazdaságos, 12nm-es gyártási folyamat
  • Továbbfejlesztett Precision Boost 2 turbó üzemmód
  • AM4 foglalattal rendelkező alaplap használata szükséges
  • A csomagolás tartalmaz egy Wraith Stealth hűtőt is

Bemutatjuk az AMD Pinnacle Ridge-et

Az AMD tavaly átvette a Zen magot és fokozatos lépésekkel sikerült áttérniük egy gazdaságosabb, 12nm-es gyártási folyamatra, amely lehetővé tette a működési frekvenciák erőteljes megemelését. Ennek köszönhetően 15%-os teljesítménynövekedést értek el a Ryzen 1000 generációhoz képest. Ez kiváló eredmény a processzor magjának egy generációján belül.

Az AMD minden új processzor esetében a továbbfejlesztett Precision Boost 2 funkciót használja. Ez a funkció lényegében rugalmasan növeli a működési frekvenciát, majd később fokozatos csökkenti azt a maximális hőmérséklet elérésekor. Így a processzor hosszabb ideig képes fenntartani a magasabb működési frekvenciát, és mindezt még akkor is, ha egyszerre több mag működik folyamatosan.

Egy nagyszerű upgrade vár rád

Az AMD Pinnacle Ridge processzorok új vonala is szorosan kapcsolódik az AM4 foglalatokhoz, hasonlóan a Ryzen processzorok első generációjához. Tehát egészen nyilvánvaló, hogy a processzoron kívül szükséged lesz egy új alaplapra és valószínűleg olyan DDR4-es memóriára is, amelynek a maximális frekvenciája 2 933 MHz. Ez a nagy befektetés azonban megtérül a modern technológiák teljes skálájának integrálása formájában, azaz a hosszú listáról kiemelve például az USB 3.1 (USB-C), a PCIe 3.0, az NVMe, a 32Gb/s-os M.2 bővítőhely és a SATA Express révén.

Paraméterek

Processzor sorozat
AMD Ryzen 5 Kész!
Foglalat
AMD AM4 Kész!
Modellmegjelölés
AMD Ryzen 5 2600 Kész!
Mikroarchitektúra
Zen+ Kész!
Processzor kódnév
Pinnacle Ridge Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
AMD Ryzen 5 Kész!
Foglalat
AMD AM4 Kész!
Modellmegjelölés
AMD Ryzen 5 2600 Kész!
Mikroarchitektúra
Zen+ Kész!
Processzor kódnév
Pinnacle Ridge Kész!
Hűtés típusa
Wraith Stealth Kész!

Magok száma

Processzormagok száma
6 × Kész!
Szálak száma
12 × Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
3,4 GHz (3,4 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
3,9 GHz (3 900 MHz) Kész!

RAM támogatás

Támogatott memóriatípus
DDR4 Kész!
Max. csatornaszám
2 × Kész!

Teljesítmény

CPU Passmark
13 513 Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció, Multi-Threading, Hűtővel Kész!
TDP fogyasztás
65 W Kész!
Gyártási technológia
12 nm Kész!
L2 cache
3 MB Kész!
L3 cache
16 MB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

AMD Ryzen 2 Pinnacle Ridge (VÉLEMÉNYEK ÉS TESZTEK)

Az AMD egy évet adott arra, hogy kiörömködjük magunkat az új Ryzen processzoron, és máris tálalja a második generációt. Pinnacle Ridge kódjelzés alatt kerültek kezeink közé a hatmagos AMD Ryzen 5 2600 és 2600X, valamint a nyolcmagos AMD Ryzen 7 2700 és 2700X procik. Milyen teljesítményjavulás vár ránk az első generációhoz képest? Megállják-e a helyüket az Intel konkurenciájával szemben? Tesztünk során reflektorfénybe kerül az AMD Pinnacle Ridge.

AMD Ryzen 5 processzor teszt

AMD Ryzen 5 vs Intel Kaby Lake. Mely CPU-k nyújtanak nagyobb teljesítményt? Van még valódi versenytársa az Intelnek? Olyan játékokat teszteltünk, mint a Wackyard 3, a Battlefield 1, a Crysis 3, a Division és még sok más.

Hogyan cseréljünk processzort? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A processzor cseréjének gondolata a legtöbb ember számára fejtörést és bizonytalanságot okoz. Mégis, sokunk előbb vagy utóbb kénytelen lesz szembenézni a feladattal. Rábízhatjuk másra is, de mi magunk is elvégezhetjük. Fontos azonban, hogy tudjuk, mit csinálunk, és mire kell odafigyelnünk.

Hogyan mérjük a számítógép hőmérsékletét? (ÚTMUTATÓ)

A mai cikkben azt nézzük meg, hogyan és mivel mérhetjük a számítógépében lévő alkatrészek hőmérsékletét. Miért és mikor célszerű ilyen mérést végezni? Milyen szoftverre lesz szükségünk ehhez, mit nyerhetünk, és mire kell figyelnünk a mérés során? A számítógép hőmérsékletének méréséről szóló útmutatónkban mindenre fény derül!
Vélemények: AMD Ryzen 5 2600
Kiegészítők: AMD Ryzen 5 2600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD Ryzen 5 2600. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMD Ryzen 5 2600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD Ryzen 5 2600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD Ryzen 5 2600.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ