Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Side by side hűtő (Amerikai hűtő)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
D
(3)
E
(16)
F
(2)
Funkciók
No Frost
(6)
Total No Frost
(15)
Önleolvasztó fagyasztó
(1)
Automatikus leolvasztás
(2)
Vízcsatlakozás
(2)
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(5)
Inox
(10)
Ezüst
(8)

Az amerikai, vagy side by side hűtőszekrény jelentős kihasználható űrtartalommal, tiszta, rendezett belső térrel és tökéletes funkcionális felszereltséggel rendelkezik. Ennek a kombinációnak köszönhetően az amerikai side by side hűtő ideális megoldás a nagyobb háztartások számára, amelyekben nem csak hasznos, de domináns design elemként is szolgál. Nézzük, mire érdemes figyelni a választáskor, és melyek az amerikai side by side hűtőszekrények előnyei?

Tovább

Egy side by side hűtő előnyei és hátrányai

Az amerikai hűtőszekrény, vagy más néven side by side hűtőszekrény, elsősorban az ajtók számában különbözik a hagyományos modellektől. Számos előnye mellett azonban lehet néhány hátránya is.

  • Átlagon felüli hely az élelmiszerek tárolására
  • A konyha fontos design eleme
  • Számtalan extra funkció a könnyű és hatékony használat érdekében
  • Világosan elrendezett belső tér
  • Jégkészítő, Szuper hűtés és Total No frost funkció 
  • Nagyobb üzemzaj
  • Némileg bonyolultabb kezelés
  • Magasabb kezdeti beruházás és drágább üzemeltetés
  • A nagy méretek nem minden konyhába alkalmasak
Side by side hűtőszekrény
A side by side hűtőszekrény bőséges belső terével, tervezésével és eleganciájával tűnik ki.

i

De mi is a side by side hűtő jelentése? Talán te is elgondolkodtál már rajta, hogy honnan is ered a side by side hűtőszekrény elnevezés. Azokat az amerikai hűtőket nevezik side by side hűtőnek, amelyeknek a megszokottól eltérően nem egy ajtaja van, hanem kettő. Az egyik hűtő jobbra, a másik balra nyílik, így a hűtő mindkét oldalán fontos hagyni némi helyet.

Az amerikai hűtőszekrény lenyűgöz kialakításával

Az amerikai hűtő az egyik legjobb, amit a piacon találhatsz tervezés szempontjából. Leginkább rozsdamentes acél és néhány más színben készül, például Side by Side hűtő fehér vagy fekete színben, amelyek szinte minden konyhába illenek.  A side by side hűtőszekrények minden részét a legapróbb részletekig kidolgozzák, így nemcsak elegánsak, de rendkívül praktikusak is. 

i

Az Egyesült Államok ismerte fel elsőként a hűtés és a hűtőszekrények előnyeit. Az amerikaiak az 1930-as évek vége óta használják teljes mértékben ezt a praktikus készüléket, amely időszakban a háztartások több mint fele rendelkezett hűtőszekrénnyel. Európában ez a tendencia csak az 1970-es évek végén terjedt el.

A side by side hűtőszekrények alapvető típusai

Az amerikai hűtőszekrényeket több kategóriába soroljuk, amelyek nemcsak méretükben, hanem kialakításukban és működésükben is különböznek egymástól.

Az amerikai hűtőszekrény nehéz és viszonylag nagyméretű. Ezért javasoljuk, hogy előzetesen gondold át, hogyan fogod a konyhába bejuttatni. A probléma léphet fel például az ajtófélfák között és a lépcsőn történő szállítás során.

Liebherr amerikai hűtő kétajtós
Kétajtós

Hisense amerikai hűtő négyajtós
Négyajtós

Concept amerikai hűtő fiókos
Fiókos

Siemens amerikai hűtő vízadagolóval
Vízadagolós

A side by side hűtő általános méretei

Az amerikai típusú hűtőszekrény mérete lényegesen nagyobb, mint a hagyományos hűtőszekrényeké, ami természetesen nagyobb kihasználható térfogatot is eredményez. A használható térfogatról és egyéb paraméterekről az amerikai side by side hűtőszekrények energiacímkéjén találsz információkat.

  • A szükséges űrtartalom a háztartás tagjainak számától és a tárolni kívánt élelmiszer mennyiségétől függ.
  • Az optimális kapacitás legalább 70 l hűtőtér és 25 l fagyasztó személyenként.
  • A hűtőtér térfogata 264 és 601 l között, a fagyasztó térfogata 73 és 257 l között mozog.
  • Fontos figyelni a polcok belső elrendezésére is, amely csökkentheti az amerikai side by side hűtőszekrény hasznos térfogatát.

A side by side hűtőszekrény gyakran van minibárral felszerelve, amely a fő ajtó kinyitása nélkül is elérhető. Ezzel csökkentjük az energiafogyasztást és a hideg levegő felesleges kiszivárgását.

A side by side hűtő fagyasztójára jellemző paraméterek

Az amerikai hűtőszekrény fagyasztó részének megfelelő kihasználásához javasoljuk, hogy vedd figyelembe a visszamelegedési időt, a fagyasztó kapacitást és a fagyasztó teljesítményt is. De mit is takarnak ezek a kifejezések?

  • Visszamelegedési idő - az az idő, amelyet áramszünet esetén az élelmiszer kibír a fagyasztóban kiolvadás nélkül. Általában 10-22 óra.
  • Fagyasztó kapacitás - az élelmiszer mennyisége kilogrammban megadva, amelyet az amerikai hűtő egy nap alatt képes lefagyasztani. Az amerikai hűtőszekrények meghaladják a 15 kg/24 órát.
  • Fagyasztó teljesítmény azt határozza meg, hogy a fagyasztó milyen gyorsan képes lefagyasztani az ételeket, és milyen rövid idő alatt éri el az ideális hőmérsékletet.
Csillagok száma A tárolás hossza Hőmérséklet
* Napok -6 °C
** Hetek -12 °C
*** Hónapok -18 °C
**** Hosszútávú -24 °C

Az amerikai hűtőszekrény két áramkörrel rendelkezik

Az amerikai típusú hűtőszekrény két külön áramkörrel van felszerelve, amelyek egymástól függetlenül működnek. Szükség esetén kikapcsolhatod a hűtőszekrény áramkörét, és csak a fagyasztót hagyod bekapcsolva, vagy fordítva. Ez a technológia jól jön például nyaraláskor.

Energiahatékonyság és energiafogyasztás a side by side hűtő esetében

Az amerikai hűtők energiafogyasztását, éppúgy mint a hagyományos hűtők energiafogyasztását az energiaosztály adja meg, ami befolyásolja az energiahatékonyságot. Az amerikai side by side hűtőszekrények energiafogyasztás alapján A-G osztályba vannak sorolva, ahol az A a legenergiatakarékosabb, a G a legkevésbé takarékos készülékeket jelöli. Az átlagos éves üzemeltetési költségek a hűtés típusától, a használható térfogat méretétől és egyéb paraméterektől függően változhatnak.

Az amerikai hűtőszekrény zajszintje

A side by side hűtőszekrények kissé zajosabbak, mint a hagyományos hűtőszekrények. Ez a sokkal nagyobb teljesítmény eredménye, ami fontos az egységes belső hőmérséklet fenntartása érdekében.

  • Az amerikai hűtő zajszintje 36-46 dB tartományban van, amely halk beszédnek, vagy egy háztartásban hallható átlagos zajok és zörejek szintjének felel meg.
  • Ha fokozott zajt észlelsz, előfordulhat, hogy a készülék falat érint vagy nem áll sík felületen. Ebben az esetben ellenőrizd a side by side hűtőszekrény elhelyezését.
Amerikai hűtőszekrény négyajtós
Amerikai hűtőszekrény - a négyajtós modellek bőséges belső teret kínálnak mind a hűtő részben, mind a fagyasztóban.

A side by side hűtő tulajdonságai és a használt technológiák

A side by side hűtőszekrények számos funkcióval rendelkeznek, amelyek célja az energiafogyasztás csökkentése vagy a baktériumok jelenlétének megakadályozása.

  • A vízadagoló a vízellátáshoz való csatlakozás után lehetővé teszi az édesvíz korlátlan adagolását.
  • Az IceMaker jégkészítő napi 100 kockát képes készíteni, s bármikor készen áll a használatra.
  • Antibakteriális felület - a side by side hűtőszekrény belső falainak antibakteriális felülete megakadályozza a baktériumok és gombák képződését.
  • A Twin Cooling két külön hűtőrendszert használ az optimális körülmények fenntartásához a hűtőben és fagyasztóban.
  • A No Frost jégmentesítő rendszer megakadályozza a jég és fagy képződését, így automatikusan jégmentesíti a készüléket.
  • A Multiairflow rendszer biztosítja a hideg levegő állandó áramlását, és egyenlő hőmérsékletet tart fent az amerikai hűtőszekrény belső terében. Így az ételek hosszabb ideig frissek maradnak.
  • Az Ionizátor hatékonyan csökkenti a baktériumok és vírusok előfordulását, amelyek hozzájárulnak az ételek gyorsabb romlásához. Ez segít hosszabb ideig frissen tartani az ételeket és semlegesíteni a szagokat.
  • A Szuper hűtés és Szuper fagyasztás funkció a frissélelmiszerek behelyezése után rendkívül gyorsan 2 °C-ra hűti vissza a hőmérsékletet, ezáltal felgyorsítja a hűtési és fagyasztási folyamatot.
  • A Nulla zóna egy speciális hűtőtér (polc vagy fiók), amelyben alacsonyabbra csökkentheted a hőmérsékletet és beállíthatod a páratartalmat. Ez ideális gyümölcs, zöldség vagy sajt tárolására, vagy rövidebb tárolási idejű ételekhez, mint például a hal vagy a hús.
  • A Nyaralási mód akkor aktiválható, ha az amerikai hűtőszekrényt sokáig nem használják. 12 °C-on tartja a hőmérsékletet, hogy a tartós élelmiszerek ne romoljanak meg és ne szagosodjanak.

Még mindig nem vagy benne biztos, milyen típusú amerikai hűtőszekrény a legalkalmasabb számodra? Akkor látogass el side by side hűtőszekrény vélemények és tesztek oldalunkra, ahol ezeket a készülékeket vélemények és egyéb adatok, mint például értékelés, népszerűség vagy panaszok alapján rangsoroltuk.

Nem kell aggódni a szennyeződések miatt, a side by side hűtő könnyen tisztíható

A side by side hűtő esetén is fontos, hogy mindig a lehető legtisztábban tartsuk - ez biztosítja élelmiszereink biztonságát és megakadályozza az energiafogyasztás növekedését. Évente néhány alkalommal távolítsuk el a hűtő teljes tartalmát, majd szintén vegyük ki a polcokat, fiókokat és egyéb belső felszerelést, s mossuk le őket a hűtő belsejével együtt. Hagyjuk, hogy minden megszáradjon, majd pakoljuk vissza őket az élelmiszerekkel együtt.

i

Vonzanak a side by side hűtők, de spórolni is szeretnél? Látogasd meg Olcsó amerikai hűtőszekények oldalunkat, ahol olcsó amerikai hűtőszekrények találhatók, illetve amerikai hűtőszekrények a legolcsóbbtól a legdrágábbig, így a kedvező árfekvésű termékek jobban kitűnnek. Sőt, side by side hűtő outlet kategóriánkban használt, felbontott, és újszerű termékek közül is választhatsz, ami árban még kedvezőbb is lehet.

Egy átlagos side by side hűtő ára

A side by side hűtők fogyasztói ára 170 000 forint körül kezdődik. A legjobb ár-érték arányt kínáló amerikai hűtő modellek ára 200 és 300 ezer forint között mozog, míg a 300 000 forintos ár feletti modellek számos extra funkciót és energiatakarékosabb üzemeltetést kínálnak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GORENJE NRR9185EAXL Szállításra kész > 5 db
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, no Frost, kijelző, LED világítás, szellőzés, Multi-AirFlow, méretek 178,6 × 91,5 × 67,2 cm (Ma×Sz×Mé)
244 990 Ft

2.
HOOVER HHCR3818EWPL Szállításra kész > 5 db
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 307 l, fagyasztótér tárolókapacitása 156 l, 3 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, méretek 181,5 × 83,3 × 65 cm (Ma×Sz×Mé)
352 990 Ft

3.
Hisense RS711N4WCE Szállításra kész > 5 db
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, twin Cooling, méretek 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
245 890 Ft

Még több
21 termék
GORENJE NRR9185EAXL - Side by side hűtő Típusok
4,1 11×
GORENJE NRR9185EAXL
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, no Frost, kijelző, LED világítás, szellőzés, Multi-AirFlow, méretek 178,6 × 91,5 × 67,2 cm (Ma×Sz×Mé)
244 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL207
Hisense RS711N4WCE - Side by side hűtő A kiszállítás
ingyenes
5,0
Hisense RS711N4WCE
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, twin Cooling, méretek 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
245 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL088
Hisense RS711N4WFD - Side by side hűtő A kiszállítás
ingyenes
5,0
Hisense RS711N4WFD
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, twin Cooling, méretek 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
296 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL089
SAMSUNG RS67A8811B1/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,6
SAMSUNG RS67A8811B1/EF
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 225 l, 4 polc, 4 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, vízcsatlakozás, jégkocka készítő, jégkása készítő, vízadagoló, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, antibakteriális tömítés, méretek 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
447 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL082
5,0
GORENJE NRR9185DAXL
Side by side hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, no Frost, kijelző, LED világítás, szellőzés, Multi-AirFlow, méretek 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
298 300 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL205
GORENJE NRR9185EABXL - Side by side hűtő Típusok
4,1 11×
GORENJE NRR9185EABXL
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, no Frost, kijelző, LED világítás, szellőzés, Multi-AirFlow, méretek 178,6 × 91,5 × 67,1 cm (Ma×Sz×Mé)
274 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL206
HOOVER HSF818EXWD - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
HOOVER HSF818EXWD
Side by side hűtő - felülfagyasztós alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 284 l, fagyasztótér tárolókapacitása 148 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, méretek 183 × 83,6 × 63,6 cm (Ma×Sz×Mé)
319 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVCH012
SAMSUNG RS66A8101S9/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3
SAMSUNG RS66A8101S9/EF
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 243 l, 4 polc, 4 fagyasztórekesz, total No Frost, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, méretek 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
362 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL091
HAIER HB17FPAAA - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
HAIER HB17FPAAA
Side by side hűtő - fiókos, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 306 l, fagyasztótér tárolókapacitása 140 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, méretek 190 × 70 × 67,5 cm (Ma×Sz×Mé)
344 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HALED034
4,6 13×
GORENJE NRS8182KX InverterCompressor
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 266 l, fagyasztótér tárolókapacitása 175 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, önleolvasztó fagyasztó, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, méretek 177,7 × 83,2 × 62,3 cm (Ma×Sz×Mé)
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL132
HOOVER HHCR3818EWPL - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HOOVER HHCR3818EWPL
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 307 l, fagyasztótér tárolókapacitása 156 l, 3 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, méretek 181,5 × 83,3 × 65 cm (Ma×Sz×Mé)
352 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVCH020
HAIER HCR3818ENPT - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
HAIER HCR3818ENPT
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 311 l, fagyasztótér tárolókapacitása 156 l, 3 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, méretek 181,5 × 83 × 65 cm (Ma×Sz×Mé)
311 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HALED064
ETA 139790000EN
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 291 l, fagyasztótér tárolókapacitása 151 l, 5 polc, 5 fagyasztórekesz, no Frost, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, méretek 177 × 90 × 59 cm (Ma×Sz×Mé)
231 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ETCHL077
HOOVER HHCR3818ENPL - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
HOOVER HHCR3818ENPL
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 311 l, fagyasztótér tárolókapacitása 156 l, 3 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, méretek 181,5 × 83,3 × 65 cm (Ma×Sz×Mé)
320 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVCH021
HAIER HCR3818ENMM - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
HAIER HCR3818ENMM
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 311 l, fagyasztótér tárolókapacitása 156 l, 3 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, méretek 181,5 × 83 × 65 cm (Ma×Sz×Mé)
327 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HALED065
SAMSUNG RS67A8810S9/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 13×
SAMSUNG RS67A8810S9/EF
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 225 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, vízcsatlakozás, jégkocka készítő, jégkása készítő, vízadagoló, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, antibakteriális tömítés, méretek 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
400 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL080
HAIER HSR3918HU - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
HAIER HSR3918HU
Side by side hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 337 l, fagyasztótér tárolókapacitása 191 l, bal oldali zsanéros, 6 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, méretek 177,5 × 90,8 × 64,7 cm (Ma×Sz×Mé)
322 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HALED037
SAMSUNG RS66A8100SL/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 11×
SAMSUNG RS66A8100SL/EF
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 243 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, jégkocka készítő, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, antibakteriális tömítés, méretek 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
546 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL079
HISENSE RQ515N4AC2 - Side by side hűtő A kiszállítás
ingyenes
4,7 17×
HISENSE RQ515N4AC2
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 278 l, fagyasztótér tárolókapacitása 149 l, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, zero zone, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, antibakteriális tömítés
304 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISAL410
Hisense RS711N4WCD - Side by side hűtő A kiszállítás
ingyenes
Hisense RS711N4WCD
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, twin Cooling, méretek 178,8 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
362 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL087
Hisense RS711N4WFE - Side by side hűtő A kiszállítás
ingyenes
5,0
Hisense RS711N4WFE
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, twin Cooling, méretek 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
245 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HISCHL090

Side by side hűtő (Amerikai hűtő)

háztartási elektronikaA hűtőszekrények és fagyasztók hibái A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
tisztításA hűtőszekrény tisztítása (ÚTMUTATÓ) Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...
További cikkek

Side by side hűtő (Amerikai hűtő)

Az amerikai, vagy más néven side by side hűtő elég méretes ahhoz, hogy akár nagybevásárlás után is minden élelmiszernek helyet biztosítson. Ezért az amerikai hűtőszekrény ideális megoldás a tágas konyhával rendelkező háztartások vagy nagycsaládok számára. A side by side hűtőszekrények legfőbb előnye a jól elrendezett és tágas belső tér és a funkcionális felszerelés. Egy kétajtós hűtőszekrény stílusos megjelenésű és könnyű hozzáférést biztosít minden ételhez.

A side by side hűtőszekrény kialakítása és felszereltsége

Az amerikai side by side hűtő modern funkciók sokaságát kínálja. Gyakori elem a jégkocka készítő, a nulla zóna vagy a minibár. Készíts hűtött italokat vagy frissítő zúzott jeget forró nyári napokon. A minibár gyors hozzáférést biztosít az italokhoz anélkül, hogy ki kellene nyitnod a hűtőszekrény ajtaját. A szagszűrő hasznos kiegészítő a hűtőszekrény belsejében keletkező kellemetlen szagok semlegesítésére.

Amerikai hűtő, avagy side by side hűtőszekrény - Stílus és elegancia

A legnépszerűbb márkák közé tartoznak az amerikai BEKO hűtőszekrények, az amerikai LG hűtők, vagy a Hotpoint-Ariston side by side hűtőszekrények. Biztosan te is megtalálod a kedvedre valót az ízléses amerikai fekete hűtőszekrények vagy a modern amerikai rozsdamentes acél hűtőszekrények széles választékából.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó side by side hűtő (Amerikai hűtő) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább side by side hűtő (Amerikai hűtő) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb side by side hűtő (Amerikai hűtő) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: side by side hűtő (Amerikai hűtő) vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ