Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

AMICA SUPF 911 BW

Termékkatalógus
AMICA SUPF 911 BW
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, B energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 65 dB, becsült éves energiafogyasztás 616 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,5 × 59,6 × 60,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 36,5 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
153 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AMSU004 Termékszám:  1193120 Gyártó honlapja:
AMICA SUPF 911 BW 153 890 Ft Kérés esetén megrendeljük 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

158 680 Ft
Szett megvásárlása

AMICA SUPF 911 BW

Problémát jelen számodra, hogy otthonodban nincs elég hely a ruhaszárításhoz? Erre az esetre a szabadonálló AMICA szárítógép választása az optimális döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. Jelenleg a legnépszerűbb típus a kondenzációs szárítógép. Ez annak köszönhető, hogy egyszerűen, szerkezeti módosítások vagy bonyolult összeszerelés nélkül telepíthető. A szárító fontos része egy gyűjtőtartály, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosásból származó nedvességet. A szárítógép vízelvezető csöve egyből a lefolyóhoz csatlakoztatható, így nincs szükség a kondenzációs tartály rendszeres ürítésére. A hatékony AMICA SUPF 911 BW szárítógép a legjobbat kínálja a ruháidnak és Neked. Hasznos funkciói közé tartozik a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár. A kompakt AMICA szárítógép méretei 84,5 × 59,6 × 60,9 cm (ma×szé×mé). Súlya 36,5 kg.

A modern AMICA SUPF 911 BW szárítógép kiemelt tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép gyors és hatékony módja a ruhák szárításának
  • Kondenzációs típusú
  • A szárító fontos része a kondenzációs tartály
  • Hozzávetőlegesen 9 kg ruhát tud szárítani
  • A készülék zajszintje 65 dB
  • Késleltetett indítási funkció
  • A gyorsprogrammal a ruha rövid idő alatt megszárad
  • A belső világítás megkönnyíti a kipakolást
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás mérsékli a ráncosodást
  • Lefolyóhoz csatlakoztatható: igen

A modern AMICA SUPF 911 BW szárítógép hasznos funkciói élvezetessé teszik a munkát

A sokoldalú AMICA szárítógéppel több szabadidőd lesz, a ruháid pedig tökéletesen tiszták és illatosak lesznek. A belső világítás áttekintést ad arról, hogy mi van a dobban, így maradéktalanul kipakolhatod a szárított ruhákat. Ha a kijelzőn egy lakat ikon jelenik meg, az azt jelenti, hogy a gyermekzár aktív, ami megakadályozza, hogy a gyermekek játszanak a készülékkel.

Válts zöldre, ebben segít az energiatakarékos AMICA SUPF 911 BW szárítógép

A ruhaszárítás nem kell, hogy drága legyen - szárítóinkkal akár több tíz százalékos energiamegtakarítást érhetsz el. A késleltetett indítás funkcióval a mosott ruhát egy későbbi időpontra időzítheted szárításra, ami így költséghatékonyabb az éjszakai áram fogyasztásával. Ha úgy állítod be a szárítógépet, hogy olyan időpontokban kapcsoljon be, amikor alacsonyabbak az áramárak, pénzt takaríthatsz meg az energiaszámlán.

Állítsd be a szárítási programot a ruha összetételének figyelembe vételével

A különféle programokat nyújtó AMICA szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával biztosítja, hogy a ruhák tökéletes állapotban legyenek. Ne aggódj amiatt, hogy egy reggeli kávéfolt az ingeden megakadályozza, hogy ragyogj az állásinterjúdon. Csak mosd ki és válaszd a gyorsprogramot, amely rövid idő alatt megbízhatóan megszárítja az inget. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás csökkenti a gyűrődést és vasalás nélkül kisimítja az anyag ráncait. Válaszd tehát a gyűrődésgátló programot és élvezd a tökéletes ruhákat a vasalás fáradalmai nélkül.

A kifogástalan AMICA szárítógép energetikai paraméterei

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. Az energiatakarékos AMICA SUPF 911 BW szárítógép B energiaosztályba tartozik. Éves energiafelhasználása nagyságrendileg 4,68 kWh. A szárítógép maximum 9 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. A szárítógép zajszintje 65 dB. A szárítási hatékonyság az egyik legfontosabb tényező a készülék kiválasztásakor, mivel ez mutatja meg, hogy a szárítógép mennyire gyorsan és eredményesen távolítja el a vizet a nedves ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő AMICA szárítógép B hatékonysági osztályú, ami azt jelenti, hogy a normál program esetében a víz több mint 80 - 89,9%-át képes kivonni a ruhákból.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép AMICA SUPF 911 BW Energia címke

Méretei:

84,5 × 59,6 × 60,9 cm (ma×szé×mé)

Súly:

36,5 kg

Kivitel:

Fehér

Hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
B Kész!
Energiafelhasználás
4,68 kWh Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
616 kWh/év Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
B Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Energiafelhasználás
4,68 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
616 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
60,9 cm Kész!
Szélesség
59,6 cm Kész!
Magasság
84,5 cm Kész!
Tömeg
36,5 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMICA SUPF 911 BW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA SUPF 911 BW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMICA SUPF 911 BW.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ