AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

AMICA SUPS 711 W

Termékkatalógus
AMICA SUPS 711 W
Szárítógép - keskeny, kondenzációs, A+ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, zajszint 65 dB, becsült éves energiafogyasztás 276 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és belső világítás, mérete 84,5 × 59,6 × 52,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 42,5 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
173 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AMSU005 Termékszám:  1193735 Gyártó honlapja:
AMICA SUPS 711 W 173 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

177 380 Ft
Szett megvásárlása

AMICA SUPS 711 W

Kellemetlenséget okoz a lakásodban a magas páratartalom okozta penész a mosott ruha szárításakor? Ebben ez esetben a hatékony AMICA szárítógépbe történő beruházás olyan döntés, amellyel időt és energiát takaríthatsz meg. Ez a készülék kondenzációs típusú. Jelenleg a kondenzációs szárítógép a legnépszerűbb típus. Ez azért lehetséges, mert nem kell semmilyen szerkezeti módosítással vagy bonyolult összeszereléssel foglalkozni a telepítés előtt. A szárító gyűjtőtartálya összegyűjti és tárolja a mosott ruhából származó nedvességet. A gazdaságos AMICA SUPS 711 W szárítógép optimális gondoskodást biztosít a ruháidnak és Neked. Olyan népszerű funkciókkal büszkélkedhet, mint a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és belső világítás. A helytakarékos AMICA szárítógép mérete 84,5 × 59,6 × 52,5 cm (ma×szé×mé). Tömege 42,5 kg.

Szárítógép AMICA SUPS 711 W ...
Szárítógép AMICA SUPS 711 W ...

A minőségi AMICA SUPS 711 W szárítógép lényeges paraméterei

  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárító fontos része a kondenzációs tartály
  • Akár 7 kg ruhát képes szárítani
  • Zajszintje 65 dB
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd az alacsony éjszakai tarifát
  • A praktikus kijelző áttekintést ad az aktuális programról vagy beállításról
  • Gyorsprogram a ruhák gyors szárításához
  • A belső világításnak köszönhetően tökéletes áttekintést kapsz a szárítógép tartalmáról

A korszerű AMICA SUPS 711 W szárítógép megkönnyíti a mindennapokat innovatív és praktikus funkcióival

A sokoldalú AMICA szárítógép használatával több szabadidőd lesz, a ruháid pedig tökéletesen tiszták és illatosak lesznek. A szárítógép belső világítása áttekintést nyújt a benne lévő ruhákról, így semmit sem felejtesz benne, amikor kipakolod. Az előlapon található informatív kijelző tájékoztat Téged a beállításokról és az aktuális programról.

Szárítógép AMICA SUPS 711 W ...
Szárítógép AMICA SUPS 711 W ...

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló AMICA SUPS 711 W szárítógép

A ruhaszárítás többé nem jelent nagy energiafogyasztást. Késleltetett indítás funkcióval rendelkezik, így kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áramellátás előnyeit. Ha a szárítógép használata során figyelembe veszed az alacsonyabb villamosenergia-tarifát, csökkentheted az energiaköltségeidet. A nagy hatékonyságú AMICA SUPS 711 W szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a szárítás során keletkező hőenergia visszanyerését, minimalizálva a hő kiszivárgását a készülékből, így növelve az energiahatékonyságot.

Válassz programot ruhatípus szerint

A változatos programokat kínáló AMICA szárítógép csökkenti a ruhák károsodásának kockázatát, minden típusú textíliához alkalmas és eltávolítja a finom szöszöket vagy szálakat. Ha egy állásinterjúra választott ingre ráöntötted a reggeli kávédat, ne ess kétségbe. Az ing mosása után használhatod a gyors szárítási programot, amely garantálja a rövid időn belüli száradást.

Szárítógép AMICA SUPS 711 W ...

A kiváló AMICA szárítógép műszaki adatai

A szárítógép időt takarít meg a nagy mennyiségű ruha szárításakor és nélkülözhetetlen háztartási segítőd lesz. A költséghatékony AMICA SUPS 711 W szárítógép A+ energiaosztályba sorolt. Az energiafelhasználás alakulása éves szinten 2,16 kWh. A szárítógép legfeljebb 7 kg ruha szárítására alkalmas. Zajszintje 65 dB. A szárítógép kiválasztásakor fontos tényező a szárítási hatékonyság, vagyis az, hogy a szárítógép milyen gyorsan és hatékonyan képes eltávolítani a nedvességet a vizes ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő AMICA szárítógép B hatékonysági osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy a víz több mint 80 - 89,9%-át kivonja egy normál programon.

Szárítógép AMICA SUPS 711 W ...

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép AMICA SUPS 711 W Energia címke

Méretei:

84,5 × 59,6 × 52,5 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

42,5 kg

Szín:

Fehér

Szárítási hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+ Kész!
Energiafelhasználás
2,16 kWh Kész!
Töltetkapacitás
7 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
276 kWh/év Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+ Kész!
Töltetkapacitás
7 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Energiafelhasználás
2,16 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
276 kWh/év Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
52,5 cm Kész!
Szélesség
59,6 cm Kész!
Magasság
84,5 cm Kész!
Tömeg
42,5 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMICA SUPS 711 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA SUPS 711 W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMICA SUPS 711 W.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ