Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Doručení zdarma Stellar Blade

- Amiibo Smash Ridley 64

Termékkatalógus
- Amiibo Smash Ridley 64
5 1 értékelés
Figura - figura, amely a WiiU és a New Nintendo 3DS játékkonzolok különböző Nintendo játékainak tokeneként is szolgál, NFC technológiát használ
Kód:  MWAmif3 Termékszám:  045496380700 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

- Amiibo Smash Ridley 64

Turbózd fel a játékodat az új Amybo Smash Ridley figurával, amely egyedülálló módja a Nintendo karakterrel való interakciónak. Csak érintsd meg a GamePad Wii illesztőprogramjának NFC Touch Point-ját az adatok különböző módokon történő felhasználásához. A játék során az adatok frissülnek, ilyen módon Amiga vagy Smash Ridley alakja teljesen egyedi lesz!

Az Amiibo Smash Ridley figura legfontosabb jellemzői

  • Ajánlott: 6 éves kortól.
  • NFC technológia, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolódjon a játékkal azáltal, hogy az alsó érintő képernyőhöz csatlakozik.
  • Kompatibilitás az új Nintendo 3DS, Nintendo 3DS / 2DS és Wii U konzolokkal.
  • Lehetséges az amiibo darab közvetlen bekapcsolása a játékba. (érintés és játék)
  • Super Smash Bros. gyűjtemény.

 Javítsd az amiibo Smashel a küzdelmet 

Használd ki a lehetőséget, hogy áttranszferáld Smash Ridley karakterét a való világból a játék világába, és nyerj meg minden csatát! Az amiibo javítani fog az idő múlásával olyan új készségekkel, mint a erő vagy vadonatúj mozdulatok. Ne habozz, hogy hozzáadd a megfelelő mozdulatokat a játékodhoz! 

Kompatibilitás a Nintendo játékcímekkel

Minden játéknak saját stílusa van az amiibo karakterekkel. Az amiibo figurával kompatibilis játékok teljes listája megtalálható a Nintendo honlapján .


Paraméterek

Játék és filmsorozat
Super Mario Kész!
Terméktípus
Figura Kész!

Sorozat

Játék és filmsorozat
Super Mario Kész!

Termék típusa

Terméktípus
Figura Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: - Amiibo Smash Ridley 64 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amiibo Smash Ridley 64. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amiibo Smash Ridley 64. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amiibo Smash Ridley 64. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amiibo Smash Ridley 64.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ