AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

AMIKO A6 COMBO

Termékkatalógus
AMIKO A6 COMBO
4,7 3 értékelés
Set-top box - DVB-T2/S2/C (H.265/HEVC), 4K Ultra HD, Conax és UNI dekódoló, Auto DiSEqC, DLNA, WiFi, FastScan, IPTV, Internet, Timeshift és EPG, felvétel: külső meghajtóra és usb meghajtóra, Külső IR, LAN és USB
Kód:  IS001a7d Termékszám:  5999883025925 Gyártó honlapja:

AMIKO A6 COMBO

Praktikus és megbízható vevőkészüléket szeretnél vásárolni a televíziódhoz? Akkor meglehet, hogy a(z) AMIKO A6 COMBO lesz az ideális választás. A tuner támogatja a(z) DVB-T2 (H,265/HEVC), DVB-S2, DVB-S és DVB-C jelek vételét. Emellett 4K Ultra HD felbontást kínál. A(z) AMIKO A6 COMBO vevőkészüléket csatlakoztathatod a Wi-Fi hálózathoz. Ezt a készüléket csatlakoztathatod az internethez. Ha tévénézés közben el kell menned valahová, akkor biztosan hasznát veszed a time shifting funkciónak. Az EPG tökéletes áttekintést nyújt az egyes műsorok sugárzási idejéről. A jelvételhez nincs szükség antennára vagy parabolára, mivelhogy az IPTV funkciónak hála számítógépes hálózaton keresztül is működik. A FastScan leegyszerűsíti a programok kikeresését. A DLNA lehetővé teszi az otthoni elektronikus készülékekkel való kommunikációt. Az Auto DiSEqC funkció gondoskodik a fogadott jel minőségéről. A felvétel eltárolható külső meghajtóra és usb meghajtóra.

A(z) AMIKO A6 COMBO vevőkészülék legfőbb tulajdonságai

  • A(z) Amiko által tervezett vevőkészülék DVB-T2 (H,265/HEVC), DVB-S2, DVB-S és DVB-C jelek fogadásához használható
  • A modell funkciói: Auto DiSEqC, DLNA, WiFi, FastScan, IPTV, Internet, Timeshift és EPG
  • Max. felbontás: 4K Ultra HD
  • A felvételt elmentheted külső meghajtóra és usb meghajtóra
  • Portok: Külső IR, LAN és USB
  • Ezeket a kártyákat dekódolja: Conax és UNI

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-S2, DVB-S, DVB-C Kész!
Kártyaolvasó - dekódoló
Conax, UNI Kész!
Felvétel
Külső meghajtóra, USB meghajtóra Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-S2, DVB-S, DVB-C Kész!

Dekódolás

Kártyaolvasó - dekódoló
Conax, UNI Kész!

Funkciók

Felvétel
Külső meghajtóra, USB meghajtóra Kész!
Funkciók
Auto DiSEqC, DLNA, WiFi, FastScan, IPTV, Internet, Timeshift, EPG Kész!

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek
Külső IR, LAN, USB Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy az Amiko A6 Combo beltéri alkalmas-e UPC (Direct) Irdeto kártya kezelésére, illetve a 4K (UHD) adásokat megjeleníti-e 'csak' full-HD felbontású televíziókészüléken? Valamint hogy elérhető-e részletes kezelési útmutató a készülékhez (a csomagban vagy online)? Köszönöm.

Üdvözlöm. Üvegszálas ip tv rendszerem van. Ehez kértem a felvételi opciót. De nem rögzít minden adást. Pl a F1 et. Ezzel a készülékkel tudok e minden csatornát amit szeretnék rögzíteni felvenni.

Kérdések és válaszok: AMIKO A6 COMBO
Kiegészítők: AMIKO A6 COMBO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMIKO A6 COMBO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMIKO A6 COMBO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMIKO A6 COMBO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMIKO A6 COMBO.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ