30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Amiko Impulse DVB-S2 wifi

Termékkatalógus
Amiko Impulse DVB-S2 wifi
4,4 8 értékelés
Műholdvevő - DVB-S/S2, Full HD (1080p), Conax olvasó, WiFi, HDMI, USB, SCART, külső IR érzékelő, Fast Scan, PVR, Timeshift, PIG, EPG, játékok, 12V DC, televízióra szerelhető
Kód:  IS001aj Termékszám:  DBSAMHC031 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Amiko Impulse DVB-S2 wifi

Az Amiko vállalat bemutatja az új modellt Impulse elnevezéssel. Ez a kis műholdvevő a programok zökkenőmentes vételét teszi lehetővé Full HD és SD minőségben. A vevőegység Conax dekódoló kártyaolvasóval van ellátva. Természetesen ezt követően könnyen telepíthetőek a Skylink és a Freesat szolgáltatások a FastScan segítségével. Ezen felül maga a készülék felszerelhető a televízió hátuljára is, amellyel értékes helyet takaríthat meg. Ennek köszönhetően kiváló áron élvezheti a nagyszerű képeket.

Legfontosabb jellemzők

  • Beépített WiFi csatlakozás
  • Külső IR érzékelő
  • 1x nagy sebességű USB 2.0
  • DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS támogatás
  • Felirat támogatás
  • Szülői felügyelet

Programok nagy felbontásban

A DVB-S tuner a jeleket MPEG-2 szabványban fogadja, míg a DVB-S2 MPEG-4 vagy H.264 szabványban. Ennek köszönhetően élvezheti a YouTube videókat, az RSS Reader-t vagy az időjárás előrejelzésének a funkcióját (USB WiFi szükséges). Nem hiányozhat az a lehetőség sem, hogy külső USB meghajtókra lehet rögzíteni, beleértve a TimeShift funkciót is (leállítás, visszatekerés), amelynek köszönhetően bármikor élvezheti a kedvenc műsorát, még akkor is, ha egy pillanatra távoznia kellett. Ezen felül elektronikus műsorújságot (EPG), teletextet és Picture In Graphic (PIG) funkciót is tartalmaz. Továbbá élvezheti az előre telepített, izgalmas játékokat is.

Nemcsak otthon

Az előlapot a letisztult kivitelezésű panel és a narancssárga színű numerikus kijelző uralja. A vevőegység nagyon gyors csatornaváltással büszkélkedhet, amely kevesebb mint 1 másodperc. A készüléket a televíziójához egy szabványos HDMI kábel vagy egy régebbi SCART kábel segítségével csatlakoztathatja. A külső 12 V-os DC tápellátás különösen akkor hasznos, amikor a vevőegységet például egy lakókocsiban használja.

Figyelmeztetés:

  • Az új típusú Skylink Standard HD M7 dekódoló kártyák nem kompatibilisek az UNI kártyaolvasóval.
  • Ehhez a vevőegységhez ajánlott kártyák: a Cryptoworks és az ICE kártyák.
 

Paraméterek

Tuner
DVB-S2, DVB-S Kész!
Kártyaolvasó - dekódoló
UNI Kész!
Felvétel
USB meghajtóra Kész!
Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Kész!

Dekódolás

Kártyaolvasó - dekódoló
UNI Kész!

Multimédia

Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek
HDMI, SCART, Külső IR, USB Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amiko Impulse DVB-S2 wifi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amiko Impulse DVB-S2 wifi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amiko Impulse DVB-S2 wifi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amiko Impulse DVB-S2 wifi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amiko Impulse DVB-S2 wifi.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ