A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

TV okosító (Android TV box)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Támogatott felbontás
8K Ultra HD
(1)
4K Ultra HD
(24)
Full HD
(5)
HD Ready
(5)
Tárhely kapacitás
8 GB
64 GB
-
Interfész
HDMI
(14)
Ethernet LAN
(11)
HDMI 2.0
(11)
USB 2.0
(10)
USB 3.0
(10)
Kapcsolódás
Bluetooth
(29)
DLNA
(10)
UPnP
(3)
Wi-Fi
(29)
Funkciók
Google Asszisztens
(20)
Google Chromecast
(14)
Hangvezérlés
(14)
Miracast
(8)
Mobil vezérlés
(8)
Alkalmazás
Netflix
(21)
YouTube
(18)
Amazon Prime Video
(13)
Disney+
(13)
HBO Go
(13)
Szín
Fehér
(7)
Fekete
(23)
Rózsaszín
(1)
Szürke
(1)

Az android TV smart box avagy TV okosító nem más, mint egy android TV box, és szerepe egyszerű: smart TV-t varázsol hagyományos TV készülékedből vagy akár egy projektorból. Nézzük, hogyan működik a TV okosító, milyen hasznos funkciókat kínál, és mire kell figyelni a választásnál.

Tovább

Android TV okosító - Egyáltalán mi az a TV okosító?

A TV okosító nem más, mint egy Android TV box, amely, mint a nevéből sejteni lehet, a TV-det okosítja, tehát hagyományos televízióból smart TV-t, okos TV-t varázsol. Ha hagyományos TV-d van, akkor csak a TV szolgáltatók csatornáit és műsorait tudod élvezni. Ekkor jön képbe a TV okosító. Nem kell mást tenned, csak a smart boxot csatlakoztatni a TV-hez, majd az internethez kapcsolódni WiFi vagy Ethernet kábelen keresztül, és máris egy smart TV tulajdonosa lettél. Mit kínál a TV okosító?

TV okosító android
TV okosító használatával hagyományos TV-ből smart TV-t varázsolhatsz.
  • Android kezelő felület - A legtöbb TV okosító Android operációs rendszert futtat, ezért android TV box vagy android TV okosító névvel is illetik őket.
  • Internetes böngészés - Android TV box csatlakoztatásával máris gond nélkül szörfözhetsz a TV-d képernyőjén.
  • Multimédiás online tartalmak lejátszása - Az Android TV okosító segítségével streamelhetünk Youtube videókat, filmeket a Netflixen, vagy kedvenc zenéinket a Spotify-ról, és még sok minden mást.
  • USB portok és kártyaolvasó - Az USB portoknak köszönhetően a TV okosítóhoz csatlakoztatható külső merevlemez vagy pendrive a rajtuk lévő fényképek megjelenítéséhez vagy multimédiás tartalmak lejátszásához.
  • Alkalmazások letöltése és futtatása - Az android TV okosító segítségével nemcsak az előre telepített alkalmazásokat használhatod, hanem további alkalmazásokat is letölthetsz, mindent amit a Google Play áruház kínál.
  • Játékok futtatása - Online tartalmak streamelése mellett az android TV box képes játékok futtatására is.
  • Internetes rádióállomások követése.
  • Smart eszközök kijelzőjének tükrözése - TV okosító használatával okostelefonod, tableted vagy laptopod kijelzőjének tartalmát a TV képernyőjére tükrözheted, illetve léteznek modellek, amelyek csak így működnek.

TV okosító - Smart box a jobb képminőségért

Akinek okos TV-je van, úgy gondolhatja, hogy neki nincs szüksége TV okosítóra. Pedig bizonyos android TV okosító modellek képesek például HD vagy 4K képminőséget 8K-ra varázsolni.

i

Természetesen nem csak Android TV okosító létezik. Ha például az Apple rendszerét használod, tehát a zsebedben iPhone lapul, az íróasztalodon pedig MacBook vagy iPad fekszik, akkor célszerűbb Apple TV okosítót használnod. Ha média player kínálatunk egészét szeretnéd látni, akkor látogasd meg Multimédia lejátszók oldalunkat.

TV okosító box vagy TV okosító stick?

A TV okosító stick nagy előnye a TV okosító box típusú készülékekhez viszonyítva a hordozhatóság. Bár a TV okosító stick kevesebb funkciót nyújt, és legnagyobb előnye az online streaming szolgáltatások használatának lehetősége hagyományos, "nem smart" TV-n, kitűnő választás azoknak, akik kisebb befektetéssel szeretnék okosítani TV-jüket. A TV okosító stick vezeték nélküli kapcsolaton keresztül működik otthoni WiFi hálózattal, és segítségével könnyedén élvezhetsz HD minőségben online streaming tartalmakat, mint például Youtube, Netflix, Spotify, HBO, Skylink, Disney+. Csakúgy, mint az Android TV box, a TV okosító stick is Android operációs rendszerrel működik. Távirányító használata mellett külső meghajtó, billentyűzet és egér csatlakoztatására is lehetőséget nyújt.

TV okosító Netflix
TV okosító Netflix és egyéb streaming szolgáltatások használatához hagyományos TV készüléken.

TV okosító és a streaming platformok

A még egyszerűbb használat érdekében néhány TV okosító már előretelepített alkalmazásokkal érkezik. Leggyakoribbak a Netflix, HBO GO, Hulu, Youtube, de mivel a platformok gombamód szaporodnak, egyre több és több fog alapból megjelenni az Android TV boxokon. Az ilyen megoldások során a tükrözés is sokkal egyszerűbb, az okostelefonon elindítva a tartalmakat, az alkalmazás felismeri, hogy van a közelben TV okosító, ahová ki klehet küldeni a jelet.

i

Szeretnéd smart TV készüléked képminőségét még feljebb tornázni, tehát csak a legjobb, 8K támogatással rendelkező TV okosító modellek érdekelnek? Akkor tekintsd meg 8K multimédia lejátszók kínálatunkat.

TV okosító - Egyéb paraméterek

Milyen egyéb funkciókat és előnyös tulajdonságokat kínálnak a legjobb TV okosító modellek?

  • Gyors vezetékmentes adatátvitel
  • 4K Ultra HD vagy akár 8K felbontás támogatása
  • Dolby Vision, DTS Digital Surround és a HDR kompatibilitás
  • Teljesen csendes működés ventilátor nélkül
  • Távirányító a kényelmes használathoz
  • Könnyen kezelhető, átlátható Android menürendszer

TV okosító bemeneti portok

A LAN bemeneten kívül, amely elengedhetetlen a stabil internetkapcsolat érdekében szükség lehet egyéb portokra is. A HDMI alapnak számít, rajta keresztül tud a TV okosító a tévéhez csatlakozni, de mi a helyzet a további bemenetekkel?

  • USB - pendrive-t tudunk csatlakoztatni, amelyre rögzíthetünk is műsoroakt, programokat.
  • 3,5 mm Jack - mivel a TV fülhallgató bemenete nehezen hozzáférhető, jól jön egy könnyen elérjető jack csatlakozó.
  • Optikai kimenet - elsősorban további audió eszköz (soundbar, hangfal) csatlakoztatásához.
TV okosító - Smart box Android rendszerrel
Az Android TV box segítségével beépített és letölthető alkalmazások sokaságát használhatod hagyományos TV-n.

Android TV box ár szerint

A legolcsóbb android TV okosító eszközök a TV okosító stick modellek. Könnyen hordozhatók, s már 18 ezer forint körüli összegért megvásárolhatók. Az android TV box modellek több és minőségibb funkciót nyújtanak, s ez az árukban is tükröződik. A legtöbb Android TV smart box ára 30 és 40 ezer forint körül helyezkedik el. Vásárlás előtt fontos szemügyre venni a kiválasztott modell által nyújtott funkciókat és szolgáltatásokat.

Milyen TV okosítót vegyek?

A TV okosító szerepét és felhasználási módját nagyban meghatározza a hardware, amely a váz alatt rejlik. Vannak olyan teljesítményigényes feladatok, amelyek alaposan megdolgoztatják az Android TV box komponenseit.

  • Processzor (CPU) - ha gyakran fogsz 4K vagy 8K tartalmakat fogyasztani válassz legalább 4-magos, de inkább 8-magos processzorral rendelkező smart box-ot.
  • Rendszermemória (RAM) - az éppen futó alkalmazások adatait tárolja. Leginkább akkor van szerepe, ha szeretnéd a TV okosítót játékra is használni.
  • Tárhely - teljes mértékben egyénfüggő. Valaki megelégszik pár alap alkalmazással, valakinek szüksége lesz akár 32 GB-ra is, hogy elférjenek a különböző játékok.
  • A doboz tartalma - nem a belső teljesítményt érinti, de nagyon fontos tényező. Győződj meg róla, hogy tartalmaz-e a csomagolás egy megfelelő hosszússágú HDMI kábelt.

Ha szeretnél minél jobb áron TV okosító tulajdonosává válni, akkor érdemes megnézned Olcsó android TV multimédia központok oldalunkat, ahol olcsó android TV okosító modelleket gyűjtöttünk egybe a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendszerezve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi TV Stick EU Szállításra kész > 5 db
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
16 990 Ft

2.
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító és USB-A/USB-C tápkábel 1,5m
18 790 Ft

3.
BLAUPUNKT B-Stream Box Szállításra kész > 5 db
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.1, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, hangvezérlés, Google Play Store, Netflix, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
25 690 Ft

Még több
31 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 168×
Google Chromecast 4 Google TV HD - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító és USB-A/USB-C tápkábel 1,5m
18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GO181c
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 83×
Nokia 8010
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32,768 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4,096 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI 2.1, USB 2.0, USB 3.0 és USB-C, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, App Store, Apple TV, Disney+, Facebook, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Skylink Live TV, Spotify, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
51 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOK002
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 38×
Homatics Box R 4K PLUS Android TV
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 4,096 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI, Disney+, Netflix és Voyo alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS002
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 174×
NVIDIA SHIELD TV PRO (2019)
Konzol - tévéhez, fekete kivitel Media Streaming Player, NVIDIA Tegra X1+ 64-bit, 4K Ultra HD+ HDR, RAM 3GB, 16GB internal memory, WiFi ac, BT 5.0, GLAN, HDMI, 2x USB 3.0, new Shield Remote, Google Cast Ready, Plex Media server, SmartThings link, Android 9.0 Pie, power adapter
91 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: VN023a2a
4,0 564×
Xiaomi Mi TV Stick EU
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
Szuper ár
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAOR006
4,6 68×
BLAUPUNKT B-Stream Box
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.1, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, hangvezérlés, Google Play Store, Netflix, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
25 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ995b3
4,6 213×
Google Chromecast 4 Google TV - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító és USB-A/USB-C tápkábel 1,5m
31 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GO181b
4,1 19×
XtendLan Android TV 10 box HK1T
Médialejátszó - támogatás: 8K Ultra HD, 64 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, HDMI, MicroSD slot, optikai kimenet, USB 2.0 és USB 3.0, HBO MAX, Lepší,TV, TellyTV és SledovaniTV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
26 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Xten_23_01
4,3 32×
Nokia 8000
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, optikai kimenet, USB 2.0 és USB-C, Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző, YouTube, T-Mobile TV GO és Vodafone TV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
31 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOK000A1
4,5 136×
TESLA MediaBox XA400
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és USB 2.0, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
30 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESV082
4,6 70×
STRONG LEAP-S3
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 16 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI 2.1 és USB 2.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, App Store, Apple TV, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Plex, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Vudu, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: THM006c1
4,6 46×
STRONG SRT420
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8,192 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2,048 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI 2.1, MicroSD slot és USB 2.0, DVBT2/STB, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Plex, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Vudu, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: THM006c2
4,6 10×
DUNE HD PRO VISION 4K SOLO
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, HDMI 2.0, optikai kimenet, USB 3.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
196 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK272o7p
3,9 12×
Nokia Streaming Stick 800
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8,192 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1,024 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, HDMI és HDMI 2.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, App Store, Apple TV, Disney+, Facebook, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Spotify, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ995b3x
4,6 66×
NVIDIA SHIELD TV (2019)
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0 és MicroSD slot, Amazon Prime Video, Google Play Store, Google Play Zene, Netflix, Plex, Vudu és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
65 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VN023a1a
DUNE HD MAX VISION 4K - Médialejátszó Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7
DUNE HD MAX VISION 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, HDMI 2.0, optikai kimenet, USB 3.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
379 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK272o7q
4,8
Sencor SMP ATV2
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 16 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, HDMI 2.0, HDMI 2.1, MicroSD slot és USB 3.0, hangvezérlés, HBO Go, Kodi, Spotify, Voyo és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEDV005b
4,5 22×
Homatics Dongle G 4K Google TV
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2,048 GB RAM, 8,192 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI és USB-C, Disney+, HBO Go és Netflix alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS009
4,8 35×
Homatics Dongle R 4K Android TV
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, hangvezérlés, HBO Go, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
44 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS008
4,6
Homatics Box R 4K Android TV
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2,048 GB RAM, 16,384 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI, Disney+, Netflix és Voyo alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
39 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS001
5,0
Homatics Tuner DVB-T2/C Fehér
Tuner -, USB-C, DVBT2/STB
7 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS010
4,3 11×
Mascom MCA102T/C, Android TV 10.0, DVB-T2, 4K HDR, RC TV Control
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2,048 GB RAM, 16,384 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és USB 3.0, DVBT2/STB, HBO Go, Netflix és Voyo alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MASant001
4,6 10×
EVOLVEO MultiMedia Box A4, 4k Ultra HD, 32 GB, Android 11
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32,768 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.1, MicroSD slot és USB 2.0, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Disney+, Netflix, Webböngésző, YouTube és HBO MAX alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító, adapter és HDMI kábel
56 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT901m3h
3,2
STRONG SRT41
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, Disney+, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
25 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: THM006b3

TV okosító (Android TV box)

EVOLVEOAz EVOLVEO MultiMedia Box C4 egy komplett multimédia központ HDR és 8K felbontás támogatással Hagyományos TV-d van otthon, ugyanakkor érdekelnek a streaming szolgáltatások, például a Netflix és a hozzá hasonlók tartalma? Nem kell új TV-t vásárolnod vagy a tartalmat a számítógép képernyőjén nézned. Érdekes és megfizethető megoldást jelent az EVOLVEO MultiMedia...

TV okosító (Android TV box)

A TV okosító (Android TV box) kategóriában összesen 31 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó TV okosító (Android TV box) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább TV okosító (Android TV box) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb TV okosító (Android TV box) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: TV okosító (Android TV box) vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ