Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Anélkül Aircharge töltő USB Plug Fekete

Termékkatalógus
Anélkül Aircharge töltő USB Plug Fekete
Töltő alátét - hordozható, vezeték nélküli töltéshez, támogatja az összes Qi kompatibilis eszközt, alumínium konstrukció
Kód:  AIRchar004 Gyártó honlapja:
Anélkül Aircharge töltő USB Plug Fekete Megszűnt

Anélkül Aircharge töltő USB Plug Fekete

Ez a Qi tanúsítva?nyú hordozható Aircharge töltő, egy ideális eszköz a mobiltelefon vezeték nélküli feltöltéséhez utazás közben. 

A fekete alumínium szerkezet garanciát vállal nemcsak a nagyszerű design, hanem a hordozhatóság és tartósság tekintetében is. Az okostelefon töltése soha nem lehetne egyszerűbb! Ez a csomag nem tartalmaz USB-csatlakozót.

Az Aircharge Travel Charger Without USB Plug  főbb jellemzői

  • Pillanatok alatt feltöltött mobiltelefon
  • Nincs szükség kábelre a telefon/ pad csatlakozásához 
  • Elegáns fekete design
  • Könnyű telepíteni és használni 
  • Gyönyörű desing

Futurisztikus töltést az Aircharge töltővel

 

Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztassa a fekete Aircharge Travel Charger USB Plug csatlakozóját a 2 méteres kábellel a konektorba, helyezze az asztalra, majd töltse fel. Az említett Qi telefonoknak köszönhetően nincs szükség más adapterre, csak helyezze a telefont az alátétre, és máris töltődik! Ezt a funkciót szinte minden új mobiltelefon kínálja, így teljes mértékben kompatibilisek a fekete újratölthető Aircharge padokkal.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Anélkül Aircharge töltő USB Plug Fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aircharge Travel Charger Without USB Plug Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Aircharge Travel Charger Without USB Plug Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aircharge Travel Charger ohne USB-Plug Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aircharge Travel Charger ohne USB-Plug Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ