AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

ANGRY BEARDS ajakbalzsam és intim dezodor 100 ml

Termékkatalógus
ANGRY BEARDS ajakbalzsam és intim dezodor 100 ml
Férfi kozmetikai szett - ajakbalzsamot és intim dezodort tartalmaz 100 ml - 864,44 Ft/100 ml
Kód:  DEO500s Termékszám:  DEO500s Gyártó honlapja:

ANGRY BEARDS ajakbalzsam és intim dezodor 100 ml

Az Angry Beards ajándék szett elbűvöli a férfiakat. Ez az egyedülálló készlet ajakbalzsamot és az intim részekhez való dezodorálót tartalmaz, amelyet nemcsak sportolás során fogsz értékelni. A férfias energiaital-ízű ANGRY BEARDS ajakbalzsam gyengéden ápolja az ajkaidat. A dezodor ugyanakkor csökkenti a herezacskó tapadását, így nagyobb kényelmet nyújt, például sportolás közben. Ha megveszed ezeket a tisztességes gyártásból származó cseh termékek, biztosan nem fogod megbánni, hiszen melyik ember ne szeretne csábító ajkakat és azt, hogy mindig száraz és illatos legyen? 

Az ANGRY BEARDS férfi kozmetikai szett legfontosabb jellemzői - ajakbalzsam és sportkrém, 100 ml

  • Egyedülálló ajándékcsomag férfiaknak
  • ANGRY BEARDS ajakbalzsamot és az intim részeken használható dezodort tartalmaz
  • Az ajakbalzsam gyengéd ápolást biztosít az ajkaknak
  • Az ANGRY BEARDS dezodort a herezacskó területén a tapadás csökkentésére használják
  • Tisztességes gyártásból származó, cseh termékek

ANGRY BEARDS ajakbalzsam

Még a férfiak ajkának is szüksége van hidratálásra és táplálásra. Az ANGRY BEARDS ajakbalzsam ápolja az ajkakat, valamint megakadályozza a kirepedezést. Az alapja shea vaj, méhviasz, valamint kókusz- és mandulaolaj. Az E-vitamin és a homoktövisolaj biztosítja a táplálást és a regenerálást. A koffeint tartalmazó taurin pedig bárhol, bármikor felpezsdíti az ajkaidat. A balzsamot, a praktikus csomagolásának hála, mindig magadnál tarthatod. 

ANGRY BEARDS dezodor

A herezacskó területe az egyik legmagasabb hőmérsékletű hely a testen. Ez egy olyan testrész, amelyet legalább egy réteg folyamatosan takar. Az Angry Beards férfi antistick szagsemlegesítő használatával sokkal kényelmesebben érezheted magad napközben vagy sportolás során. A dezodor az alkalmazást követően jelentősen növeli a komfortot azáltal, hogy csökkenti a bőrréteg tapadását még a nagy igénybevétellel járó sporttevékenység alatt is. Az ANGRY BEARDS Antistick kiváló választás a szabadidejüket sporttal kiegészítő férfiak és élsportolók számára egyaránt. 

Összetétel - dezodor: 
Petrolatum, Paraffinum Liquidum, C30-45 Alkyl Dimethicone, Polysorbate 80, C30-45 Olefin, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Ethyl Ferulate, Humulus Lupulus Cone Extract, Menthol, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene, Pelargonium Graveolens Leaf Oil, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol.

Összetétel - ajakbalzsam
Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrogenated Coconut Oil, Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Copernicia Cerifera Wax, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Aroma, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Oleate, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Ethyl Ferulate, Humulus Lupulus Cone Extract, Caffeine, Taurine, Niacinamide, Panthenol, Pyridoxine, Riboflavin, Glycerin, Aqua, Sucralose, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.


Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ANGRY BEARDS ajakbalzsam és intim dezodor 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS Sada Balzám na rty a Sportovní lubrikant na pytel 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANGRY BEARDS Sada Balzam na pery a Športový lubrikant na intímne partie, 100 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ