0% splátky Siguro AP+ plus nový vizuál

Anker RoboVac G30 Verge Black

Termékkatalógus
Anker RoboVac G30 Verge Black
4,0 1 értékelés
Robotporszívó - száraz tisztításhoz, szőnyegre, kemény padlóra, linóleumra, fapadlóra és hajópadlóhoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,6 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, gyro navigáció, BLDC motor, vezérlés: alkalmazás, takarítás módja: kefék, 6 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 100 perc működési idő, high Efficiency szűrő, 55 dB(A) zajszint, mobilalkalmazás, oldalkefe, töltőállomás, gumírozott porszívókerekek és virtuális fal, színe: fekete
Kód:  ANKRV133 Termékszám:  T2252G11

Anker RoboVac G30 Verge Black

Sok szabadidőt töltünk az otthonunkban, így fontos, hogy jól érezzük magunkat benne. A folyamatos takarítás és fáradtság nélküli ragyogó tisztaság elérésében segít az Anker RoboVac G30 Verge Black robotporszívó, amely megtisztítja helyetted a padlót. Játszi könnyedséggel porszívóz fel minden típusú padlón, sőt még a szőnyegeken is. Remekel kivételes szívóerejével és erőteljes kefe nélküli motorjával, amely híres egyedülállóan csendes működéséről. Egyetlen töltéssel képes akár 100 percig is porszívózni, amely elegendő a nagyobb területekre, ezt követően pedig önállóan visszatér a dokkolóállomásra, hogy feltöltse önmagát. Igazán alacsony, csupán 7,3 cm-es magasságával az Anker RoboVac G30 Verge Black megtisztítja még a nehezen elérhető területeket is. A robotporszívó hatékony giroszkópos technológia segítségével tájékozódik, a mobilalkalmazással pedig irányíthatod a készüléket és részletesen megtervezheted az ütemezését is. Továbbá az Anker RoboVac G30 Verge Black készüléke rendelkezik egy olyan különleges szalaggal, amellyel meghatározhatod számára a virtuális falat is: azaz az olyan tiltott zónákat, amelyeken nem szeretnéd, hogy a porszívó áthaladjon. Természetesen érzékelőkkel akadályozza meg, hogy leessen a lépcsőn.


Az Anker RoboVac G30 Verge Black robotporszívó főbb jellemzői

  • Kompakt méretű robotporszívó fekete színben
  • Nagy szívóerő jellemzi
  • Alacsony, 7,3 cm magasságával a RoboVac G30 Verge Black odafér a nehezen elérhető helyekre is
  • A robot giroszkópos technológiával navigál, ezzel még hatékonyabb mozgást biztosít a helyiségben
  • Szinte minden típusú padlóhoz alkalmas, beleértve az alacsony szőnyegeket is
  • Az Anker RoboVac G30 Verge Black robotporszívót vezérelheted mobilalkalmazáson keresztül, ahol beütemezheted a tisztítást is
  • A porszívó működése igazán csendes a modern, kefe nélküli motorral
  • A rugós első lökhárító elnyeli az esetleges ütődéseket az akadályoktól, így védi a készüléket és a bútorokat
  • Technológia a lépcsőn történő leesés ellen
  • 0,6 literes portartály könnyű karbantartással
  • Az Anker RoboVac G30 Verge Black könnyen eltávolítható szűrővel és kefével rendelkezik
  • A 2600 mAh kapacitású beépített akkumulátor képes az akár 100 perces porszívózásra is, amely elegendő az igazán nagy területekre
  • Ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, a robot visszatér a dokkolóállomáshoz és az újratöltés után ott folytatja a tisztítást, ahol abbahagyta.
  • Körülbelül 6 órát vesz igénybe a teljes feltöltése
  • Az Anker RoboVac G30 Verge Black robotporszívó csomag tartalmazza a speciális szalagokat a tisztítási terület kijelölésére, a távirányító azonban nem a készlet része.

Anker RoboVac G30 Verge Black - Praktikus, kompakt és erős robotporszívó

Az Anker RoboVac G30 Verge Black robotporszívó Téged is lenyűgöz kompakt méreteivel és alacsony tömegével, ezeknek tudható be, hogy odafér az igazán nehezen hozzáférhető területekre. Kis mérete ellenére azonban a RoboVac G30 porszívót nagy szívóerő és kivételes ellenállás jellemzik. Olyan szuper hatékony giroszkópos navigációs technológiát alkalmaz, amellyel sokkal jobban tájékozódik a térben. A készlet a porszívó mellett tartalmazza azt a különleges szalagot, amelynek segítségével kijelölheted számára azokat a területeket, ahová nem szeretnéd, hogy elérjen, ha nem vagy jelen. Az Anker RoboVac G30 Verge Black robotporszívó modern technológiájának fontos része az Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazás, amelynek segítségével utasításokat adhatsz a készüléknek és részletesen megtervezheted a tisztítás módját, beleértve az egyes tisztítási napokat és időpontokat. Az alkalmazás használata kényelmes és intuitív, még úgy is, hogy angol nyelvű.


Az Anker RoboVac G30 Verge Black robotporszívó szinte mindenhova odafér

A RoboVac G30 Verge Black robotporszívó könnyedén beférkőzik még a nehezen elérhető területekre is - ez az egyedülállóan alacsony, 7,3 cm-es magasságának tudható be. Más robotporszívókkal ellentétben, amelyek nem férnek be a keskeny helyekre, kényelmesen takarít ki például a konyhaszekrény vagy a komód alatt. A RoboVac G30 robotporszívó tisztán tartása is könnyű, sima felületét egyszerűen letörölheted egy törlőruhával. A rendkívül csendes porszívó garantáltan egyáltalán nem zavar majd, szinte minden típusú felületet megtisztít: legyen az akár laminált parketta, járólap vagy alacsonyabb szőnyeg - a RoboVac G30 Verge Black robotporszívó gond nélkül halad át két különböző típusú padló között. Hagyhatod, hogy végezze a dolgát, miközben Te sétálsz egyet vagy dolgozol, hiszen az általa alkalmazott technológiával nem tud leesni a lépcsőn.

RoboVac G30 Verge Black könnyű karbantartással és hosszú élettartammal

A mobilalkalmazás mellett azonban hangutasításokkal is vezérelheted az Anker RoboVac G30 Verge Black porszívót. Sőt, az okostelefonodon megtekintheted a tisztítási előzményeket, és ellenőrizheted, hogy milyen útvonalat járt be a porszívó. 600 ml-es portartálya könnyen üríthető, a szűrőt pedig kényelmesen kihúzhatod a helyéről, szükség szerint egyszerűen elöblítheted folyóvíz alatt. A BoostIQ technológiának hála a porszívó szívóereje megsokszorozható, ha szükséges. Amint a RoboVac G30 robotporszívó akkumulátora merülni kezd, visszatér a töltőállomásra és feltölti önmagát, így mindig készen áll az azonnali használatra. Összesen körülbelül 6 órát vesz igénybe az Anker RoboVac G30 Verge Black robotporszívó teljes feltöltése, ezt követően pedig akár 100 percig is üzemképes, amely elegendő a nagyobb területekhez.


Az Anker RoboVac G30 Verge Black a leghatékonyabb tisztítási utat választja

Az útvonal feltérképező érzékelő biztosítja, hogy a RoboVac G30 készüléke az otthonod minden egyes helyiségében a legjobb útvonalat válassza ki, még akkor is, amikor a különböző típusú padlók között vált (például járólapról laminált parkettára vagy szőnyegre).

Az Anker RoboVac G30 Verge Black figyel rád

Használd a Google Assistant vagy Amazon Alexa alkalmazásokat, hiszen ezekkel akár hangvezérléssel is irányíthatod az Anker Eufy RoboVac G30 Verge Black robotporszívót.

Fontos kommunikáció

A készülék a hangjelzésekkel tájékoztat a robotporszívó aktuális állapotáról és információt nyújt arról is, hogy ha bármilyen probléma adódna vele.

Mindent nyomon követhetsz

Amint az Anker Eufy RoboVac G30 Verge Black porszívó végzett a munkával, megtekintheted a részletes tisztítási előzményét.


Az Anker RoboVac G30 Verge Black porszívó működése senkit sem zavar

A modern kefe nélküli motor hamar kapcsol nagy teljesítményre, miközben a hagyományos robotporszívókhoz képest csökkentett zajszinttel dolgozik. Az Anker RoboVac G30 Verge Black robotporszívó működése olyan csendes, hogy észre sem veszed azt, miközben egyszer csak hirtelen tisztaság vesz majd körül.

Az Anker RoboVac G30 Verge Black otthonosan fogja érezni magát

A 9 beépített infravörös érzékelővel a RoboVac G30 tisztában van a környezetével, kívülről ismeri az otthonodat.

A robot nem esik le a lépcsőn

Az Anker Eufy RoboVac G30 Verge Black porszívó olyan fejlett technológiát alkalmaz, amelynek segítségével elkerüli például a lépcsőkről vagy küszöbökről történő leesést. Ez azt jelenti, hogy a jelenléted nélkül is kitakarít otthon anélkül, hogy a készülék biztonsága miatt aggódnál.

Automatikus visszatérés a tisztításhoz

Amint az akkumulátor töltöttségi szintje minimálisra csökken, az Anker RoboVac G30 Verge Black robotporszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra. 80%-os töltöttségi szint után pedig onnan folytatja a tisztítást, ahol előzőleg félbehagyta azt.




Paraméterek

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,6 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Szennyeződés felismerés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,6 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Szennyeződés felismerés Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
High Efficiency szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
40 dB Kész!

Méret & súly

Magasság
7,3 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
55 dB(A) Kész!

Méret és súly

Magasság
7,2 cm Kész!
Szélesség
32,5 cm Kész!
Mélység
32,5 cm Kész!
Súly
2,69 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Anker RoboVac G30 Verge Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anker RoboVac G30 Verge Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Anker RoboVac G30 Verge Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anker RoboVac G30 Verge Black Saugroboter.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ