Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Anker SoundCore Boost

Termékkatalógus
Anker SoundCore Boost
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 20W, Bluetooth 4.2, IPX5, 3.5mm-es AUX jack, mikrofon, akár 12 órás üzemidő, extra BassUP, NFC
Kód:  ANKER9a3 Termékszám:  A3145H11 Gyártó honlapja:

Anker SoundCore Boost

A(z) Anker SoundCore Boost Bluetooth hangszóró erős basszusokat és finom magasságokat is vissza tud adni, így új dimenzióba helyezi a zenehallgatást. A zavaró kábelekről pedig elfelejtkezhetsz! A hibátlan kapcsolatot a modern Bluetooth technológia szavatolja, ami támogatja különböző tartalmak lejátszását az erre alkalmas telefonokról vagy MP3 lejátszókról. Az NFC technológia használatával a Bluetooth hangszóró szinte azonnal párosítható. A(z) Anker SoundCore Boost Bluetooth hangszóró bármilyen hanggal megküzd 70 Hz és 20000 Hz frekvencia között. A(z) 20 W névleges teljesítmény garantálja a megfelelő hangról bármilyen helyiségben. A készülék akkumulátora 5200 mAh kapacitásra képes, így akár 12 óra folyamatos zenelejátszást biztosít.

A(z) Anker SoundCore Boost Bluetooth hangszóró fontos előnyei

  • Könnyű csatlakoztatás Bluetooth és NFC technológiával
  • A mikrofonos kialakítás miatt akár telefonáláshoz is használhatod
  • Vízálló kivitel
  • Max. működési idő egy töltéssel: 12 óra
  • Bármilyen hanggal megküzd 70 Hz és 20000 Hz közötti frekvenciasávban
  • Teljesítmény: 20 W
  • Méretek (sz × ma × mé): 204 mm × 72 mm × 69 mm
  • Tömeg: 0,585 kg

A(z) Anker SoundCore Boost Bluetooth hangszóró tökéletes hangot ad kábelek nélkül

Ne hagyd otthon, ha kerti partira mész. Fontos tudni, hogy a(z) Anker SoundCore Boost Bluetooth hangszóró nem ijed meg egy kis víztől. A belső mikrofon gondoskodik arról, hogy bejövő hívásokat is fogadhass anélkül, hogy elő kéne venned a mobilodat. Végül azt is meg kell jegyezni, hogy a készülék modern megjelenése bárhova jól illik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Anker SoundCore Boost
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anker SoundCore Boost. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Anker SoundCore Boost. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anker SoundCore Boost. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anker SoundCore Boost.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ