Shop roku AP+ plus nový vizuál

ANSMANN "Játék csillagos ég" (teknős)

Termékkatalógus
ANSMANN "Játék csillagos ég" (teknős)
4,5 6 értékelés
Éjszakai fény LED technológia, 3 altató dallamok, 3 színes fények alkalmas éjszakai tájékozódás, teljesítmény 3xAA elem, automatikus kikapcsolás 45 perc után
Kód:  ZD112z Termékszám:  1800-0002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ANSMANN "Játék csillagos ég" (teknős)

Vonzó és praktikus kialakítás játék teknős óvoda mennyezet átváltozik egy gyönyörű éjszakai égbolt, kellemes kísérője usínacím. Ez egy 3 altató dallamok szolgálnak altatódalként és beépített LED fény biztosít kellemes fényt az éjszakai tájékozódás és sugárzó hőt. Világos az is lehetséges, hogy festék az egyik a lehetséges színek a fény - kék, zöld, narancs, vagy automatikusan változik.Az előnye, hogy az automatikus kikapcsolás 45 perc után, így az alvás javítja, bár nem mentes a zavaró.A játék meghajtásáról egy trió AA elemmel.Ez a játék segít a gyermeknek elaludni, és időt takarít meg, és problémamentes a nehéz elalvás a gyerekek.

Paraméterek

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes világítástechnika kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ANSMANN "Játék csillagos ég" (teknős) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANSMANN "Hrací hvězdná obloha" (želva) . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANSMANN "Hrací hviezdna obloha" (korytnačka). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ANSMANN "Spielen Sternenhimmel" (Schildkröte). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ANSMANN "Spielen Sternenhimmel" (Schildkröte).
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ