Shop roku AlzaBoxy Q1

ANSMANN "Moonlight medve" (elviselni a Hold)

Termékkatalógus
ANSMANN "Moonlight medve" (elviselni a Hold)
4,7 16 értékelés
Éjszakai fény LED technológia, 3 altató dallamok, 3 színes fények alkalmas éjszakai tájékozódás, ellátás 2 x AA, automatikus kikapcsolás 10 perc után, megfelel a biztonsági előírásoknak az EN-71
Kód:  ZD111b Termékszám:  5870162

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ANSMANN "Moonlight medve" (elviselni a Hold)

Vonzó kitömött állat mackó alszik a végrehajtását a Hold nem csak egy szép játék, de egy praktikus eszköz. Ez az integrált funkciók, mint például a 3 altató dallamok szolgálnak altatódalként és LED az éjszakai tájékozódás a sötétben. Ennek előnye az automatikus kikapcsolás 10 perc után, így az alvás javítja, bár nem mentes a zavaró. Lullabies funkció aktiválódik, ha megnyomja a bal lábát. Kitömött állatok hajtja 2x AA elem.Ez mackó a gyermek segít elaludni és takarít meg időt és fáradságot a nehéz elalvás a gyerekek.

Paraméterek

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes világítástechnika kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ANSMANN "Moonlight medve" (elviselni a Hold) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANSMANN "Moonlight bear" (medvídek s Měsícem). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANSMANN "Moonlight bear" (medvedík s Mesiacom). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ANSMANN "Moonlight Bär" (Teddybär mit dem Mond). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ANSMANN "Moonlight Bär" (Teddybär mit dem Mond).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ