Shop roku AlzaBoxy Q1

ANTARES 1800 Syn Lei fekete

Termékkatalógus
ANTARES 1800 Syn Lei fekete
3,7 3 értékelés
Irodai szék - szinkronmechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható kartámasz, fém és forgó szerkezet, huzat anyaga: textil, ülés töltőanyaga: hideg hab (HR hab), alumínium lábcsillag és lábak, gumírozott görgők, felület: univerzális, szín: fekete, terhelhetőség: 160 kg
Kód:  ARS062a Termékszám:  V18034557 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ANTARES 1800 Syn Lei fekete

Akár több órát is eltöltesz egyhuzamban az irodaszékben ülve naponta? Ez esetben a megfelelő, egészséges ülést biztosító irodaszék kiválasztása pontosan ugyanolyan fontos  számodra, mint az, hogy kényelmes matracot válassz az egészséges alváshoz. Azt ANTARES 1800 Syn Lei szék, amely a jóhírű ANTARES vállalat remeke, felkészülten várja, hogy megfeleljen még a legmagasabb elvárásoknak is. Ez a rendkívül ergonomikus szék, amelyet extramagas háttámlával láttak el, nem csak kiváló támasztást biztosít gerincednek, hanem - emellett - tökéletesen kényelmes ülést is biztosít egész napra, anélkül, hogy megfájdulna a hátad. A fejlett, öt ponton rögzíthető dőlésű hintamechanikának köszönhetően az ülőlap hátradöntéskor automatikusan szintén felemelkedik. Emellett beállíthatod a neked megfelelő ülésmélységet, háttámla-magasságot, pontosan úgy, hogy a székben való ülés kissé se legyen kényelmetlen. Természetes, hogy az ANTARES 1800-at puha, jó formájú, a medencét támasztó ülőlappal gyártják, valamint az is, hogy az ülőlap magassága gázteleszkóp segítségével állítható. A széles 3D karfákat könnyedén állíthatod be - magasság és szélesség szempontjából is - úgy, hogy karjaid is tökéletes kényelemben nyugodhassanak, kiélvezhesd az ANTARES szék által nyújtott kényelmet.

Az szék  ANTARES 1800 Syn Lei fekete legfontosabb tulajdonságai

  • Ergonomikus ANTARES 1800 Syn Lei irodaszék, nagyobb igényű felhasználók számára is
  • A szék egész napos ülésre is alkalmas
  • Extramagas háttámla fejtámlával
  • Tartós, hideghabos anyag, amely hosszú élettartamot biztosít
  • 5 pontban rögzíthető szinkronmechanika, amelynél az ellensúly mértéke is állítható
  • Az ülőlap előre is megdönthető - ez jobb vérkeringést biztosít a lábakban
  • A széles karfák magassága és szélessége is állítható
  • Gázteleszkóp segíti a szék magasságának állítását
  • Stabil szerkezet fényes alumíniumból
  • Gumírozott görgők, amelyek minden felülettel kíméletesen bánnak
  • Az ANTARES 1800 terhelhetősége 160 kg

Tartós és elegáns szék

Az ANTARES 1800 Syn Lei széket állandó használatra tervezték. A használt modern és tartós alapanyagoknak és az erős, kompromisszummentes szerkezetnek köszönhetően a szék az intenzív és hosszú időn keresztül tartó használattal is megbirkózik majd. Az ülőlap és a háttámla kitöltéséhez magas minőségű hideghabot használtak, amelyet egyébként az autóiparban vetnek be gyakran - ennek köszönhető, hogy a szék tényleg hosszú ideig lesz használható, anélkül, hogy látszódnának rajta az elhasználódás nyomai. Az időtálló, fekete kialakítás, a visszafogott varrás egy kis eleganciát kölcsönöz még ráadásként a széknek. Ennek köszönhetően nem csak praktikus eszköz lesz majd, amelyben egészségesen üldögélhetünk, hanem bármelyik iroda vagy otthoni iroda ékévé is válhat. Annak köszönhetően, hogy az ANTARES 1800 szék remekül személyre szabható, bárki használhatja, akinek magassága 130-190 cm közé esik, és tömege 160 kg alatt van.


Paraméterek

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Gumírozott Kész!
Felület kerekek szerint
Univerzális Kész!

Anyag

Konstrukció anyaga
Fém Kész!
Bevonat anyaga
Textil Kész!
Ülőke töltőanyaga
Hideg hab (HR hab) Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
160 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
68 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
44 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
53 cm Kész!
Háttámla max. magassága
87 cm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ANTARES 1800 Syn Lei fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANTARES 1800 Syn Lei černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANTARES 1800 Syn Lei čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ANTARES 1800 Syn Lei schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ANTARES 1800 Syn Lei schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ