Shop roku 30 dnů na vrácení

ANTARES Enjoy Basic fekete

Termékkatalógus
ANTARES Enjoy Basic fekete
Irodai szék - légáteresztő ülés, háttámla és fejtámla, szinkron mechanizmus, nyomásszabályozás, Bowden vezérlés, többszörös reteszelés, ülésmagasság állítás, állítható magasságú háttámla, magasságú állítható karfa és fejtámla, 60 mm-es görgők a lágy felületekre, 150 kg-s teherbírás
Kód:  ARS011b Termékszám:  Z90205100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ANTARES Enjoy Basic fekete

Olyan irodai székre vágyik, melyben hosszút időt tölthet komfortosan, minden kényelmetlenséget mellőzve? Bízzon a kifinomult Antares modellben, mely meglepően kényelmes használatot biztosít. A számtalan beállításnak köszönhetően képes tökéletesen alkalmazkodni testéhez, mellyel egyidejűleg frissítően  légies érzetet biztosít, a székek minőségi hálós megoldása révén. A háló gyengéden alkalmazkodik háta méretéhez és alakjához is, a lumbális terület védelme érdekében. Szabja személyre munkakörnyezetét úgy, hogy a hosszantartó ülőmunkát is maximálisan élvezhesse. 

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű, nagy kapacitású irodai szék
  • Kiváló ergonómia
  • Szellőző, hálós szerkezet
  • Bowden kábellel megoldott egyszerű működés
  • Több ponton záródó, szinkronizált mechanizmus
  • A nagy kerekek puha felületeken is alkalmazhatóak
  • Luxus kivitel tiszta vonalakkal

Minden karakterhez alkalmazkodik

Annak érdekében, hogy a munkanap nagy részét el tudja tölteni az irodai székben, nagyon fontos, hogy az képes legyen a testéhez alkalmazkodni. E modell, magasságának megfelelően, egyszerű mozdulattal beállítható. Testreszabhatja a karok és fejtámlák szögét, magasságát, helyzetét. A háttámla ideális nyomását is könnyen szabályozhatja a maga számára. A gondos beállításnak köszönhetően kiváló ergonómiai tulajdonságokkal bír, melyek fokozzák a szinkronizált mechanizmust. Érezze magát frissen, egy hosszabb munka után is.

Kényelemben tart

Ez az irodai szék már első pillantásra is minőségi kivitelezésről árulkodik. Segítségével irodáját egy olyan hellyé alakíthatja, ahol szívesen tölti az időt. A szellőző anyag gondoskodik arról, hogy mentesüljön a kényelmetlen túlmelegedéstől, és arról, hogy testének finom támasztékot nyújtson. Foglalja el helyét benne, és és figyelmét a hátfájdalom helyett, fordítsa a lényeges dolgokra . 

Paraméterek

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Műanyag Kész!
Felület kerekek szerint
Lágy felületekhez Kész!

Anyag

Bevonat anyaga
Hálós anyag Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
150 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
68,5 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
44 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
53,5 cm Kész!
Szék/fotel tömege
22,3 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ANTARES Enjoy Basic fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANTARES Enjoy Basic černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANTARES Enjoy Basic čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte -Bürostuhl ANTARES Enjoy Basic schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte -Bürostuhl ANTARES Enjoy Basic schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ