Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ANTARES Genidia, fekete-ezüst

Termékkatalógus
ANTARES Genidia, fekete-ezüst
Irodai szék - szinkronmechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható kartámasz, egyensúlyozó elemek, huzat anyaga: hálós anyag, alumínium lábcsillag és lábak, műanyag görgők (univerzális), terhelhetőség: 130 kg
Kód:  ARS050a12 Termékszám:  Z90221010 Gyártó honlapja:

ANTARES Genidia, fekete-ezüst


GENIDIA - exkluzív irodai szék


Függetlenül attól, hogy ülő munkát végzel, vagy szabadidődet a számítógép előtt töltöd, ne feledkezz arról, hogy ha napi több mint négy órát töltesz ülve, akkor nemcsak a gerincedet, de más testrészeidet is veszélyeztetheted. Ezért válassz egy minőségi széket, amely nagyobb kényelmet és ergonómiát biztosít, így minimálisra csökkenti az egészségre gyakorolt negatív hatásokat. A fekete ANTARES Genidia irodai szék kiválóan teljesíti ezeket a követelményeket! Egyedülálló támogatást nyújt a kialakításával,a  szinkron mechanizmussal és légáteresztő képességgel le fog nyűgözni, amit különösen a nyári napokon értékelni fogsz. A szék teherbírása akár 130 kg. 


Az ANTARES Genidia irodai szék főbb jellemzői


  • Rugalmas háttámla kialakítás
  • ANTARES irodai szék szinkron mechanizmussal, zárral
  • A háttámla magasságának beállítása
  • A kartámaszok szögének, szélességének és magasságának beállítása
  • Három funkció a fejtámla elhelyezéséhez
  • Magasságban állítható deréktámasz
  • 65 mm átmérőjű univerzális fekete kerekek
  • Ezüst keréktárcsa


Érezd jól magad az ANTARES székével

Az Antares Genidia irodai szék gondoskodik a kényelemről az ülés során, köszönhetően a magas légáteresztő hálós háttámlának. A magasságban állítható ülés az te igényeidhez igazodik, és az munkádnak és kényelmednek megfelelően fokozatosan állíthatod be egy állítható ellensúlyú szinkron mechanizmus. Ezt a mechanizmust bármilyen ideális helyzetbe állíthatod és zárolhatod, vagy használhatod a meghajtó dinamikus jellemzőit, és bármikor mozgathatod, és a mechanizmus biztosítja a hátsó háttámla folyamatos mozgását. A magasságban állítható karfák és a deréktámasz még jobban kiemeli ezt a hihetetlenül kényelmes széket.



Paraméterek

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Műanyag Kész!
Felület kerekek szerint
Univerzális Kész!

Anyag

Konstrukció anyaga
Fém Kész!
Bevonat anyaga
Hálós anyag Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
130 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
71 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
44 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
57 cm Kész!
Ülés szélessége
51 cm Kész!
Háttámla min. magassága
108,5 cm Kész!
Háttámla max. magassága
131,5 cm Kész!
Szék/fotel tömege
26,42 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ANTARES Genidia, fekete-ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANTARES Genidia černá/stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANTARES Genidia čierna/strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ANTARES Genidia Bürostuhl in der silber-schwarzen Ausführung mit glänzendem Gestell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ANTARES Genidia Bürostuhl in der silber-schwarzen Ausführung mit glänzendem Gestell.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ