Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

ANTENNA+ DEKÓDOLÓ MODUL ÉS SKYLINK KÁRTYA

Termékkatalógus
ANTENNA+ DEKÓDOLÓ MODUL ÉS SKYLINK KÁRTYA
1,5 2 értékelés
Olvasó - antennához, dekódoló modul és Skylink kártya, a prágai és a közép-csehországi régióban található ANTÉNA + szolgáltatás fizetős földi (DVB-T2) sugárzásához való hozzáférés modulja, a csomag a Skylink LiveTV internetes televízióhoz való hozzáférést és az első 2 hónap ingyenes előfizetését tartalmazza, 12 prémium műsor élvezhető (ebből 6 HD minőségben) az antennáddal
Kód:  JT089 Termékszám:  35054801
ANTENNA+ DEKÓDOLÓ MODUL ÉS SKYLINK KÁRTYA Megszűnt

ANTENNA+ DEKÓDOLÓ MODUL ÉS SKYLINK KÁRTYA

Dekódoló modult keresel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak az általánosan elérhető, hanem a prémium csatornákat is foghasd? Az Antenna+ dekódoló modul és a Skylink kártya kizárólag Prága és a Közép-Csehországi kerület egyes részei számára készült. Beállíthatod a klasszikusan elérhető programokat DVB-T2 tunerrel, valamint 12 prémium programot, amelyek közül 6 HD minőségű. Sport-, film-, dokumentum- és gyermekcsatornákról van szó. Az Antenna+ dekódoló modul működéséhez olyan televízióra van szükség, amely képes fogadni a Praha TV televíziócsatornát (Regional Network 4, 46. csatorna), és DVB-T2 tunerrel, valamint szabad CI/C+ csatlakozóval rendelkezik.

Az Antenna+ dekódoló modul és Skylink kártya fő jellemzői

  • Beállíthatod az általánosan elérhető csatornákat, köztük 12 prémiumot 
  • Az Antenna+ dekódoló modul és a Skylink kártya telepítését egy teljesen kezdő is elvégezheti
  • Ingyenes előfizetés 2 hónapra a szolgáltatás használatára
  • A csomag része a hozzáférés a Skylink LiveTV internetes televízióhoz
  • A Skylink LiveTV lehetővé teszi, hogy számítógépen, telefonon vagy tableten is nézhesd a csatornákat
  • A működéshez fogni kel a Praha TV tévéadót
  • A tévékészüléknek rendelkeznie kell DVB-T2 tunerrel és szabad CI/CI+ nyílással
  • Az előfizetés további meghosszabbításának kötelezettsége nélkül
  • Az Antenna+ Dekódoló modul és a Skylink kártya csak Prágában és a Közép-Csehországi kerület egy részén használható

Nagyon könnyen telepíthető Antenna+ Dekódoló modul

Az Antenna+ dekódoló modul csomag hozzáférést biztosít a Skylink LiveTV internetes tévéhez és két hónap ingyenes előfizetését. Az előfizetés lejárta után nem feltétel a tagság meghosszabbítása. Ennek az lehetőségnek köszönhetően számítógépes eszközön, okostelefonon vagy táblagépen is nézheted a kedvenc műsoraidat. Az elérhető prémium csatornák között megtalálható a CS Film, a Film+ HD, a Joj Cinema HD, a Nova Sport 1 HD, a Nova Sport 2 HD, a National Geographic Wild, a National Geographic HD, az AMC, a Viasat History, a Viasat Nature, a Minimax és a Leo TV HD.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANTÉNA+ DEKÓDOVACÍ MODUL A KARTA SKYLINK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ANTÉNA+ DEKÓDOVACÍ MODUL A KARTA SKYLINK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ANTENA+ DECODIERUNGSMODUL UND SKYLINK-KARTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ANTENA+ DECODIERUNGSMODUL UND SKYLINK-KARTE.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ