Rapture Akvizice ApF HU

APC NetBotz 450 Rack Megfigyelőrendszer

Termékkatalógus
APC NetBotz 450 Rack Megfigyelőrendszer
Tartozék - az APC biztonsági forrásaihoz legfeljebb 2 külső kamera-készletet, 2 szenzorrendszert és 18 univerzális érzékelőt támogat
Kód:  NZ905d Termékszám:  NBRK0451 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

APC NetBotz 450 Rack Megfigyelőrendszer Megszűnt

APC NetBotz 450 Rack Megfigyelőrendszer

Az APC NetBotz 450 magas biztonságot és alapos környezeti felügyeletet biztosít. A kamerák megfigyelését rögzíti, ezáltal minden értékes adatot olyan tevékenységekről, mely betöréshez vagy egyéb katasztrófához vezethet. Ily módon megpróbálja elkerülni a jelentős károkat, legalábbis minimalizálni a káros következményeket. A bemeneti érintkezők felügyelik a külső eszközök állapotát, emellett beállítható kimeneti relékkel rendelkeznek a tápfeszültség szabályozására, így azonnal válaszolhatnak az előre megszabott forgatókönyvek szerint. Az APC NetBotz 450 tehát szimplán egy modern őr, sokrétű funkciókkal.

Legfontosabb jellemzők

  • Környezeti megfigyelés, hozzáférés, jelentéskészítés ...
  • Eseményrekord naplózása
  • Több szint minden érzékelő számára (fontos a differenciálás)
  • Állítható bemeneti érintkezők + kimeneti relé
  • Teljes felhasználói felület böngészőn keresztül
  • EMS-kompatibilitás (SNMP üzenet)
  • Tartozék rack-állvány installációhoz

A-Link és a StruXure Data Center Expert kiterjesztése

Az általános érzékelőtámogatással monitorozza a hőmérsékletet, a páratartalmat, az ajtónyitódást, a vibrációt, a füstöt, a víz- vagy gázszivárgást, és minden mást. Akár 2 külső kamerás szettet, 2 érzékelő szettetés legfeljebb 18 univerzális érzékelőt támogat, amelyek 6 NetBotz eszközt csatlakoztatnak az A-Link hosszabbítóhoz a 18 szenzoron (nem tartozék). Egyszerre több NetBotz egységet is kezelhet, használhatja a StruxureWare Data Center Expert-et, skálázható felügyeleti platformot, valós idejű megfigyelést és azonnali eseményjelzéseket.

A böngésző kezelése

Az intuitív felhasználói környezet a böngészőben található. Gyors hozzáférést biztosít a nyilvántartásokhoz bárhonnan a hálózaton, konfigurációban, riasztási előzményekben és különböző sémákban. A valós idejű riasztásokkal együtt a kritikus válaszidő a fizikai infrastruktúrán minimálisra csökken. Az informatikai adminisztrátorok rövidítik az átlagos javítási időt, növelik a hatékonyságot és lerövidítik vagy teljesen megszüntetik az állásidőt. A kimaradás elsődleges okának visszaállítása megkönnyíti a figyelmeztető jelzés készenlétét.

Műszaki adatok:

Felület:
6 × APC Universal érzékelő port
1 x USB B (konfiguráció)
2 x USB A
1 x A-Link Oort
× 1 feszültségkimenet két reléhez (12 V DC vagy 24 V-os DC 75 mA)
4 × bemeneti csatlakozó (4-20 mA)
1 × Beacon port (riasztáshoz)
1 × kötél-szivárgásérzékelő port (NBES0308)
1 × kapacitás (100-240 V AC)

Fogyasztás:
51 W

Méret:
432 × 43,5 × 93 mm

Tömeg:
1,4 kg

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si APC Monitor stojanu NetBotz 450. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si APC Monitor stojanu NetBotz 450. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte APC Rack Monitor NetBotz 450. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte APC Rack Monitor NetBotz 450.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ