A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Apei Flat Ultra Series DVI-D- DVI-D 1.8m

Termékkatalógus
Apei Flat Ultra Series DVI-D- DVI-D 1.8m
4,5 6 értékelés
Videokábel - Lapos, arannyal bevont csatlakozókkal
Kód:  AP815 Termékszám:  13115

Apei Flat Ultra Series DVI-D- DVI-D 1.8m

Csatlakoztasd egymáshoz az eszközeidet a lapos DVI-D Apei Flat Ultra Series kábel segítségével és nézd a kedvenc filmjeidet és sorozataidat, nézd át az anyagokat kivetítőn, vagy pedig csak szörfölj az interneten nagy felbontásban. A kábel 1,8 méteres hosszúságával az sem okoz majd gondot, ha a csatlakoztatni kívánt eszközök nagyobb távolságra vannak egymástól. Szerezd be ezt az elengedhetetlen kelléket, és éld át a felejthetetlen képernyős élményeket magasabb szinteken. Az aranyozott csatlakozók csökkentik az ellenállást, így természetesen ez az eszköz is rendelkezik velük. 

Csatlakozók:
2x DVI-D (24 + 1)

Felbontás:
HDTV szabvány: 1080p

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apei Flat Ultra Series DVI-D- DVI-D 1.8m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apei Flat Ultra Series DVI-D- DVI-D 1.8m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apei Flat Ultra Series DVI-D- DVI-D, 1.8 m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wohnung APEI Ultra-Serie DVI-D DVI-D 1.8 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wohnung APEI Ultra-Serie DVI-D DVI-D 1.8 m.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ